Цитирай Първоначално написано от batkodoki
Цитирай Първоначално написано от monityY
Цитирай Първоначално написано от Brunoo
Еми,които се прави на интересен с амфети и други боклуци рано или късно си носи последствията,ако вашите не разберат го приеми като подарък,следващ такъв няма да получиш. Пристрасти се към кока-кола (като мен) гот е
Ама кой е казал че съм пристрастена?Взимала съм 2 пъти амфетамини...И кой е казал че се правя на интересна?Като съм ги взимала сама.. и за това знаят не повече от 2-3 човека... Еми всички казвате,че ще разберът от нормално кръвно изследване..Сега някой пък казва че тряя специален тест..Аз се отачаях...Нз вече..
е тия "всички" са дечурлига по на 12-17 годинки.

а пук тоя "някой" от 100 години си вади хляба с медицина!

вероятно имаш сериозен здравословен проблем и за това ОПЛ е назначил някакви изсл. които биха му помогнали да диагностицира проблема.
за наркотични в/ва се ползват специфични тестове, които едва ли са включени в талона който имаш.
за какво ще те изследват точно - просто виж в талона си и провери през интернет дали някя от маркираните позиции отговаря на критерия "тест за наркотични в/ва".
след като сама разбереш кое изследване какво индикира - не виждам смисъл от продължаване на дискусията!

бтв: нали сама виждаш колко неприятни емоции носят "един-два" пъти, и нали знаеш че можеш да си щастлива и без тях
Незнам за какво ще ме изследват..За всичко сигурно нз..То е направление и има само 2 печата от лекарката..Не видях на него да пише за какво точно ме изследват...Не мисля че имам сериозен здравословен проблем..Просто ми се гади и вие свят от време на време и се консултирах с лекар,без знанието на наще...И тя ми премери кръвното-оказа се доста високо и ме прати да ми вземат кръв..Друго незнам..