- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявам му :(
''курва с психично разтройство'' ебаси хората сте weлеле човек за не ви сподели нещо..тцтцтц
мн добре знам че тва което съм напраила НЕ Е РЕДНО и не мисля че е нужно всеки да ми го повтаря по 1000 пъти..100% съм сигурна че и той изневерява ма кво?Хората за престъпление ги мъмрят по-малко отколкото за изневяра
И тва момче го изкарахте ангелче ебаси
Значи някой човек ей толко да не се поинтересува от вас,да не знаете къде е ,с кого е 1-2 седмици и няа ли да се зачудите ''Тоя вобще с мене ли е още'' и аз са едва ли не тряа да потъна в земята от срам ма не е така..наистина е правилно да му кажа но просто няма да стане
И без тва няма да разбере по-добре да изгладим нещата и да започнем наново защото и 2-мата сме виновни че не върви..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Щом приятеля ти няма възможността да излезе, а ти при най-малката възможност се прояваваш по този начин помисли какво изпитваш към него. Ако държиш да се получи наистина нещо м/у вас не повтаряй тази грешка повече, защото може да ти излезе солено.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
ами ти така изкара нещата че няма друго кво да си помислим...каза че ти си му изневерила,за негови изневери не си казала..Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
Kak moje za nqkolko dena da si se ot4aqla tolkova???Razbiram ako bqha 2,3 sedmici,ama samo za nqkolko dena da stiga6 do iznevqra...Vse pak nikoe mom4e ne moje vuv vseki moment da e do teb,trqq im malko li4en jivot
![]()
Isn't life great?
Ам честно казано,ако бях на негово място не бих ти простил.Но ако ми го спестиш и ми кажеш след доста дълго време тогава вече ще си кажа "ам минало е..няма значение вече".А може и напълно да му го спостиш ако мислиш че така за него и за теб ще е по добре.Ии гледай да не види тоя форум защото тогава ще стане оооще по неприятно.![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Признаи му и се моли да ти прости!И да си вземеш поука от грешката да не я повтаряш!