.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен

Въпрос за антивирусна Аваст.

Значии, глупаците от доставчика ме оставиха сами да си свалям някаква антивирусна и ми препоръчаха Аваст, даже ми дадоха сайта.
    Ама аз нищо не разбирам и тръгнах да я свалям. Рег-нах се там, кодове ала-бала, инсталирах я, ама сега не знам дали е стартирана, тоест дали работи..
    В долния десен ъгъл има някаква иконка на Аваст, която се върти и като си задържа мишката, ми дава "Скенер при Достъп: 7 услуга(и) общо, 6 работещи."
    Като го включа, ми показва там някакъв прозорец, където пише: Услугата изчаква стартирането на подсистема. И отдолу:
    Стартирай Пауза Спри
    Спри е валидно, а другите две не.
    Та да ви попитам, че съм пълен абориген относно компютрите, дали е активирана антивирусната, че да не ми се вкара някой вирус..

Благодаря предварително.

Ами,аз съм точно с нея програма и съм мн доволна,но от обяснението ти не разбрах нищо.Но май не е инсталирана.По-добре я изтрий и извикай някой който разбира ( на мен братовчед ми я изтегли) да ти я направи. :P

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

ROFL =))) Avast засича своя CD key като вирус.Ако наистина можеш да извикаш някой който да ти оправи компа (не теб ) препоръчвам ти Kaspersky.Митовете,че е товарил компа много не са верни,те за това и са митове .

успех

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    ROFL =))) Avast засича своя CD key като вирус.Ако наистина можеш да извикаш някой който да ти оправи компа (не теб ) препоръчвам ти Kaspersky.Митовете,че е товарил компа много не са верни,те за това и са митове .

успех
    0о напротив, много са верни. Но като за едно сканиране касперски наистина е най-добрия избор. Като за постоянна защита не го препоръчвам за по-слабите машини, че сбозява всичко.

п.с. : Щом "Стартирай" е невалидно, значи или антивирусната си върши работата или е прецакана. Но щом има "Спри" значи в първото
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

programata ti raboti ne se panikyosvai. tq ti pokazva kakvo raboti vava momenta

Град
    Някъде по широкия свят...
    Аваста е гадна ,свали си Касперски ,повече товари компа ,ама за сметка на това няма пропускане на вируси и подобни гадове.Аваста два пъти ми е бъгвала компа с вирус.Ся съм с Нод 32 ,който е средна работа.Но най-добре си качи Касперски.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Ин Дъ Клуб
    За по-слаби машини- Аваст..
    Много се хвали и Нод 32..
    Касперски е сравнително тежка, но кат ти знам компа с тая виста няя имаш проблеми :P

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    касперски sux! супер мн забива компа и яде яко 1 дота немое изиграе човек ся съм с симантек секи ден си прая скан за около 1 час кфото е засякло го е изяло не товораи изобщо компа и е лесна за разбиране
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    За по-слаби машини- Аваст..
    Много се хвали и Нод 32..
    Касперски е сравнително тежка, но кат ти знам компа с тая виста няя имаш проблеми :P
    Аххахахах, много пък знаеш ти каква ми е машината..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си