- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мини хамстерчето ми
zdraveite molq vi da mi pomognete ;[[
znachi problema e che mini hamstercheto mi mai e bolnichko..poprincip kogato prez denq go sabudq i toi e malko sunen no posle se razigrava i pochti vseki den go ostavqh da se razhojda po poda poneje vse oshte ne sm my kupila kolelo..no v poslednite nqkolko dni ne sm go ostavqla da se razhojda i dnes kogato go sabudih i toi e nqkakuv sunen i prepariran..;[ v smi prez cqloto vreme e taka ne moje da se opravi ostavih go da se razhojda toi zapochna no nqkak specheno i sqkash ne mojeshe mn dobre da se dviji..kogato go ostavq poprincip v rukata si i toi izliza no tozi put stoeshe tam i ne murdashe sqkash neshto my ima i e bolen..;[ poprincip kogato go ostavq v kletkata i toi iska da izleze i e pulen s energiq a sega samo nqkak sedeshe na 1 mqsto i sqkash samo zaspiva i my se spi..;[[ kakvo my stava nikoga ne otkazvashe slunchogledovi semki a sega ne gi iskashe..;[[[ molq vi znam che ne ste veterinari no mi kajete kakvo da napravq za da se opravi..ytre zaminavam na more i shte go ostavq na 1 priqtelka no mi kajete kakvo da namravq za da se opravi ;[[ i molq vi ne pishete shte ymre ili nqkakvi takiva molq vi..;[[;[;[[[
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥