- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малко спор ;)
така стоях си пред магазина и почнахме спор колко време издържа мъжът по време на секс и сме спорили така цял ден.от спора ни са се запалили и сервитьорите в съседния ресторант и се се фключиха в спора и стана адска дандания .... та така слушам според вас колко време може да издържи мъжът по време на секс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее последен......... хах.. мисли най-бавно!!!
ау ужасТ сега ще почнат: аз веднъж издържах 2 часа, аз 3, аз пък 5![]()
Хакуна Матата!!! =]
Spored zavisi..Momi4eto,obstanovkata,usloviata) i samoto mom4e
P.S:Sorry za latinicata flex-a bugna
ае виж хората издържат и по цяла вечер ако става дума ама могат и за две минути ако ме разбирате![]()
Ами час и половина - два са ми предостатъчни да се насладя на половинката си (когато я имамПървоначално написано от 6iroka_usmivka
) Но както каза "drun-drun!" зависи много от обстановката и момичето ...
![]()
То хубо цяла вечер, ама друго си е два часа секс и после да си полежиш с половинката в леглотоПървоначално написано от 6iroka_usmivka
![]()
да ама можеш и за 5 мин да си свършиш работата та аз съм на мнение че мъжът издържа само 5-10 мин да си свърши работата другото е само любовна игра ... а това коолко пъти вече си е друго![]()
Подкремяш с всичко, което мога да вдигна в моментаПървоначално написано от 6iroka_usmivka
(малиииииииии ми ако остана във въздуха
)
сакън нИдей, че имаме и филм да правим![]()
Хакуна Матата!!! =]
не съм ли права...няма такива работи аз съм бог мога цяла вечер.... да и в дискот можеш......за 10 мин докато тя е на колене нали![]()
виж за филма там ще покажем кой колко може ама засега само 3-ма са ми птаили клипове др няма ли да участвате :Д
Тогава ще засечемПървоначално написано от mycka
![]()
А на вас колко ви трябва ...Първоначално написано от 6iroka_usmivka
![]()
Що не препращашПървоначално написано от 6iroka_usmivka
Нали казах нещо за предварителния кастинг
![]()
на нас..... тук вече незнам виж за тва не съм се сещала да мисля ама колко тога вече зависи от мъжкото![]()
![]()
Абе кво правиш в тая Варна, идвай в Бургас/Сл.Бряг да правим тестовеПървоначално написано от 6iroka_usmivka
![]()
da e kato se zamislq za jenite e epove4e vreme ot myjete :P da vi e qd pyk
Както казаха по горе зависи от много неща обстановката, нагласата възбудата всичко горе доло... случвало ми се е да свърша за 3-4 мин когато съм адски въбуден... мога и за доста повече доста е относително, дано съм бил полезен![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Зависи от толкова много неща ....![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
всяко момче е различно![]()
![]()
![]()
различно свършва ....
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ИЗдържа се.. много!
Желание има ли.. и едно денонощие няма да му стигне на човека!
точно 34 минути 12 секунди и 3 стотни... колко можел да издържи...а кокошката по колко яйца снася на ден знаеш ли ?
И Н Д И В И Д У А Л Н О