.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

страхотен секс!

как секса да е страхотен... некви трикове или техники

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    О Боже .. Зависи от толкова много неща .. То си е до човека - за някой може да е страхотен и да му харесва, на друг не ... Доста неуместен и необмислен въпрос.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Може да изчетеш тонове с информация в нета, да приложиш всички техники точно и въпреки това на партньора ти да ме му хареса...Няма заучени хватки според мен...

Град
    Paradise
    S moq fr imame 1 tehnika. Stoim zaedno v 1 staq za 1-2 4asa i ni e zabraneno da se dokosvame ili celuvame ili gu6kame... abe vs. Nakraq edva izdarjame i broim minutite do kraq na vremeto v koeto ni e zabraneno... Sledva 4ista explozia...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    S moq fr imame 1 tehnika. Stoim zaedno v 1 staq za 1-2 4asa i ni e zabraneno da se dokosvame ili celuvame ili gu6kame... abe vs. Nakraq edva izdarjame i broim minutite do kraq na vremeto v koeto ni e zabraneno... Sledva 4ista explozia...
    Моя ще поиска още 2 часа да не се закачаме много е мързелив

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пиши ми лс ...

аз знам сите отговорЕ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стига да се желаете много силно......все ще ви е хубаво. В друга тема го написах вече-да се раздаваш максимално без да очакваш нищо. Когато и двамата го правят, сексът е невероятен. А и мисля, че любовта към сексуални партньор също допринася за удоволствието. Все пак всичко е в главата.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na vseki chovek mu haresva razlichno neshto. Kogato razberesh kakvo haresva partniora ti i se nauchish da mu go davash na maximum, togava sexa e strahoten.

Голям фен
    Като си го направите страхотен - за всеки "страхотен секс" е различно нещо. Аз ако ти обясня какво ми изниква в главата като чуя тая дума сигурно ще ме заклеймиш за откачен, перверзен тип

съгласна съм че всичко е според човека, но все пак ще ти разкажа какво направи моят приятел за мен! Един ден му отидох на гости и като влязох в стаята му навсякаде имаше свещи и листенца от рози! направо стоях и гледах на стерео незнаех нито какво да кажа нито как да реагирам!после най-вероятно ви е станало ясно какво стана
    I'm a bitch, I'm a tease
    I'm a goddess on my knees
    When you hurt, when you suffer
    I'm your angel undercover
    I've been numb, I'm revived
    Can't say I'm not alive
    You know I wouldn't want it any other way

Цитирай Първоначално написано от Viara
    съгласна съм че всичко е според човека, но все пак ще ти разкажа какво направи моят приятел за мен! Един ден му отидох на гости и като влязох в стаята му навсякаде имаше свещи и листенца от рози! направо стоях и гледах на стерео незнаех нито какво да кажа нито как да реагирам!после най-вероятно ви е станало ясно какво стана
    Мне, я разкажи по-нататък.

Град
    Свищов
    Ако моят направи това, най-много да се изповръщам...и да си помисля, че не е той. Това чак нагарча. 1000 пъти по-романтично е докато сме седнали 1 до друг да вземе главата ми в ръцет си, да притвори очи и да ме целуне, сякаш ни е за първи път, бавно, нежно, а после настоятелно.......не мога да устоя. Ама такива холивудски романтики...идват ми в повече

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Значи искате рецепта за страхотен секс? Добрем, почвам да изброявам продуктите:
    1. Любов между партньорите
    2. Качествени презервативи
    3. Рзкрепостеност
    4. Лубрикант
    5. Вибратор/белезници/камшици
    6. Фантазия
    7. Пробвайте различни пози/правете го на различни места
    8. Не се стеснявайте да докосвате с пръсти гениталиите на другия по време на секс

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Свищов
    Правила съм страхотен секс без т.2, 4 и 5.а с т.5 изобщо никога не съм правила, а съм супер доволнаот сексуалния си живот.

Не знам, ама знам, че мъжо за Коледа ми подари белезници и ми завърза очите, закопча ме с белезниците и... този секс до ден днешен не мога да го забравя. Това що се отнася до т.5...
    Иначе зависи от партньорите, от чувствата един към друг и т.н...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Свищов
    И аз овързах наскоро мъжа с 1 шал......но не беше много въодушавен-не ме виждал.....Иначе съм си харесала белезници, ама няма как да ги вържем за леглото, защото ни 1 у тях или у нас няма метална рамка.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз овързах наскоро мъжа с 1 шал......но не беше много въодушавен-не ме виждал.....Иначе съм си харесала белезници, ама няма как да ги вържем за леглото, защото ни 1 у тях или у нас няма метална рамка.
    Проблемът със завързването го има и при нас Иначе желание от моя страна не липсва Остава да сложи и вана в банята.... Тц, размечтах се...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не знам, ама знам, че мъжо за Коледа ми подари белезници и ми завърза очите, закопча ме с белезниците и... този секс до ден днешен не мога да го забравя. Това що се отнася до т.5...
    Мм това ми е мечтата. Но бих сменила белезниците с нещо по-нежно като материя, иначе ще си разраня ръцете Иначе сцената с копринения плат в Killing me softly e нещо невероятно. Жалко, че трудно би се получило
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Проблемът със завързването го има и при нас Иначе желание от моя страна не липсва Остава да сложи и вана в банята.... Тц, размечтах се...
    Аз имама вана...ама още не сме я пробвали.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Мм това ми е мечтата. Но бих сменила белезниците с нещо по-нежно като материя, иначе ще си разраня ръцете Иначе сцената с копринения плат в Killing me softly e нещо невероятно. Жалко, че трудно би се получило
    И на мен това ми е мечта .. Само че бих предпочела да е точно с белезници, за да си разраня ръцете .. Never mind ...
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

obojavam banalni romanti4ni iznenadi taka de za men shte stanat banalni kogato po4ne da go pravi vseki den , a ne shtoto mnogo hora predi tva sa go pravili
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    И на мен това ми е мечта .. Само че бих предпочела да е точно с белезници, за да си разраня ръцете .. Never mind ...
    Грр.. не, аз май предпочитам да си запазя ръцете
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Като се отпуснеш и не мислиш за нищо друго освен за партнъора ти :P :P :P :P :P
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

винаги за мен е била важна любовната игра ..
    Когато го правя наблягам повече на нея =)

Цитирай Първоначално написано от tralala666
    винаги за мен е била важна любовната игра ..
    Когато го правя наблягам повече на нея =)

Не се съмнявам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си