.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Много объркана ;(

Здравейте! Много съм объркана и незная какво да правя... дано вие ме посаветвате нещо ... Най-добрата ми приятелка си хвана гаже и страшно много е хлътнала по него радвам се за тях двамата обаче проблемът е ,че преди време аз също бях много хлътнала по него и още ми е тръпка И незная какво да правя дали да и призная или да го крия в себе си защото не искам за нищо на света да развалям отношенията си с нея ... обаче като го видя и

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Първо разбери дали и той те харесва. Ии ако имаш някакъв шанс с него просто си изпей всичко!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Според мен се самозалъгваш, че го харесваш до такава степен, че да си признаеш пред него и пред нея.
    Избии си всякакви мисли от главата за това момче и си гледай живота.
    Всичко ще ти отмине съвсем скоро...

Град
    Пловдив
    и ще предадеш най-добрата си приятелка за някой дет даже не си сигурна кво изпитваш

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Първо разбери дали и той те харесва. Ии ако имаш някакъв шанс с него просто си изпей всичко!
    За да направиш това, треябва да си адски тъпа!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ами представи си, че я харесва повече от приятелката си??
    Само че ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ДАЛИ ИМА ШАНС С НЕГО!!! А четете малко!!!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Град
    (: Русе :)
    Най-добрата ти приятелка викаш .... хм ?!? Ако наистина я смяташе за такава изобщо нямаше да си задаваш такива въпроси
    So free

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Най-добрата ти приятелка викаш .... хм ?!? Ако наистина я смяташе за такава изобщо нямаше да си задаваш такива въпроси
    и аз тва викам...

Град
    с0фия
    Andreev

и ще предадеш най-добрата си приятелка за някой дет даже не си сигурна кво изпитваш

+
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Boulevard of broken dreams
    просто им завиждаш за щастието... нямаш никакви чувства само се залъгваш че можеш да си на неийно място... а даже и да не съм права замисли се каква приятелка си щом си позволяваш да си мислиш че можеш да и вземеш гаджето
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ами представи си, че я харесва повече от приятелката си??
    Само че ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ДАЛИ ИМА ШАНС С НЕГО!!! А четете малко!!!
    Аз чета, ама защо момичето да разваля отношенията на приятелката й и гаджето й?! Бахти и приятелката ще е ...

Била съм в подобно положение , но ПОДОБНО , защото обстоятелствата не бяха точно такива . Таа , ще те посъветвам да не рискуваш нищо , но ми е интересно едно нещо : като ти е най-добра приятелка би трябвало да я познаваш достатъчно и да знаеш как ще реагира , ако все пак решиш да и кажеш , че гаджето и не ти е безразлично ?

Re: Много объркана ;(

Цитирай Първоначално написано от BezNick
    Здравейте! Много съм объркана и незная какво да правя... дано вие ме посаветвате нещо ... Най-добрата ми приятелка си хвана гаже и страшно много е хлътнала по него радвам се за тях двамата обаче проблемът е ,че преди време аз също бях много хлътнала по него и още ми е тръпка И незная какво да правя дали да и призная или да го крия в себе си защото не искам за нищо на света да развалям отношенията си с нея ... обаче като го видя и
    По принцип си мисля,че щом сте най-добри приятелки...,тя е наясно че ти някога си била хлътнала по-него...така ли е?Ако греша и тя не знае,щом не си и казала преди,по-добре не и казвай и сега...А за да не мислиш толкова за него като го видиш,просто си спести срещите с него,или като цяло не излизай с тях,като са само двамата,за да не се концентрираш изцяло във него...И се опитай да осъзнаеш,че той е с нея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си