- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модерното днес
С риск да ме храните ще пусна тази тема!
Загооврихме се с една приетялка за наркотиците ,12 год. момичета и секса и "гъзарчетата "...Чудя се защо всеки трябва да е по- "голям" от другия и защо трябва да се мислим за повече от човека който седи с/у теб??!Едно време енямало "големи" и малки" едно време момичетата на 12-13 не са мислели само за секс и за свирки, а са играели пред площадките и не са смеели да погледант момче!
сега обаче наще моми се отракаха .. станах свидетелка на един разговор м/у две момичета (едното на 12 другото на 13)
цитирам:
"Офф, на мен ми омръзна да правя секс вече! Нямам желание"
ВЕЧЕ??!
спред вас нормално ли е една дрисла която по цял ден си клати гъзягата да приказва такива неща??
А да не говорим за партита ,купони и тн.. Там нещата са много по-зле! Там за да се впишеш в колектива трябва да се натупаш, напиеш и да се направиш на свиня за да те харесат и да си кажат "ее тоя е пич щом се натупа -от наще е !" Еми не е пич!
Едно време хората са се друсали от интерес , стрес или просто да опитат за какво става дума .. и се почва от най -малкото докато не станеш една кръгла нула и не изоставаш все по-назад и по-назад!Губиш приятели ,познати губиш хората около себе си и оставаш сам с дрогата която я мислеше за най-добър приятел и че тя е решението за по-нататък! и какво се оказва ? Че тези хора който са ти говорили да спреш, че те чака бъдеще ,семейство,работа са много по напред и са изградили мн неща в живота докато ти си още зад нулата! И не можеш да спреш -искаш силен човек до сеебе си който да ти помага и подкрепя в трудните моменти без дрога ! За това повечето наркомани не могат да спрат дрогата
1 -во защото нямат вече такива хора до себе си
2-ро защото дрогата е по-силна вече и от самия теб!
Преди хората са ходили по партита ,купони и тн за да се забавляват истински, а не да се надрусат като копелета и да се мисли за най-великия.
Сега обаче по партитата и по улиците е много по опасно! Хората отиват на купони за да покажат колко може да изпие и да се надруса.А не да се наслаждава !
Аз мога да кажа от личен опит ,че на парти или купон и тн .. на една минерална вода е много по -добре отколкото на 1 линия и да се мислиш да най-великия !Предпочитам да пия минерална вода и да ми се смеят, че не съм се напушила с компанията ... но идва момента в който и аз се смея накрая когато не могат да направят нищо а остават назад..
това исках да кажа, благодаря !
Ами, така си е, напълно те подкрепям, накъде отива света?![]()
![]()
Това, което го написа ти, всички го знаем![]()
Ако родителите им не са си изпълнявали функцията, има голяма вероятност и като порастнат да си останат същите... какво можем да направим ние, освен да ги обсъждаме?
Това е положението, живота си е техен...
Единствено уважавам хората, които са иградили нещо, които са отговорни към приятелите и семейството ти, отговорни и към работното си място и чак тогава си позволяват да вземат всякакъв вид наркотични вещества и опиати.
Такива има.
Всички останали да се спасяват и да се оправят както си (не)знаят.![]()
Здравей.
Винаги е имало "големи и малки" с разликата, че сравненията и конкуренцията е променяла естеството си във времето.
Вече стана някакси банално да обсъждаме годините на които девойките изгубват девствеността си...Не казвам, че ги подкрепям, но е излишно да се чете морал, на човек ненаучил се да уважава себе си и да държи на личността си.
Колкото до партита-не всеки отива за да се надруса, напие до безсъзнание, стане част от някоя оргия и т.н.
Човек трябва да подбира компанията си, спрямо собствените си интереси и възгледи, а не да обвинява другите за това, че не са като него...
Не е необходимо да отидеш на по-специално място за да се напушиш като можеш да го направиш и в домашни условия.Всичко опира до самия теб и до собствените ти виждания.Ако искаш нещо-просто го правиш, ако ли не оставяш другите да го направят вместо теб...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
,много правилно!!! В сегашно време всички се праят на голяма работа.В моя град на бар се ходи , за да пазиш приятеля ти да не се наебе с някоя друга там или просот ти да се наебеш с него там. Като кажа на някой,че ходя просто ,за да се забавлявам и да потанцувам малко,а не да се напия ме гледат като полезно изкопаемо...
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
Ти пък се едно не си от стадото..айде стига.Стига и с тези теми пълни с разсъждения..светът върви - дали на долу,дали на горе - няма значение.
Гледай си живота,това ти да се измъкнеш и не се занимавай с провалите на другите - то си е за тях.
към авторката
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
x
аь ус ефь пьтнсше
skuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa
blq blq blq blq blq blq po cql den ot malki deca i sq kvo praimm???????????????????
edno i sy6to typo mi e ve4e edno i sy6to da slu6am
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Модерно е и да се говори като теб. И вече не е интересно.![]()
За съжаление си права . Това е модерно сега . Ако си човек с принципи ,не би се водил след стадото ...![]()
И аз това си помислих първоначално , но реших да не го казвам лично към авторката , защото преди пет часа ме заплаши , че ще ме смачка .Първоначално написано от ju**
![]()
Всъщност, всички ние имаме принципи, но не еднакви.Първоначално написано от dark_sw
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Света отива натам, накъдето го водим.И аз се възмущавах така.не точно на това, моето беше за необразоваността на връстниците ми и пошлите им интереси,но няма смисъл...И ти щеше да го заведеш към по-добро ако вместо да губиш време пишейки тая тема, беше отишла да си направиш сандвич или да целунеш родителите си.На колко си?Колкото мене?На 15-16?Тия години не се усещат как минават, а всеки решава на колко да прави своите грешки.Друго е това, че са тъпи и малоумни повечето от тях.И не представяй купоните толкова страховито.Изобщо не е така.Не е само пиене и друсалки...Е,за който иска има, но това не значи, че всичко живо гъзарее...
Не, не е нужно като си някъде, където се предполага да се кефиш и да ти е весело, да трябва да се напиеш и надрусаш до припадък за да си изкараш супер.
Според мен не става въпрос за "на къде отива света" - той си отива от зле на по-зле още от много преди нас. Става въпрос за това, че вече човек и да иска да стои далче от всичко това, просто няма как да не му направи впечатление - всички му го навират в лицето. Малко хора има, които да устояват, да си гледат живота, да си слушат музиката, да си се кефят на това с което се занимават. Това значи да имаш собствен живот, собствено мнение, да отстояваш интересите и принципите си, без да се водиш по някакъв налудничав пример на изпаднали и смазани поради собствената си слабост хора, които те самите не знаят какво се случва с тях!
Аххахаха, ами ако има и изключения?Първоначално написано от ВинкелО
+0.99 съгласен съм с тебе.Първоначално написано от ~egoistical
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Собственост на Canis_Dirus
доколкото знам егоистикал е на 14, което е съвсем близо до 13
а тя, авторката, е особено активна в един раздел, в който се говори именно за свирки, дупета и свършване
--
на това му се вика лицемерие
кой е активен там бе?! оф аре млъквай ,че мноо ме дразнат таквиа индивиди като тебе бе!Първоначално написано от OtherDimension
Дразнят те , защото това , което ти казват не ти изнася , нали ?Първоначално написано от ~egoistiC
Умееш само да обиждаш и да заплашваш хората , които не те харесват ! Твърдиш , че не те интересува чуждото мнение , ама веднага след като някой си изрази негативното мнение бива напсуван .
![]()
![]()
Що за несправедливо отношение ?
![]()
да , дразнят ме щото не ме познават а говорят !Първоначално написано от dark_sw
Мисля, че и на всички ни е писнало до голяма степен от нещо подобно. Но май взе да ни писва и от безкрайните критики...
Познавам 15-16-17 годинишни момичета, който отиват на парти, за да се друсат. Лозунги от сорта на "Тая музика те кара да се друсаш!" или "Така усещането е най-силно" да много популярни. За да си готин трябва да бъдеш добър в спорта, в музиката, да пиеш като казак, да се друсаш ужасно много и да пушиш. Иначе не ставаш. Недай си Боже да четеш книги или да предпочиташ разходка в парка пред шумен купон с малки комплексирани друсалки..значи си мухльо.
Гадно е, факт е...но всеки сам си избира какъв да бъде!