- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мини хамстерчето ми
OMFG най-голямата грешка, да даваш на животината ти слънчогледови семки!?! за неговите размери 1 семка е колкото ти да изпиеш чаша олио бе!и после се чудите що ви живеят кратко хамстерите. аз познавам (
) хамстер на 6 години...
Sennen Goroshi - нови методи
spongkata, като прочетеш това и ако хамстеро е все още жив, сложи го незабавно във фризер, хладилник или каквото имаш там. Съвременната медицина трудно ще го спаси, но съм сигурен че в бъдеще ще се открие лек и за твоя хамстер, науката напредва...![]()
ami umrq za jalost..ostavih go na maika mi da go zavede na veterinar kato zaminah na more zashtoto nashiq veterinar v grada beshe izvun grada i to e umrqlo gorkoto sushtata vecher kogato sm zaminala..sujalqvam ako razocharovam nqkoi no..
![]()
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
И моя така умря преди години.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Как може да сте толкова прости, бе? Как? И то хора, с 2 -3 хиляди поста, дето ше си мислиш, че могат да помогнат, защото все пак това е тийнПРОБЛЕМ!!! И какво като е хамстер, а вие не ги обичате... ми ок, разкарайте се и толкова. Има хора, за които един хамстер е много ценен! И аз си обичах хамстерите и се грижех по цял ден за тях и давах маса пари за храни, угодийки и глезотийки, както и за зайчето, както и сега правя за кучето си. Като се коравосърдечни лайнари... МЪЛЧЕТЕ СИ! Баси... Понякога.... както и да е. Съжалявам за хамстера!
малее какво стана с хамстерчетообасии и аз имах хамстер ама умря бързо а се бях привързала адски много към него
нищо че е малко животинче .. и наистина babity е права простоо има хора които ценят много животните и се привързват към тях аа вие тука к'во .. обърнахте го на смях
![]()
Милотои мойто морско свинче така умря на времето. Събудих се и отидох при него викайки го, но вместо да чуя познатото цвърчене, го видях някъкъ свит в ъгъла на клетката, и както го гушнах, така умря
![]()
![]()
Оф...айде да не ви казвам как умряха моите..
What you give is what you get!
fuck youuu![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥