- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато скъсате с момче по ваше желание...
Плакал ли е някога някой за вас,да казва че се е променил?(тук не влиза случаят ако момчето ви е изневерило,говорим за друга промяна)![]()
Хахаахахахаххаахахахахаха хах............има ги и такива ..... ако пък и видя накъде ще се размажа от смях....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
даам-бившия![]()
ситуацията е същата както я описа![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Бившият дни наред ми рева, чак вкъщи идваше да ми се моли, да реве, да се извинява и да каза как вече няма да е същото, че се е променил... ама той се промени когато за мен вече беше без значение дали ще го направи или не.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
![]()
верно ги има, бившия на една приятелка беше припадал даже и непрекъснато й пращаше смс-и "като си помисля, че не сме заедно и започвам да плача"
![]()
ех пък и вие чувствително е момчетоПървоначално написано от asasfdf
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе и аз като късах с моя му се назълсиха очите и .... ако не си бях тръгнала не ми се мисли
Не е от момчетата,които плачат.Каза,че щял да се промени,даже цял роман написа,за това каква ужасна грешка направил и как прецакал всичко,но не е плакал.
О да плакали са за мене. И то не само бившия ми ами и други... Мен сълзите не ме трогват особено.
+едно.Първоначално написано от slun4ice
С рев и сълзи нищо не се постига....
Мен по-скоро ме плашат когато заплачат.Първоначално написано от cherinka
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Мен ме трогват единствено тези на приятелят ми. Защото не е от хората, които плачат за щяло и нещяло, а за сериозни неща. Но на бившия определено не ме трогнаха сълзите, колкото и гадно да прозвучи чак ме разсмяха. Но пък що за болен мозък ще идва от Свищов до София, че да ми реве?Първоначално написано от slun4ice
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
О, да, естествено. Казвал ми е, че ще се промени. Аз му повярвах (тъпа патка), но накрая каза, че не можел, било му много трудно, не му се занимавало. Да ви каза чак ми е смешно от трагизъм.
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
зву4и доста самовлюбено,но и с мен е ставало,на мен ми беше гадно,4е някой се 4увства така заради мен,но и това отмина с времето.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Пракали са за мен ... и аз съм плакала. В началото ми ставаше гадно като плачеше, но после то му стана навик да ми хленчи, за да си оправим отношенията ... и взе да ме вбесява!
Да!И аз съм една мекушава...и в един момент си ревяхме двамата...каква идилия само а?
Да. И не се промени.![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Естествено ... Трагична случка ... Не подейства ... И си замина... Жалко, че сега се връща за да ми трови живота.......
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Даа.. защото аз го скъсах по скайп, а оня каза, че не го приемал докато не съм му го казала в очите.. и случайно се срещнахме и му казах, че ми е противен вече и че ми досажда (не беше това причината да го скъсам, а че ме задушава и ревнува постоянно, приема ме за негова собственост и се сърди за най-малкото.. нервите ми не издържаха), оня очите му се насълзиха.. каза, че ще се промени, ама аз НЕ! и сега като се видим по главната се прави че не ме вижда.. не че ми пука де![]()
![]()
![]()
Дам..Беше ми много гадно ,ама тряаше да го направя..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Не, това за мен са "уникално разлигавени" типове.![]()
♥ ♥ ♥
Доста момчета плачат, при риск гаджетата им (ах, колко мразя тая дума...) да ги оставят. Няма нищо лошо в това, разбира се, но сълзите не поправят нищо, както казаха дамите по-горе.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Плакали са всичките ми бивши които са от зодия РИБИ много са чувствителни единия даже каза че ще си среже вените оттогава не се занимавам с РибиНз каква връзка има зодията ама бяха много еднакви в това отношение единия и до ден днешен още реве а другите просто не ми говорят шот съм ги скъсала
![]()
![]()
OT TOZI REF PI6AT O6TE DVAMA 4OVEKA !!! edna fr i edin fr 6oto sa murzelii ne 6tat da si napraqt
Не мога да разбера защо някой се учудват. Какво лоши има човек да изпитва чуства![]()