- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomognete mi s savet Vluben sam do u6i i mi e nujna pomo6t
Pomognete mi molq viZagubih momi4eto koeto obi4am i adski me boli ne az ne samo q obi4am obojavam q tq zana4i vsi4ko za men absolutno vsi4ko
Kak da si q varna kakvo da napravq
Pomognete mi
daite mi savet mn iskam da q vpe4atlq s ne6to nqkoe podara4e ne6to romanti4no mn milo koeto 6te q nakara da bade mn 6tasliva i radostna
ako znaete nqkoe libovno stih4e pismo ili kakvoto i da e kajete mi
nqkoe romanti4no podara4e ili nz
Iskam da si q varna obojavam q i bih napravil vsi4ko za neq
tq e prekrasna
![]()
ami nz kakvo da ti kaja prosto tq mi kaza 4e roditelite i nqma da me priemat za6toto tq e na polovina romka a tehnite darjat na tova da bade s rom. a i za6toto az u4a i nqma da se vijdame 4estonz prosto iskam savet kakav romanti4en podarak jest da napravq za da q napravq 6tastliva da se zaradva i ako znaete nqkoe lubovno pismo ili tih4e kajete mi go mn pls
davaite savetiiiiiiii
Искам да те помоля следващия път,когато пускаш тема,давай малко повече информация,за да можем да ти помогнем...![]()
I will love you forever!
e dobre de kakvo iskate o6te da znaete![]()
molq vi pomognete mi![]()
погови с родителите и впечетли тях така че да и разрешат да бъде с теб нема зн колко често ще се виждате нали ще се виждате се пак нз друго кво да предложакъсмет се пак
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първо ти трябва да се убедиш,че тя наистина те обича,защото оправдания от типа "няма да се виждаме често" не ми звучат като на влюбен човек.А пък ако това е така,то и проблемът с родителите ще си намери решение,защото ако тя наистина желае да го преодолеете,бихте могли да седнете заедно и да го обмислите.Та нали тя най-добре познава родителите си и може да каже кое би ги "умилостивило".
Не изключвам и факта,че тя харесва някое друго момче(пак заради тъпото оправдание),а пък има и хора които са готови на всичко само и само да се видят с любимия си и родителите изобщо не се явяват като пречка(само някоя ограда за прескачане).
Ти си направи изводите!Успех!![]()
The game I'm in doesn't take any prisoners,
Just casulties.