Направо щще започна. Влюбена съм до уши! Амаа ... той не ме харесва ии иска да си останем само приятели. За мен не е достатъчно, но какво ли мога да направя аз? Не мога да го накарам да се влюби в мен. За това остава само да се примиря с факта, че ще сме саямо приятели.
С него се виждаме само през учебната година. Ии то като се видиме в даскалото си кажеме само по едно"Здрасти" (Сега ще кажете, че е просто невъзможно да сме повече от приятели щом само се поздравяваме, ноо просто не ми се обяснява, чее сме се виждали няколко пътии и какво е ставало преди). Ии то поради простата причина че мен ме беше адски много срам да го заговоря. Само че вече събрах кураж ии реших, чее следващата (а може би е по-правилно предстоящата) учебна година няма да сме посто на Здравей Здрасти, аа като го видя ще го заговоря за нещо, като минавам покрай него ще му намигам ии с нещо ще се закачам.
Искам да ви попитам:правилно ли ще е ако направя всичко това, което съм замислила?(По скоро не съм замислила, а съм решила да се държа съвсем нормално, защото ТОВА СЪМ АЗ! Закачливо и палаво момиче. Попринцип се държа така със всички мои приятели.)
Таа ... правилно ли ще е ако направя всичко това, което съм замислила?