- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мини хамстерчето ми
Аз като водех морската ми свиня на ветеринар не ми взе нищо,а и би някава инжекция.
Жалко,че умря след това![]()
![]()
;]
Същото беше и при мене.. Само дето ми взе 2лева. Хах..Първоначално написано от SiNiStEr
![]()
баси тъпотоПървоначално написано от _showy_
дала си ДВА ЛЕВА? и след тва еумряло![]()
На мене не ми взе нищо,каза на другия ден да го задева пак,ама аз докато се прибера до у дома и то умряПървоначално написано от _showy_
![]()
;]
мноо си проста, честно.Първоначално написано от ~egoistical
дано някой съвсем скоро те удари с нещо тежко и евтино по тъпата чутура
Saatana vittu perkele hate crew!
Здравей spongkata, тука едва ли има ветеринари в тоя форум, ако искаш пиши по Skype на ветеринарния доктор Пламен Пасков за да те консултира какво да правиш с хамстеро.
Дано оживее.![]()
Какво толкова са ти направили, че да ги тормозиш така? Ебаси.Първоначално написано от ~egoistical
![]()
Да, затова го хвърли в кенефа, пусни вода, те са тъпи животни и трябва да ги третираш, както намериш за добре... пффф...![]()
~egoistical ся всичките намразихa![]()
;]
Купи му някакви витамини или минерали .. не знам.
Само не го оставяй да умре,ебати![]()
Моя свиньо умря, щото не го гледах добре.
Виж тук http://www.drstefanov.com/catalog/pr...roducts_id=795 ?
Случвало се е и на моите бивши хамстери. Но това беше през зимата.
Значи:
Дръж го в топло помещение и му дай нещо вълнено, върху(или в) което да спи. Също така, му осигурявай вода, бивало то от чешмата или от някакви зеленчуци.
И разбира се, НЕ ГО ДРЪЖ НА ТЪМНО. Или поне не 24 часа в денонощието.
Аз така спасих моя.
Съвет: Купи си по-голям гризач. Той ще живее по-дълго в домашни условия.
Егойстик ин май харт. Обичам те вече?Първоначално написано от ~egoistical
Защо гледате гадни гризачи?
Дайте да нахраним змята?![]()
Мисля скоро да си взема скорпион, може и него да нахраня с гадния ти хамстер?
Долу гризачите, горе СТУДЕНОКРЪВНИТЕ и ИНСЕКТИТЕ. Гледате ми няккави хамстери,морски свинчета,зайци(втф). При положение, че има много по красиви и величествени животни за домашни любимци, вие гледате някакви гризачи...
Моят хамстер си живя в домашни условия три години и повече! Явно е от значение как го хранишПървоначално написано от Sashakiss
Макарони, месо, варени картофи, варено яйце даваш ли? Прясно мляко/подварено/ без захар даваш ли му? Вземи му кутия с храна за хамстери- не са кой знае колко скъпи все пак!
А за горния пост относно змиите/въобще влечуги/- обожавам ги само под формата на ботуши и дамски чанти!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За теб не знам, но всички мои хамстери(общо 7 на брой) измряха за нула време. Грижех се добре за тях добре, но просто умираха. Най дълго живя шестия - година и половина.Първоначално написано от kalpazanka
Сега си имам дегу. Купих го преди две години и сега то е живо и здраво. Припка като бегач на дълги разстояния и е в страхотна физическа форма.
И аз искам си гледкам скорпионче.Първоначално написано от Majestic12
Защо таткко не дава..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spongkata, шо стана с хамстеро, умре ли?![]()
Ше си купиш нов ! 3 лева от пазара и толкоз... пука ми, че ми дреме за тъпия ти плъх!
Умре ли?
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
аеееееее води го на ветеринар...
не му дааваййй семки - соленооо е![]()
не го дръж на много топло или много студено...
ВНИМАВАЙ КФО МУ ДАВАШ ДА ЯДЕ...
EMINEM ZAVINAGI !!!
На колко годинки е тоя хамстер? Аз също имах и беше по абсолътно същият начин - не искаше да яде, беше омърлушен и така живя наколко дни и умря. Но при моя беше от старост - попринцип мини хамстерите живеят то 1 година - 1 година и половина. Моя беше на година и 9 месеца.. А пък и през деня спят-нощно време изразходват енергията. Не знам защо си го будила през дневно време..
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Абе тя е на море вече .. / или поне така беше написала /.
Едва ли ше ви отговори скоро .