.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Изневерявам му :(

Здр,имам проблем..и също така искам да се изповядам..От 1 месец ходя с момче което страшно харесвам и давам всичко за него но той сега е в период в който неможе да излиза мн често (има си проблеми) и не сме се виждали от няколко дена..През тва време ми беше мн самотно и 1 фр ми предложи да излезем заедно..излязохме и нз как но се случи нещо между нас не беше секс,но имаше мн целувки и като цяло се държахме като двойка аз не изпитвам нищо към него и тва беше само момент на слабост но се чувствам страшно гузно и мисля че гаджето ми не заслужава да го лъжат така..Чудя се как се компенсирам по някакъв начин
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не го приемай толкова навътре.
    Понякога в началото на всяка връзка се случват подобни неща.

Град
    Пловдив
    момент на слабост
    еми и той в момент на слабост ше ти тегли чертата

Град
    У нас Си (=
    Кажи му, най-добрата компенсация е това, да знае какво си направила. И сама каза, че не заслужава да го лъжат...никой не заслужава!

Град
    (: Русе :)
    Пфф първо правиш някакви глупости после очакваш другите да ти кажат как да си понесеш отговорността .... аве яяяя
    So free

Хехех интересен подход...Хем много харесваш приятелят си,хем даваш всичко за него...и в същото време след като неможе да излиза...ти попадаш в обятията на друг... И всичко това в началото на връзката.. ,а не беше ли точно началото на връзката,когато хората са обзети изцяло един от друг и когато би трябвало да са най-красивите моменти между двамата...?
    Незнам не е голямо престъпление,това което си направила,но все пак наистина е много тъпа постъпка...,но не се самозалъгвай,че е било "момент на слабост"...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Кажи му, най-добрата компенсация е това, да знае какво си направила. И сама каза, че не заслужава да го лъжат...никой не заслужава!
    Да,наистина не го лъжи!Рано или късно ще разбере ... по - добре от теб от колкото от страничен човек.Ако си пемълчиш и разбере може и да се осъмни доста в теб ... от личен опит ти казвам.Аз си признах и той самич ми каза,че ако не бях - нямаше да е вече с мен,но това,че съм си признала ... спаси връзката ни ... Както някой каза,че в началото на някой връзки се случвало ... мда!После ми се заздрави връзката много повече!
    Обичам те <3 !!!

Град
    с0фия
    Andreev

момент на слабост
    еми и той в момент на слабост ше ти тегли чертата

Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Boulevard of broken dreams
    абе ти добре ли си?!? човека си има проблеми и без тва а ти и ши му изневеряваш?!? би трябвало да си до него и да го подкрепяш!! и тъй като явно искаш съвет кво да прайш посъветвай приятеля си заради моментната ти слабост да ти бие шута!!!
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Еми истината е че незнам какво искам но със сигурност не искам да го изгубя..А и той ме обича прекалено мн за да ми бие шута..и без тва няма как да разбере за тва което е станало..мисля че трябва да оставя нещата така
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    Стара Загора
    Станалото станало.Умри но не се прецаквай!Прецакаш ли се не съжалявай. Ако смяташ ,че ще разбере му кажи ако ли не недей. Чесно да ти кажа малко яа хората дето прощават изневяра.Пък и чесно да ти кажа и аз изневерих и то не на едномесечна а на тримесечна връзка.Не казах нито на единия нито на другия. ега и двамата нищичко не подозират. ( Не съм студенокръвна кучка)

Град
    Пловдив
    що не помисли за т'ва по-рано

Град
    Ямбол
    Аман от заблудени шматки.........
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Изневерявам му :(

Цитирай Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
    Здр,имам проблем..и също така искам да се изповядам..От 1 месец ходя с момче което страшно харесвам и давам всичко за него но той сега е в период в който неможе да излиза мн често (има си проблеми) и не сме се виждали от няколко дена..През тва време ми беше мн самотно и 1 фр ми предложи да излезем заедно..излязохме и нз как но се случи нещо между нас не беше секс,но имаше мн целувки и като цяло се държахме като двойка аз не изпитвам нищо към него и тва беше само момент на слабост но се чувствам страшно гузно и мисля че гаджето ми не заслужава да го лъжат така..Чудя се как се компенсирам по някакъв начин
    Не се коси толкоз много.Етап в началото на връзката.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Изневярата си е изневеря и не подлежи на компенсация...
    Хубаво е поне, че осъзнаваш грешката си.
    Какво точно ни питаш?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Е няма оправдание за изнeвяра. Станалото, станало.
    ♥ ♥ ♥

Било началото на връзката, чудо голямо..!? Дали имате идея какво пишете?!

Вие луди ли сте? Изневярата си е изневяра!

Щом от сега започваш да му изневеряваш, не ми се мисли какво ще е по-натам. Момчето е в затруднено положение сега, а ти вместо да се опитваш да му помогнеш, се натискаш с други?

Ми питам как е най-добре да постъпя в тази ситуация : и не мисля че съм ''заблудена шматка'' и тн шото е нормално всеки да прави грешки и точно сега не ми е нужно някой да ме съди за тва

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Пускайки темата, трябва да си наясно с това, че не всички ще ти чуруликат или ще те галят с перце... (:
    Всеки един на мястото на приятеля ти, би се почувствал разочарован и обиден...Защото си предпочела чуждите ласки...
    Случват се и такива неща...
    Усеща се, че си гузна пред себе си, но ако му кажеш можете да се разделите/именно, защото сте в началото на връзката си и може да прецени, че не му е необходимо повече време за да те опознае/.
    Всичко опира до принципите ти...
    Допускаме грешки, съжаляваме, плачем, самообвиняваме се, но това не връща времето назад...Станалото, станало...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По-добре си признай, няма смисъл да го лъжеш или да криеш, рано или късно всичко излиза наяве

Голям фен Аватара на asasfdf
    тежко е лятото да не можеш да виждаш гаджето си, а да имаш желания..ако е било само веднъж сиг просто си слабохарактерна

Не лъжи момчето !
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Кажи му, той ще те зареже, ти си свободна да си го правиш с който искаш, а той ще има възможност да си намери момиче, което наистина държи на него.

Ми станало е вече и да ти казваме че е грешка и да не го казваме тфа е . . Просто му кажи , но по начин по който няма чак толкова много да го заболи . . . според мен ако държиш на него би му казала . Дано се оправи всичко
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Голям фен Аватара на asasfdf
    не сме наясно с момчето, но за негово добро му кажи, за да няма грешна представа за теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си