Така ... преди да запо4не лятната ваканция излизах с едно мом4е 2 месеца .... и наистина много го харесвах, но така се полу4и, 4е ми се наложи да замина и да се върна 4ак за на4алото на у4ебната година. В на4алото се 4ухме само 1 път и после заминах извън бг ... после като се върнах разбрах, 4е отново е с бившата си Аз също запо4нах да излизам с едно мом4е и така ... само дето той запо4на да ми пи6е и да ми повтаря колко много му липсвам колко мн ме харесва и некви такива лигни нзм за6то, но аз постоянно го режа, въпреки 4е още го харесвам ... преди няколко дни си писахме за последно и той каза, 4е приятелката му го е зарязала, защото била разбрала, 4е той още ме харесва и 4естно казано тогава имах такава усмивка ло6ото е ,4е после аз го отрязах пак и му казах, 4е аз съм си добре тук, 4е мн хар приятелят ми ... което е така ... просто нзм ... в крайна сметка като се върна искам пак да съм с него, но от къде да знам, 4е той не ме баламосва само, за да има резервен план, ако с онова моми4е не се полу4и пак ... смисъл той е от типа мом4е, което нокога не е само и не мога да съм сиг 4е наистина ме харесва ... и 4е наистина му липсвам ...

Нзм ... плс кажете ми да му се довера или просто да си мъл4а и да из4акам да видя какво 6те стане