- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали само ме баламосва ?
Така ... преди да запо4не лятната ваканция излизах с едно мом4е 2 месеца .... и наистина много го харесвах, но така се полу4и, 4е ми се наложи да замина и да се върна 4ак за на4алото на у4ебната година. В на4алото се 4ухме само 1 път и после заминах извън бг ... после като се върнах разбрах, 4е отново е с бившата си![]()
![]()
Аз също запо4нах да излизам с едно мом4е и така ... само дето той запо4на да ми пи6е и да ми повтаря колко много му липсвам колко мн ме харесва и некви такива лигни
![]()
![]()
нзм за6то, но аз постоянно го режа, въпреки 4е още го харесвам ... преди няколко дни си писахме за последно и той каза, 4е приятелката му го е зарязала, защото била разбрала, 4е той още ме харесва и 4естно казано тогава имах такава усмивка
![]()
![]()
![]()
![]()
ло6ото е ,4е после аз го отрязах пак и му казах, 4е аз съм си добре тук, 4е мн хар приятелят ми ... което е така ... просто нзм ... в крайна сметка като се върна искам пак да съм с него, но от къде да знам, 4е той не ме баламосва само, за да има резервен план, ако с онова моми4е не се полу4и пак ...
![]()
смисъл той е от типа мом4е, което нокога не е само и не мога да съм сиг 4е наистина ме харесва ... и 4е наистина му липсвам ...
![]()
![]()
Нзм ... плс кажете ми да му се довера или просто да си мъл4а и да из4акам да видя какво 6те стане
Еми поговори с момчето щом толкова го харесваш.Ако и той си признае,че те харесва,но го е срам и за това те отблъсквал не е нужно да го късаш.И се опитай да не ревнуваш толкоз много.Първоначално написано от nikoll111
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
май те баламосващом казваш че е от тея дет винаги трябва да имат някоя явно не държи кой знае колко на приятелките си и едва ли може толкова бързо да се промени
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Май-май баламосването не е едностранно...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хаха много точно казано!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
В случея ти не правиш ли същото бе моме?![]()
♥ ♥ ♥
Щом ти нмз,ние откъде
да нмз???
![]()
dai mu shans!![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
продължавай в същия дух...режи режи. Стой си със сегашния, тоз не ми изглежда стока. Имам чувството, че те е потърсил щот оная мацка го е резнала
вие двамката май си играете на нервички, а :Д ами виж сега...поговори с него,изяснете се и всичко ще стане така ,както е било писано да стане![]()
По-добре изчакай да видиш какво ще стане или когато можете, поговорете си, но не в чата, а на 4 очи.
Този моме,не ми се струва цвете!Сама казваш ..той винаги трябва да е с някоя само и само да не е сам,може във вашата "връзка"се крият такива подли неща от негова страна!!Режи да не т дреме!!Поне ти бъди щастлива !Нека той да страда!Продължи с другото мом4е,туко виж то е "мем4то на ме4тите ти" :P![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Em ako moje6e da se vqrva na mom4etat i ako znaeha kakvo iskat 6te6e da e mngo dobre...ama pove4eto govorqt i iskat edno a pravqt drygo !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен щом веднъж ти е показал , че мн не му пука за теб , не трябва втори път да му се доверяваш , а и като е от тия , които не остават сами дълго докато решиш кфо да правиш вече ще е с друга , гадно е , но си е така . Не се занимавай с него , няма смисъл , поне аз така мисля .![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Хахахахаха +100Първоначално написано от Vikitooo
![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Първоначално написано от DoomShadow