.

Виж резултатите на анкетата: Пола или панталон?

Гласували
94. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • пола

22 23,40%
  • панталон

72 76,60%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Град
    Русе
    Панталон(дънки)
    поли не нося от няколко години

не мога да си представя всеки ден да съм с пола Не че ми е неудобно ,ами ми изглежда малко в стил `аз съм леко момиче` , затова отбягвам да нося пола често.
    през лятото за предпочитане е да съм с къси панталонки , а за през зимата си нося дънки

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    не мога да си представя всеки ден да съм с пола Не че ми е неудобно ,ами ми изглежда малко в стил `аз съм леко момиче` , затова отбягвам да нося пола често.
    през лятото за предпочитане е да съм с къси панталонки , а за през зимата си нося дънки
    И как полата те прави да изглеждаш лека? Има поли и рокли които са адски стилни и елегантни. Кери в подписа ти дали изглежда лека с тая рокля а?

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    И как полата те прави да изглеждаш лека? Има поли и рокли които са адски стилни и елегантни. Кери в подписа ти дали изглежда лека с тая рокля а?
    Ако ходиш всеки ден с много къса пола може и да изглеждаш "лека" , но има толкова много хубави поли, с които въобще няма да изглеждаш така.
    Предпочитам панталони, но сега през лятото като видя някоя хубава ракличка или поличка си я взимам. Иначе през зимата не нося поли.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    опа,грешката е моя исках да кажа МНОГО къси поли иначе наистина има стилни дълги поли , но не са по вкуса ми (имам впредвид ,че някои може да ги харесвам,но не и да нося)

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Ако ходиш всеки ден с много къса пола може и да изглеждаш "лека" , но има толкова много хубави поли, с които въобще няма да изглеждаш така.
    Предпочитам панталони, но сега през лятото като видя някоя хубава ракличка или поличка си я взимам. Иначе през зимата не нося поли.
    Също така има и много елегантни (да, точно такива) къси полички, който обаче не се намират навсякъде и винаги... А и какво толкова, ако ви помислят за леко момиче. К'во ти дреме, че някой, въобще нещо мисли за дрехите ти, ако ти самата си ги харесваш....

Аз лично съм за полите - къси, дълги, средни, всякакви. И панталони нося толкова често, но повече обичам полите.

Супер фен
    Град
    Варна
    И от двете нося, но като че ли повече панталон.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    супер рядко слагам пола.. миналата година май само 1-2 пъти...Не че полите не ми стоят добре, но с панталон е по - убоно, не го мислиш винаги, че трябва да си кръстосваш краката. Пък и така съм свикнала...
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

Определено панталон!

Град
    Велико Търново
    Панталон. По-удобно е.

Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    Панталон. По-удобно е.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пола!!!
    чувствам се като в Глазгоу

панталон било по-удобно а?

Голям фен Аватара на Ice
    Панталон, не си падам особено по полите.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    imam edna mn sladka dankova poli4ka i q obojavam :P no po-4esto nosq pantaloni nai ve4e 4erni po krakata i ponqkoga danki
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Панталон

и двете но повече панталон
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Предпочитам да нося поли. Е, зимата не го правя, защото рискувам да замръзна като шушулка, но нямам търпение да се постопли и да нахлузя полата. Въпрки, че с пола е доста по-неудобно, защото повече трябва да се съобразяваш, смятам, че е по-женствено. А и никога не изглеждам дебела в пола От май месец да съм обула панталон 5-6 пъти. но да вметна, че обожавам рокли

Град
    Плевен
    Ми панталон,всъщност дънки Пък и не обичам да нося поли.1-во нямам хубави крака 2-ро аз си падам по спорта и по екстремните преживявания на ден с моята приятелка LD се катерим по дървета,скали и малко няма да ни е удобно с поли 3-то четох някъде че от късите поли се получава целулит нз дали е така,не искам и да знам :P
    A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]

Предпочитам панталон или дънки, по-удобно ми е, но честичко сладам и пола

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от vuvs
    Цитирай Първоначално написано от stelenceto1
    и двете, но повече панталона

+1
    +2
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен
    Още не се е намерила жена да носи постоянно поли, тва щеше да е МОЯТА половинка..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Още не се е намерила жена да носи постоянно поли, тва щеше да е МОЯТА половинка..
    Eха,намерихме се

Град
    някъде там...
    Ами по принцип повече се харесвам с пола, но не мога всеки ден да ходя, по-често съм с панталон!

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Pantalon.
    +1

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си