.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе

бяло течение

Здравеите Имам проблем с бялото те4ение знам 4е пове4ето 6те ме пратят на генеколог и 6те отида но искам да разбера ако някои е имам подобем проблем да ми каже какво ми е направо ... имам сърбеж около влагали6тето и бялото ми те4ение не е така както бе6е преди сега едно бяло няма никаква миризма но е на гранулки или по то4но извара преди не бе6е така другото което е погледнах се с огледалце и между малки ме срамни устни има за4ервяване някои може ли да ми каже какво ми има ?!?! моляви 6те се побъркам
    No matter where you go, there they are...

Ако измислиш начин да се правят генекологични прегледи по интернет ти гарантирам, че ще получиш нобелова награда, но за сега така не става.
    Докато лекар не те прегледа няма как да се знае какво точно ти има.
    Че е инфекция то се вижда и от самолет, но каква и как да се лекува може само генеколога да ти каже. Въпросът ти "какво ми е" просо е излишен освен ако не мислиш да се лекуваш сама.
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Insalutary
    Ако измислиш начин да се правят генекологични прегледи по интернет ти гарантирам, че ще получиш нобелова награда, но за сега така не става.
    Докато лекар не те прегледа няма как да се знае какво точно ти има.
    Че е инфекция то се вижда и от самолет, но каква и как да се лекува може само генеколога да ти каже. Въпросът ти "какво ми е" просо е излишен освен ако не мислиш да се лекуваш сама.
    Съгласна съм напълно с каэаното.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Русе
    Добре утре отивам какво да права 6те ми се пръсне сърцето кои знаи какво ми има сигорно съм болна от не6то поне за колко пари да си взема можете ли да ме ориентирате до сега не съм ходила...

ами имах същия проблем при мен излезнаха гъбички , но при всеки е различно сигурна съм че бързо ще се оправиш

Сигурно е гъбична или друга инфекция. Можа да се дължи на много неща - предаване по полов път, прием на антибиотици, не добра хигиена, синтетично бельо, прах за пране и какво ли още не. Лекарят ще те прегледа, ще ти предпише нужното лечение и с времето ще мине. Не се тревожи излишно, а просто посети гинеколог.

Град
    Русе
    Днес отидох при ли4ната и и казах теи и теи трябва ми направление ааа съжалявам свършиха и аз и ми каза след 4 5 другия месец да отида щяло да има...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Днес отидох при ли4ната и и казах теи и теи трябва ми направление ааа съжалявам свършиха и аз и ми каза след 4 5 другия месец да отида щяло да има...
    Ми нормално да свършат! Все пак постът ти е от 30 число на месеца! А от колко време имаш тези оплакквания?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Ми как какво - вагинална инфекция. Иди на лекар.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Най - добре върви на генеколог , и аз имах съ6тият проблем , с това шега не бива
    Аз ходих без направление , само трябва да знаш някой добър специалист и така ...

sigurno e gybi4na infekciq,spoks lekuva se ama idi na genekolog da ti predpi6e medikamentite,ako ne ti se 4aka moje na 4astno mislq 4e ne pove4e ot 20-30 lv

Гинекологичния преглед е 30лева... Логично е на 30 число да няма ...
    Отиди утре, 4, и ще има, вземи си ...
    Това както го описваш почти сигурна съм, че са гъбички.
    Една приятелка има и от година и нещо ги влачела и се ми се оплаква, че неможе да попадне на свестен лекар...
    Така че той трябва да те прегледа и ще ти изпише нещо, вагинални таблетки или нещо за пиене незнам ...
    Получила си ги вероятно от истиване или нещо си се замърсила ... Др. вариант е кофти бельо или полов акт ... От колко време имаш симптомите?

Фен
    Град
    под масата ;)
    аз пък да се оплача, отдавна имах бяло течение и ходих на гинеколог преди 3 седмици. предписа ми антибиотик, едни други хапчета, свещички, всичко това 80 лева ! мина ми течението , но сега видях че пак имам. 2-3 седмици бях толкова щастлива, че се е махнало , а сега пак се появило.. направо ми се реве. на контролен преглед съм след 2 седмици..

дали е нормално ?

Голям фен Аватара на Ice
    Иди на гинеколог, много е вероятно да имаш гъбички ще ти изпишат някакви лекарства и ще се оправиш.
    Everything happens for a reason..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си