........
здраво си хлътнала момиче ...
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
OMFG naprao nz kvo da ti kajaSeriozno
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
......
Мисля, че си малко глупаво момиче. Ако си с оня за когото мечтаеш, след няколко дни ще бъдеш адски разочарована. Живей твоя живот!
Поредното доказателство, че телевизията, интернета и т.н. размътват ума на децата....
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ами Том си е супер як, няма спор... ама ситуацията е доста сложна... съветвам те да помислиш какъв е Том и как си играе с момичетата.. мм ти пък каза, че не се интересуваш от групата... мии аз ще ти кажа на кратко какво се говори за него... '' женкар, би преспал с фенка за една вечер, не вярва в любовта като брат си Бил'' и т.н. тва за любовта го е казал той, поне аз така четох... та помисли си... пък и Том за теб е само сексуална фантазия, нали? Не го обичаш както приятеля си, мисля че няма нищо лошо, но дедазнам...![]()
If love is ''stupid''
then I ''stupid'' you
не си отваряй очите
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аман от хора с глави пълни с картинки. Ако не е Анди Джоли, ще е някой лигав певец.
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Първоначално написано от tralala666
леле майко милааааа....момиче ти си болнааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Че тва певец ли е??????Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
Некъф гей от породата на Билл
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Първоначално написано от Janeta_
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
таи сутрин си доказах че не е само Том..
ии не интернет ми е размътил мозъка та аз имам само една мижава синмчица на телефона може би прекалявам с фантазиитепък трябва да си нереално глупав за да влюбиш в "звезда"
ии болна ?! има ли нещо лошо да искаш да имаш нечие тяло ?
+1 как може да те възбуждаПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
онези комерсиалните изрудчета дето не знаят пола си за тях ли става думаПървоначално написано от tralala666
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
не става въпрос за бил за не мога и да се съглася че има и леви наклонности ноо не и Том просто има страхотно тяло
както и да е явно никой няма да ми помогне затова ще го направя сама - просто ще спра да си мисля за него и готово защо ли пуснах тема ?!![]()
ами то друго освен да забравиш за него какво би могла да направиш? И какво ние бихме те съветвали, което да е нещо различно от предходното, до което стигна и ти..- да забравиш за него =)Първоначално написано от tralala666
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
ами нямам думи.. но все пак ще се изкажа.. според мен ти си си виновна просто не си затваряй учите и готово ти сама го правиш че да го мислиш това
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Слушам и не вярвам на очите си...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮