.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    кво модерно да се говори така. Нормалният човек би трябвало да се притесни, защото тези индивиди един ден ще възпитават, но тяхното въпзитание е показателно, че и сред предните поколения има "дупки" ... Според мен авторката преувеличава в неква степен, защото огромна част от 14-15 годишните кифли, които познавам, не излизат до по-късно от 22-23 пък до тва време да са са отишли на апрти, да са тупали, да са ебали и да са си заминали акто пичове
    Но е факт, че в момента средната тийнейджърка на 15-16 върти кючеци на дебели селски гъзари с форд екскорт/голф 3, пие 3 водки/удря някоя друга линия за 2 лв и е у филмо, езикът й повече се доближава до циганите по строежите( некак си не е изсикан за каквато тя притендира) , а облеклото нема го коментираме.. колкото по-оскъдно зелено и жълто, толкова по якичКуу

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    доколкото знам егоистикал е на 14, което е съвсем близо до 13
    а тя, авторката, е особено активна в един раздел, в който се говори именно за свирки, дупета и свършване
    --
    на това му се вика лицемерие
    кой е активен там бе?! оф аре млъквай ,че мноо ме дразнат таквиа индивиди като тебе бе!
    Дразнят те , защото това , което ти казват не ти изнася , нали ? Умееш само да обиждаш и да заплашваш хората , които не те харесват ! Твърдиш , че не те интересува чуждото мнение , ама веднага след като някой си изрази негативното мнение бива напсуван . Що за несправедливо отношение ?
    да , дразнят ме щото не ме познават а говорят !
    а ти да не познаваш всички 12-13 годишни?
    айде тихо там, като влезна във форума беше най-много на 14

Град
    Okinawa
    Тя татуировкаджийката е опасна!
    Тихо да не ви ошамари
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен
    Не знам, но не сте прави по отношение на това, че сега пък е модерно да се говори така, както говори егоистикал. Дори и да е модерно, поне е правилно. И какво, защото е "модерно", да захвърлим по дяволите всичките си принципи и да почнем да се друсаме, ебем и напиваме ли? И то не на каква да е възраст, а на по 12-13 години..
    Тц, и наистина не познавате егоистик, за да говорите така, тя най-малкото е курва, алкохоличка или наркоманка.

Не знам, но тази ju** много ме дразни, на всяко гърне мерудия, кроткай си там и като нямаш какво да кажеш, не казвай нищо по-добре.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Не знам, но тази ju** много ме дразни, на всяко гърне мерудия, кроткай си там и като нямаш какво да кажеш, не казвай нищо по-добре.
    То това е присъщо за теб.

По темата. Не познаваме егоистик, да, но тя пише тук. А аз съм засичала доста нейни постове, нетипични за 14, айде, 15 - годишно момиче. Така че преди да тръгва да критикува, трябва да види първо себе си. С риск да бъда напсувана и набита, го казах. Добавям, че отношението й към останалите е доста грубо. Тъпо е да се опъва така на някои по - големи от нея, определено с много повече акъл. Освен чукането и друсането на 13, присъщо е и неуважението към по - възрастните.

Мега фен
    Егоистик хич, ама хич не е на 14 години.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    То това е присъщо за теб.

Има известна доза истина в думите ти, Pedigree.

Емо кукличке, не се напъвай толкова да не ти стане нещо.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен
    То каквото е трябвало да ми стане, станало е.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    и ти личи даже

Мега фен
    По две-три снимки ли разбра?

егоистикъл и емо дол върсъс дъ уърлд бе, земляни такива, време е да се поклоните на мъдрите и осъзнати девойчета, каквито са те, борещи се за права и за нещо по-различно от масата.... и бла-бла-бла.

"чак на 15" егоистке, ти за по-различна от посочените от теб индивиди ли се имаш? 'щото досега не си показала нещо по-различно от това. Постарай се малко да станеш наистина по-РАЗЛИЧНА от тях, и като това стане ще минеш от другата страна. Иначе в момента само плюеш по себе си като контра-реакция някак ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    хвала, сторм, хвала

***между другото снимката с конете от къде беше??

ей, тя стана световноизвестна бе XD

от Рила, по-точно новата хижа "Рилски езера", или както там се казваше..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    ДА, на 15 е !!! разликата е съществена!

Град
    Okinawa
    Не знам, но не сте прави по отношение на това, че сега пък е модерно да се говори така, както говори егоистикал. Дори и да е модерно, поне е правилно.
    Това пък беше ебаси простотията..И какво като е пуснала няква глупава тема - хлапетата ще спрат да се чукат,друсат,напиват и т.н...?
    Нито някой ще приеме думите й сериозно,нито нищо - тя не е по различна.И да не ми излиза пак с това "Не говорене като не ме познавате',защото то от постовете си личи ква куха пръчка е.
    А ти, Имо кукло стига си се правила на защитничка и стига си й лизала подметките..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Не знам, но не сте прави по отношение на това, че сега пък е модерно да се говори така, както говори егоистикал. Дори и да е модерно, поне е правилно.
    Това пък беше ебаси простотията..И какво като е пуснала няква глупава тема - хлапетата ще спрат да се чукат,друсат,напиват и т.н...?
    Нито някой ще приеме думите й сериозно,нито нищо - тя не е по различна.И да не ми излиза пак с това "Не говорене като не ме познавате',защото то от постовете си личи ква куха пръчка е.
    А ти, Имо кукло стига си се правила на защитничка и стига си й лизала подметките..
    \/

Цитирай Първоначално написано от Alco
    Момиче на 15 с тутайровка и вече с желание да си пробие зърното ! По-модерно е от това да се ч*каш на 12 !

Град
    Момиче на 15 с тутайровка и вече с желание да си пробие зърното ! По-модерно е от това да се ч*каш на 12 !
    е той татуса сигурно не е риъл (пък и съм виждал вече момиче на 15 с истински). тва за зърното.. и аз като бях на 15 имах един такъв период, в който исках да си пробивам зърното.

Напълно съм съгласна с написаното..
    Бъди неповторим, защото всичко, което се повтаря губи своя чар!

Град
    аз пък написаното въобще не го прочетох, щото знам за кви безбожни тъпотии ше става въпрос.

Супер фен Аватара на FelisDirus

Шшшт, тихо ся, ти не разбираш дълбоката символика.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    [b]Това пък беше ебаси простотията..И какво като е пуснала няква глупава тема - хлапетата ще спрат да се чукат,друсат,напиват и т.н...?
    Не се правя на защитничка. Просто съм на същото мнение като нея-следователно я подкрепям.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ами това, че предните поколения винаги гледат на следващото като на края на света е вярно. Това, че хора от едно поколение го казват за хората от същото поколение(и то не малко) вече е малко по-обезпокояващо. Но също не е нещо ново.
    Тези неща ви правят впечатление и се възмущавате но това не е от днес или от вчера както си мислите. Попитайте приятелите или познатите си които са на по 30-35 сега какво е било когато са били на по 15-20 че и натам. Хероинът и калето са били много по-разпространени и много по-нормални неща отколкото сега.

Хората винаги са се въртяли и винаги ще се въртят в същия цикъл от етапи. Просто играчките им се сменят. Едно време хипарии, пънкарии и едни видове наркотици, сега електроники, бруталии и други видове наркотици. Нищо ненормално нищо не се е променило. Само вида и предпочитанията на отрепките.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен
    Град
    София
    е той татуса сигурно не е риъл (пък и съм виждал вече момиче на 15 с истински). тва за зърното.. и аз като бях на 15 имах един такъв период, в който исках да си пробивам зърното.
    Ще ме прощаваш, ама това да си пробиеш зърното- е няма по- голяма гадост от това. А иначе момичета с татус на 15 съм виждала. В момента съжалява, че си я е направила такава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си