.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    OMFG най-голямата грешка, да даваш на животината ти слънчогледови семки!?! за неговите размери 1 семка е колкото ти да изпиеш чаша олио бе! и после се чудите що ви живеят кратко хамстерите. аз познавам ( ) хамстер на 6 години...
    Sennen Goroshi - нови методи

spongkata, като прочетеш това и ако хамстеро е все още жив, сложи го незабавно във фризер, хладилник или каквото имаш там. Съвременната медицина трудно ще го спаси, но съм сигурен че в бъдеще ще се открие лек и за твоя хамстер, науката напредва...

Град
    DreamLand =)
    ami umrq za jalost..ostavih go na maika mi da go zavede na veterinar kato zaminah na more zashtoto nashiq veterinar v grada beshe izvun grada i to e umrqlo gorkoto sushtata vecher kogato sm zaminala.. sujalqvam ako razocharovam nqkoi no..
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Град
    София

И моя така умря преди години.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на babity
    Как може да сте толкова прости, бе? Как? И то хора, с 2 -3 хиляди поста, дето ше си мислиш, че могат да помогнат, защото все пак това е тийнПРОБЛЕМ!!! И какво като е хамстер, а вие не ги обичате... ми ок, разкарайте се и толкова. Има хора, за които един хамстер е много ценен! И аз си обичах хамстерите и се грижех по цял ден за тях и давах маса пари за храни, угодийки и глезотийки, както и за зайчето, както и сега правя за кучето си. Като се коравосърдечни лайнари... МЪЛЧЕТЕ СИ! Баси... Понякога.... както и да е. Съжалявам за хамстера!

Град
    в мазето ;dd
    малее какво стана с хамстерчетоо басии и аз имах хамстер ама умря бързо а се бях привързала адски много към него нищо че е малко животинче .. и наистина babity е права простоо има хора които ценят много животните и се привързват към тях аа вие тука к'во .. обърнахте го на смях

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Милото и мойто морско свинче така умря на времето. Събудих се и отидох при него викайки го, но вместо да чуя познатото цвърчене, го видях някъкъ свит в ъгъла на клетката, и както го гушнах, така умря

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Оф...айде да не ви казвам как умряха моите..
    What you give is what you get!

Град
    DreamLand =)
    fuck youuu
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми