Еее, мацинка, направо ме разби като ти прочетох темата,защото и аС съм горе-долу на същото дередже с моя приятел...Бях на почивка в Бургас и също още от тогава започна да се държи странно ( ние също до сега сме били с идеалната връзка, макар и маалко по кратка от вашата ) таа дойдох си аС ф Сф преди 3 дни и все още не сме се видяли дори...1вия ден беше на РД на 1 мацка (преди тфа по телефона само се карахме) та вечерта видях в скайп че ми е писал някфи мили неща и ми стана мн сладко и му се обадих сутринта и пак се държа някфо троснато... после си писахме по скайп и го питах около 3-4 пъти дали ще се видим а той някак си отместваше темата с " аС съм свободен,да, ти кфо не си ли заета с нещо" " ами аС нз дали ще се видим - кой знае тогава? - ми нз,ти,аС тр да затворя малко по късно ще ти звънна" и некфи такиа неща... направо съм полудяла от тази неизвестност и от начина по който се държи .. просто не мога да си намеря място... Но ппне ми идва разум в главата и съм решила може би как да постъпя .. таа понеже сме г/д в една ситуация бих ти казала какво ми е точно мнението по въпроса..Ако имаш желание да си драснеме няколко реда скайпа ми е: deagonna Ще съм на среща ако имаш нужда от някой, с когото да поговориш по въпроса