.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    ее кво му е гадното? има далеч по-гадни места за пробиване, например под езика или на небцето над горнтие зъби...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Миришете на чорапи и сте почти толкова умни всички...
    Най-умният и най-великият се обади ... бъди малко по-скромен за себе си ..
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

^ Чак да си много скромен не е нужно, но да си мислиш, че наистина си над всички, това си е малко глупаво ...

А за модерното ... всичко си е до възпитание ... ама не възпитанието е проблема ... ами годината 1990 ...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    И какво й има на годината?
    Създаването на интернет ... или модерното звучене днес " нетуърка " ...

^ Лично според мен, да ... медии, интернет ... насилие, алкохол, убийства ... репортажи, снимки ... Преди около 15 години, не ти ли се струва, че беше по-спокойно ... колкото и слабо да помним ...

Град
    Brooklyn,New York
    Това е толкова банално,както и половината коментари на потребителите.Сигурно,поло вината които са псевдоморалисти,след малко ще станат от столчетата,ще кажат "Чао" и ще отидат на дискотека,да дивеят до сутринта,да се напият така,че да не могат да ходят и да мислят.Пълна пародия.Хубаво е,авторката да слуша по-големите като ju** и exploited които имат акъл в главата,а не постоянно да се засяга от всяка критика отправенапо неин адрес.За поколението - No Comment.Im pissed off! - това е...
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

И извод какъв : Живей за себе си и за роднините ти, а пък другите да се оправят, кой както може ? ...

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ами, така си е, напълно те подкрепям, накъде отива света?
    До твойто мнение стигам и спирам. Сигурно ще има още хиляда такива "Накъде отива света" .. Бла-бла.

Темата е пълен булшит, тривиален, пак 13 годишни, пак свирки, пак секс. Тъпотии. Много сънувате, нищо не е кой колко зле, казвам го обективно, бее о.О

Айде да ви кажа все пак че открих едно чудесно попадение:
    Чудя се защо всеки трябва да е по- "голям" от другия и защо трябва да се мислим за повече от човека който седи с/у теб?
    Да, много права си тук, тенденция е да подценяваме другите и да ги мислим за по-малко от нас. Трагично.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Ко да се прай?

Пий си минералната вода и остани добър човек, че нещо "големите" станаха в повече...! Браво,хубава тема!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Не знам, но не сте прави по отношение на това, че сега пък е модерно да се говори така, както говори егоистикал. Дори и да е модерно, поне е правилно.
    и кво, те щото много си вярват.. дали си осъзнават идеите? бахмаму, не мога да се обясня като хората, но да знаете че съксвате яко с такива теми.
    scion of storm , ( bow )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ако някой си е наумил да направи нещо - в случая да се надруса/напие/ебе, абсолютно нищо не е в състояние да го спре. И съдя главно по себе си и скромния си житейски опит.

Винаги съм правила каквото пожелая, въпреки че родителите ми са невероятно строги и консервативни. Те са типичните моралисти. Но докато те кажат "не!", аз вече съм ги свършила едни... Колко наказания съм отнесла, колко бой съм изяла, само аз си знам. Признавам, че в 1/3 от случаите, когато са ме карали/забранявали да правя нещо, са били прави, но предпочетох сама да стигна до тези истини.

Напълно съм съгласна с Вили относно "естествения отбор". Както той каза - едни ще пропаднат, на други ще им дойде акълът. Но те сами трябва да си извървят пътя, трябва сами да направят избора.

Аз съм неконтролируема, имах период (около година - 9 клас), в който, признавам, бях абсолютно леке - без интереси, без амбиции, без капка морал, с грозно поведение, излизах с някакви боклуци. Интересувах се само от 3 неща - пари, момчета и външен вид. В училище не стъпвах. Пълна деградация. 10 клас всичко се промени коренно, нямам идея как стана, но "прогледнах", видях, че единственото, което правя, е да си съсипвам живота и се взех в ръце. Поставих си сама граници.
    И го направих не заради родителите си, не заради сульо и пульо, обществото и не знам още какво, а за себе си.
    Егоизмът ме спаси. Обичах се твърде много, за да се оставя да пропадам стремително надолу.

Така че, драги ми пиклички (защото вие в момента сте точно такива), запомнете първо, че не сте в състояние да промените никого, дори най-близкият ви човек, без неговото собствено съгласие, без той самият да го иска.
    И второ, не се правете на големи моралистки, защото когато и на вас се случи да правите секс за една нощ/ да се напиете до припадък/ да се надрусате като животни (първите 2 със сигурност), ще видите с друг поглед всичко. И ще станете за смях пред самите себе си най-малкото.

И да ви кажа, доста лесно е да се критикува от гледната точка на 14-годишен - и аз тогава бях все още девствена, не бях помирисвала наркотици и ми се гадеше от миризмата на алкохол.

едит:
    Не искам да си мислите, че в този пост се правя на велика и мъдра или пък се изживявам като жертва. Имам много познати, които могат да споделят подобни истории. Фактът, че си осъзнал някои неща слава Богу на време, не е кой знае какво геройство, даже понякога е плод на случайността. Но на човек (макар и на 12-13-14) не бива да му бъде отнемано правото да избира - да опита или не, да тръгне по този път или по другия. По-нататък търпиш последствията от избора си.

Смятам, че така е редно.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на _donna_
    Това,че нормалните 12-13 годишни деца не повръщат по рейсовете не означава,че не съществуват.Просто като че ли .. не ги забелязвате.Отидете в парка Заимов например,към следобяд.Играят тенис на маса,карти,карат колело или се разхождат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си