Първоначално написано от
Diablue{F}

Първоначално написано от
windstopper

Първоначално написано от
Xtuning
Аз пък не помня дори и името на първото момиче . Но според мен така е по добре . Не искам първия ми път да е с момичето " на моите мечти " !!! Защо ли !!?!?
Защото тя ще е нещо много повече от обикновено момиче , и няма да искам да се изложа или нараня по някакъв начин . А ако и тя е девствена мое да стане некой сакатлък. За любимият човек , само най-най-хубавото .И мисля ,че ще мога даи го дам само ако знам за какво става въпрос ....
Който иска да ме обори ....
напълно съгласен!
поне 1 нормален, другите --->женчовци и лигльовци
от една страна тва е яко че искате най-доброто за вашето ърво момиче,но от друга страна...На никое момиче не й е приятно да знае че нейния приятел е минал 1001 жени само само за да може "да не я разочарова" На мен лично би ми било много кофти ако знам че приятеля ми е минал 20-30 момичета за да задобрее...
п.п сори на спортс гърл че пак й пиша в темата,нещо което не е много по темата

Аа не не .. пиши си

.. Леле как ви сплаших с това да не пишете.. всички ми се извиняват ..

..
Извинявам се : ) .. Имах в предвид само да няма коментари от сорта на "според мееееен.. " .. Или "аз мисля, чеее.. " .. Все пак сме жени - мисленето ни е различно.

Техния не е като нашия първи път ..
Иначе нищо против - пишете си

{}
Diablue{F} на теб пък ъпсурд да ти се разсърдя .. Все пак нали ако не останат мъже те взимам теб ..