- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всеки да мисли
OK, какво бихте стрили, ако гаджето ви се ядоса, затвори телефона и не ви се обади отново?!
Абе нз какво бих направила аз. Но огато аз се ядосах на моя и му затворих жечерта или на дръугия ден той ми звънна.![]()
Бих стрил джоджен,чубрица...Първоначално написано от beiho
![]()
Или бих си хванал ново гадже.
Е зависи...,какво е предизвикало ядосването![]()
Ако се е ядосал за някоя глупост,ще го изчакам да му дойде кефа или да му мине и да звънне...,но ако съм си виновна за състоянито му,ще се постарая да осъществя контакт с него и да се извиня...
Ще го намеря и ще го пребия с бейзболна бухалка за неуважението!![]()
Ще му пиша някакъв смс.
Настроението на смс ще зависи до колко съм се ядосала аз, но попринцип пиша някви закачливи смсчета.
Много рядко си показвам агресията чрез смс, най-вече на живо.![]()
Първоначално написано от AFT
![]()
+1
![]()
i az taka
![]()
Ще си помисля чеее нещо съм сгафила много??Обикновено аз съм доброто ченге и не правя грешки или поне не си признавам,а той от всичко се ядосва...Ще предположа ,че пак нещо е имал лош ден и ще го изчакам да се успокои,за да говоря с него.
значи не е ядосана на мене :P почвам да звъня докато не вдигне(сиг ше е мн ядосана :S ) и разпитавам..ако не вдига се опитвам да се свържа с нея чрез и-нет,фр ала бала..ако не стане..разпитвам най добрите й фр за какво е толкова ядосана...но ако аз съм сгафил...серенадаПървоначално написано от beiho
![]()
Не би го направил![]()
хахахПървоначално написано от Bai Toq
йеа
оставям го да ме потърси,а ако не го направи значи не държи на мен
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Ще изчакам няколко часа да му мине сръднята Ще му свънна и ще му обясня всичко когато е спокоен и че няма за какво да се ядосва
Еми бих си легнал да спияПървоначално написано от beiho
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ако аз съм причината той да се ядоса, и ако аз наистина съм
виновната...ще му пиша смс, или ще мъча аз да го потърся. Ако си се е ядосал ей така (както моя мн често прави), свиркам си за напред и чакам той да се обади( което в повечето случеи става).
![]()
♥ ♥ ♥
da..i az se pozamislih nad "strili"...Първоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Много е относително за какво ти е затворил/а телефона ...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....