- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да ми закъснее?
zdraveitq,,iskam da vi pitam kfo da napravq cikala mi da zakusne e malko ..6toto 6te xodq na more i ne iskam tam da mi ``doide``![]()
![]()
![]()
?!?!? pls si4ko koeto zn mi pishete ..?!?!?! kakvo vzemate i po kolko mn vi molq znam kolko takiva temi ima no tyk iskam da mi kajete v popodroben variant pls ?!?!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Пий Vitamin C, от тия разтворимите, освен това са много вкусни. Не са ми навредили досега.По 1 на ден в дните, които се очертава да ти дойде. И не прекалявай
![]()
Върви при личния/ата ти лекар/ка да ти изпише хапчета.![]()
И аз така знам, че с Vitamin C става, но не съм пробвала.Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
Everything happens for a reason..
aha ms .ama na den po kolko ??? po edno ne e li malko ??..,a ako piq da ne zeme da mi doide vednaga ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Vitamin C go piqt, za da ti zakasnee, kak e vyzmojno da ti doide vednaga?
ahaa ddZ![]()
![]()
![]()
![]()
seki kaZva razli4no
.... a po kolko ?/////?????
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Пий примолут нор сутрин обед и вечер , когато искаш да ти дойде просто спри хапчетата и след 3-4 дена ще си вече в цикъл . Стуват към 7-10 лева , наистина помагат , но трябва да се пият редовно
И кат се надруса с прогестерон и започне да й се гади, какво ще предпишеш?Първоначално написано от sexy_sladuranka___
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
една ударна доза Витамин Ц..Околко 5-6 хапчета аз така правя и ми закуснява 1 седмица но зависи от организъма на човека..![]()
ama da ama problema e dr sa nz kfo sa prava...xzna4i predi piH i tree6e mi doide nekade na 3 a az kat pih mi doide na 28... a sq min mesec mi doide na 23 sa nz dali da piq ....{{ katy v subota zaminavam ,,a i nekade kum dr subota 6e se vyrna vie ko mislite dali da piq ?// /![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз заминавам и ще ми дойде на докато съм на море, но няма да пия нищо. Предпочитам да изпусня няколко дни от почивката, но да не рискувам здравето си.
Иначе Примолут нор, в аптеката може и да попиташ за нещо друго. Ако решиш да го взимаш прочети хубаво листовката.
Лично моето мнение е да не пиеш нищо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
samy 6te se molq da ne idva ... i za teb su6toto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam che vseki den otgocarqte na tezi temi no iskam savet :X shte hodq na more na 1vi a na 4ti bi trqbvalo da mi doide piq vitamin C po 6 na den mislite li che shte mi zakasnee >?
molq vi otgovorete speshno e :Z
Ще ти закъснее, но наистина струва ли си? Може да е витамин C, но не е хубаво да си предозира с каквото и да е.
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!