- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Hip Hop Dance
e hora sorry nqmam kirilica izvinqvam se predvaritelno....
imame oferta za hora ot 14 do 18 godini koito sa ot sofia
eto i nea nie sme West Dance Idols novo crew za hip hop tanci
nie sme 6 4oveka t1rsim si o6te hora za crewto
SI4KO e besplatno estestveno 6toto praim si4ko bez treniori
no ve4e sme izlizali na svena 14 p1ti i si4ko e perfekno
ako nqkoi iska se probva pri nas neka se svarje s men na
trenirame v 4itali6te vedelina kvartal boqna ... :P
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Бившо брейк крю приемате ли ?Да ви видим, к'фи сте симпатяги ?
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
еххх стана ми любопитно
аз си се заниамвам вече бая сериозно
с хип хоп ... ама и ващоми се
стори интересно ама е
бая далеко =/
дъ сейм ситуешънПървоначално написано от miminia
mindscan
da e i pri mene ima 2ma breikari ta 6e si pasnete tam1nПървоначално написано от HenykucT
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
човека над мен е прав
няма такова нещо като "хип хоп танц" , хип хоп е едно общо понятие за брейкденс , графити , диджей-инг , и МСпо-скоро това което правите е стрийденс или нещо такова
не ви упреквам , евала за идеята и успехи !
I am what I am !!!
Първоначално написано от BornFromPain
...Първоначално написано от BornFromPain
Само един въпрос, ти от къде си такъв експерт по хип-хоп танците и модерния балет? Тренирал ли си ги и двете по отделно, та разбираш толкова много? Питам просто, щото ми писна от "разбирачи" !!!
...
Иначе и аз бих искала да се запиша, ама още не съм много добра...Успех и от мене![]()
Ами да - брейк съм тренирал 2 години в зала и още 2 години съм танцувал в квартала с приятели на фазер и касетофон.Първоначално написано от *k@Li*
Модерен балет съм танцувал половин година, успоредно с брейка но ми се стори прекалено заучено и просто и за това спрях.
Тренирал съм като малък спортни танци.
И да мисля, че въз основа на това и отделно на наблюденията ми понеже тези неща ме интересуват мога да изкажа някакво мнение, което дори бих нарекъл компетентно.
Имаш ли да кажеш нещо?
Да всъщност имам-щом си тренирал и двете...тогава защо срвняваш хип-хопа с модерния балетПървоначално написано от BornFromPain
![]()
Ако говориш за стила, хубаво, ама ми се струва, че яко го извъртя, щотПървоначално написано от BornFromPain
"Модерен балет ама с момченца и на хипхоп бийтове. Колко прекрасно.
Само не знам защо на тая модерна/модна глупост й викате хипхоп танци?" ми се струва, че в поста ти става дума за хората в тази банда, въпреки, че не си ги виждал...
Не вярвам тва да ти е мнението за хип-хоп танците попринцип, щот тогава не знам защо си тренирал брейк! =) А и много грешиш, щото не са това, повярвай ми...![]()
Хип-хоп танц = бибоинг или както го наричат - брейкденс
Онова, което вие наричате хип-хоп танц, е пълна измишльотина...
Ами всъщност грешиш хип-хопа включва няколко стила, не само брейка...
Ти или поринцип си неествено надарена в тъпотията или доста се стараеш...Първоначално написано от Forest_girl
Говоря за тия смешни хипхоп танци като цяло, защото очевидно няма как и какво да говоря конкретно за за тия момченца.
Това ми е мнението за тоя жалък модерен балет който наричат хипхоп танци, защото той няма нищо общо с това, което за мен са хипхоп танците.
Този пост го прочети нужния брой пъти за да проумееш какво повтарям вече за 10 път в тая тема. Защото няма да има 11 път.
А не ще го напиша наново за малоумните, които не знаят за какво става въпрос.
ХИПХОП ТАНЦИТЕ за които говорят тези момчета нямат нищо общо нито с хипхопа нито с брейка. Това е МОДЕРЕН БАЛЕТ но за фон използват ХИПХОП музика.
Кое не можете да разберете от това просто скапано изречение!?
нямаш си ни най-малка представа за кфо' говориш ! прочети ми предния постПървоначално написано от *k@Li*
![]()
I am what I am !!!
Не знам кой е тъпия, ама...Първоначално написано от BornFromPain
Ето, че говориш за хип-хоп танците, за които ТЕ говорят, нали!? Сам го каза. И сега да те попитам ти кога видя техните танци и прецени дали имат или нямат нищо общо с хип - хопа или брейка??? Или кво ясновидец ли си вече?
Дано най-сетне схвана какво искам да ти кажа и да спреш да се правиш на интересен! Просто ми се струва, че е доста жалко да оплюваш хората без да си ги видал. Я си представи, че те са по-различни и танцуват истински хип-хоп танци. Просто няма как да знаеш, защото не си ги виждал, така че нямаше никакъв смисъл да се правиш на интересен по този начин.
Ти тъп ли си или да? Какво общо имат розичките и червените пантофки, ей тва не разбрах... И аз мога да се кръстя всякак , интересувам се от хип-хопа и хип-хоп танците и няма да приемам всичко за чиста монета, от който и да е само защото има написано bboy някъде... А и стига си дрънкал глупости, никой не си представя подобие на модерен балет, като чуе хип-хоп танци... Не знам кво самучувствие имаш, та да се мислиш за най-знаещия, ама така нещо друго показваш...Първоначално написано от BornFromPain
![]()