.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Цитирай Първоначално написано от windstopper
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Аз пък не помня дори и името на първото момиче . Но според мен така е по добре . Не искам първия ми път да е с момичето " на моите мечти " !!! Защо ли !!?!?
    Защото тя ще е нещо много повече от обикновено момиче , и няма да искам да се изложа или нараня по някакъв начин . А ако и тя е девствена мое да стане некой сакатлък. За любимият човек , само най-най-хубавото .И мисля ,че ще мога даи го дам само ако знам за какво става въпрос ....

Който иска да ме обори ....
    напълно съгласен!
    поне 1 нормален, другите --->женчовци и лигльовци

от една страна тва е яко че искате най-доброто за вашето ърво момиче,но от друга страна...На никое момиче не й е приятно да знае че нейния приятел е минал 1001 жени само само за да може "да не я разочарова" На мен лично би ми било много кофти ако знам че приятеля ми е минал 20-30 момичета за да задобрее...

п.п сори на спортс гърл че пак й пиша в темата,нещо което не е много по темата
    Аа не не .. пиши си .. Леле как ви сплаших с това да не пишете.. всички ми се извиняват .. ..
    Извинявам се : ) .. Имах в предвид само да няма коментари от сорта на "според мееееен.. " .. Или "аз мисля, чеее.. " .. Все пак сме жени - мисленето ни е различно. Техния не е като нашия първи път ..
    Иначе нищо против - пишете си {}

Diablue{F} на теб пък ъпсурд да ти се разсърдя .. Все пак нали ако не останат мъже те взимам теб ..

Ооооо аз не знаех по бързо тогаз да умират викам аз

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен
    Моя случай го знаеш...

П.П. Тея женски пак завладяват всички теми..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На моят въпрос защо е чакал до близо 21, моят каза-защото нямах възможност преди това...Много се разсърдих. Но и той казва, че без да има чувства към някое момиче, не би го направил. Трябва да има любов и плам....абе хем се мъчи да е искрен, хем да не ме обиди.

Заклеам се пълни глупости!
    Щот са тапаци и немогат , да си намерят нещо за....
    Айде молят са! Колкото съм ги слушал тея......
    Да си умрат девствени!
    И аз като бях девствен разрправях на момичетата , щото искам , да е специяален момента , да е с чувства и т.н....

Град
    Athens
    sefteto go napravih s edna pi4ka koqto mnogo haresvah no nqmahme vruzka,taa gospod se smili nad men i sled izvesno vreme tq mi obarna vnimanie samo za sex puk az si se radvam 6ttoto be6e mnogo gotina taq macka(rusa,slaba,sini o4i...)...,ta zna4i spored men pri majete e po skoro za sporta
    A.C.A.B.

Първият ми път беше с една приятелка към която нямах(и все още нямам) никакви чувства. Направихме го, защото бяхме леко запийнали.

Отдавна имаше нещо помежду ни и не сме ходили никога.. просто накрая го направихме и тръгнахме, но определено тя не ми беше безразлична и се радвам, че така се получи донякъде.. защото сега май несъм така сигурен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си