Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
А не ще го напиша наново за малоумните, които не знаят за какво става въпрос.

ХИПХОП ТАНЦИТЕ за които говорят тези момчета нямат нищо общо нито с хипхопа нито с брейка. Това е МОДЕРЕН БАЛЕТ но за фон използват ХИПХОП музика.

Кое не можете да разберете от това просто скапано изречение!?
Не знам кой е тъпия, ама...
Ето, че говориш за хип-хоп танците, за които ТЕ говорят, нали!? Сам го каза. И сега да те попитам ти кога видя техните танци и прецени дали имат или нямат нищо общо с хип - хопа или брейка??? Или кво ясновидец ли си вече?
Дано най-сетне схвана какво искам да ти кажа и да спреш да се правиш на интересен! Просто ми се струва, че е доста жалко да оплюваш хората без да си ги видал. Я си представи, че те са по-различни и танцуват истински хип-хоп танци. Просто няма как да знаеш, защото не си ги виждал, така че нямаше никакъв смисъл да се правиш на интересен по този начин.
Не е нужно да съм ясновидец при положение, че всичко си го пише в темата. Единствения хипхоп танц е брейка. Щом те имали двама брейкъри от 20 човека значи определено не танцуват брейк а оная модерна тъпотия която храня сега.
Мога да мисля логично, а ти си малоумно малко детенце на което ми писна да разяснявам постовете си.
1 - Ае да внимаваш как ми говориш, бе кретен!
2 - Не ми се прави на голям многознайко, щот не знам кой е малоумното детенце...
Чети, ако можеш!

Old School са тези стилове, които са се изпълнявали през седемдесетте на Funk и Old School Hip-Hop музика. Breakdance-а е може би най-популярният сред танцовите Hip-Hop стилове. През 80-те много танцови Funk стилове, които първоначално се развиват отделно от Hip-Hop Танца, такива като poping и locking започват да се включват към Hip-Hop култура и започват да се танцуват заедно с Breakdance-а.

През 90-те Hip-Hop музиката се отдалечава все повече от Funk-а, и става по-бавна, по-тежка и много по-агресивна. Тази по-модерна музика е дала началото на редица нови разбирания за Hip-Hop Танца, частично повлияни от Old School стиловете, но повечето от тях вече фокусирани върху танцуване в изправено положение.

А има още стилове на хип-хопа:
Harlem Shake
C-Walk (Crip Walk)
Grinding, freaking и crunking
HYPHY
KRUMP
R&B LYRICS

Другия път се поинтересувай преди да ми се правиш на всезнайко!
Защо да се интересувам от разни мненийца на разни интернет мишки които само се чудят какви определения да измислят за модерните си глупости.
И пак го казвам - това, че разни момченца се поклащат в синхрон на фона на хипхоп бийт не значи, че имат нещо общо с хипхоп-а.

Ето ти и доказателство. Първия резултат в Youtube като напишеш HipHop Dance.

http://uk.youtube.com/watch?v=HH0Su8xgtcA

Това ли е хипхоп танц бе? Няма отношение, няма индивидуалност - всички неща зад които стои хипхопа. Следователно е скапан модерен балет. Точка.

П.С. и понеже явно не знаете нито хипхоп танци, нито брейкденс, нито модерен балет какво са се поинтересувайте и тогава пишете и пействайте глупости от интернет, които се заблуждавате, че по някакъв начин потвърждават жалките ви (късо)гледни точки.