- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване чрез секс, 2 дни след Ескапел?
Първоначално написано от WaKo
+1 и аз мисля така напълно съм съгласна с теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оф....абе не се ли научихте,че има презервативи и противозачатъчни...ай хой гледай бебе на 13-14-15...![]()
Остай ги са ебат бе . То не само бебето . После ще се радвам да те видя ,на оня реклама по КАНАЛ 1 за заразените със СПИН .....Първоначално написано от `SunFlower`
Дея келеша му ..... ебе я некъв 19-20 годишен и я върти на оная си раота ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Да , съгласна съм с теб . Поне пий противозачатъчни като искате да правите секс без презерватив .Първоначално написано от sexy_baby_originale
Еее...на всеки му е ясно, че без презерватив удоволствието е по-голямо ама заслужава ли си пък после да буташ количкатаправете си го с презерватив...щото всеки път 1 и също ... остави, че е банално ама след като толкова момичета се появяват със същия проблем не ви ли идва акъла в главата да не го правите и ВИЕ!!!
![]()
според мен е малка за противозачатъчни .. и сигурно ти закъснява от хапчето или щото си се шашнала ....(:
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
И най-гадното е, че и да искаш, не бива да вземаш второ Ескапеле за такъв период от време.
Мн здраве ти желая.
Вече всичко е наред .. дойде си ми и всичко е в реда на нещатаБлагодаря за мненията на всички, които не злобяха
![]()
АЗ ПЪК И ПОЖЕЛАВАМ ДА Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ЧЕ ДА И Е ЗА УРОК ! АМАН ОТ НЕГРАМОТНИ И НАГЛИ ХОРА ! КАТО НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ЕБЕТЕ ?!Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Стига с тази предеякуационна течнот и гаданията...
След седмица си направи тест.
+1 \ pak i ne samo za tova dali si bremenna ne si li chela kolko bolesti se predavat po polov patПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
ВЪЗМОЖНО Е!!!
АМИ СЕГА?!?![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не мога да разбера защо всички критикувате.... то е ясно, че всеки прави грешки, едни по-рано, други по-късно, но на всеки се случва. Пита момичето, който знае да й отговори, пак критиките си ги запазете за себе си! Ми ако Вие изпаднете в подобно положение и всички само ви критикуват, пак вие сте изпаднали в едно такова чувство на отчаяние??.... Според мен не сте прави....
Считам темата за приключена и я заключвам!Първоначално написано от In4eto_92
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!