- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пола или панталон?
Панталон(дънки)
поли не нося от няколко години![]()
не мога да си представя всеки ден да съм с полаНе че ми е неудобно ,ами ми изглежда малко в стил `аз съм леко момиче` , затова отбягвам да нося пола често.
през лятото за предпочитане е да съм с къси панталонки , а за през зимата си нося дънки![]()
И как полата те прави да изглеждаш лека? Има поли и рокли които са адски стилни и елегантни. Кери в подписа ти дали изглежда лека с тая рокля а?Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
Ако ходиш всеки ден с много къса пола може и да изглеждаш "лека" , но има толкова много хубави поли, с които въобще няма да изглеждаш така.Първоначално написано от slun4ice
Предпочитам панталони, но сега през лятото като видя някоя хубава ракличка или поличка си я взимам. Иначе през зимата не нося поли.
опа,грешката е мояПървоначално написано от slun4ice
исках да кажа МНОГО къси поли
иначе наистина има стилни дълги поли , но не са по вкуса ми (имам впредвид ,че някои може да ги харесвам,но не и да нося)
![]()
Също така има и много елегантни (да, точно такива) къси полички, който обаче не се намират навсякъде и винаги... А и какво толкова, ако ви помислят за леко момиче. К'во ти дреме, че някой, въобще нещо мисли за дрехите ти, ако ти самата си ги харесваш....Първоначално написано от girl91
Аз лично съм за полите - къси, дълги, средни, всякакви.И панталони нося толкова често, но повече обичам полите.
![]()
И от двете нося, но като че ли повече панталон.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
супер рядко слагам пола.. миналата година май само 1-2 пъти...Не че полите не ми стоят добре, но с панталон е по - убоно, не го мислиш винаги, че трябва да си кръстосваш краката.Пък и така съм свикнала...
![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
Определено панталон!![]()
Панталон. По-удобно е.![]()
пола!!!
чувствам се като в Глазгоу![]()
панталон било по-удобно а?![]()
![]()
![]()
Панталон, не си падам особено по полите.![]()
Everything happens for a reason..
imam edna mn sladka dankova poli4ka i q obojavam :P no po-4esto nosq pantaloni nai ve4e 4erni po krakata i ponqkoga danki
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
и двете но повече панталон![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Предпочитам да нося поли. Е, зимата не го правя, защото рискувам да замръзна като шушулка, но нямам търпение да се постопли и да нахлузя полата. Въпрки, че с пола е доста по-неудобно, защото повече трябва да се съобразяваш, смятам, че е по-женствено. А и никога не изглеждам дебела в полаОт май месец да съм обула панталон 5-6 пъти. но да вметна, че обожавам рокли
![]()
Ми панталон,всъщност дънкиПък и не обичам да нося поли.1-во нямам хубави крака
2-ро аз си падам по спорта и по екстремните преживявания
на ден с моята приятелка LD се катерим по дървета,скали и малко няма да ни е удобно с поли
![]()
3-то четох някъде че от късите поли се получава целулит
нз дали е така,не искам и да знам
:P
A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]
Предпочитам панталон или дънки, по-удобно ми е, но честичко сладам и пола![]()
+2Първоначално написано от vuvs
![]()
Още не се е намерила жена да носи постоянно поли, тва щеше да е МОЯТА половинка..![]()
Eха,намерихме сеПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Ами по принцип повече се харесвам с пола, но не мога всеки ден да ходя, по-често съм с панталон!![]()
Pantalon.
+1Първоначално написано от adizitk1
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..