- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем :(
Здравейте!
Имам нужда от помощ и реших да се обърна към вас. Ето и какъв е проблемът ми мисля,че все още имам чувства към бившият си приятел.С него поддържаме връзка постоянно. Той наскоро се раздели с приятелката си и един вид аз съм му опора.. Когато си пишем той прави разни намеци в смисъл имам чувството че иска да ми каже че и той има още чувства (познавам го от 3 години и съм го опознала до някаква степен) много съм объркана и всичките ми приятели имат различни мнения едната бори се за него не се отказвай , другата ми казва че няма смисъл ииии направо се побърквам! ПОМОГНЕТЕ МИ
![]()
![]()
LoVe... Wtf
Амии просто престани да мислиш толкова задълбочено върху въпроса. Ако нещо се получи отново между вас и ви е приятно да излизате заедно - тогава чудесно. Но възлагайки надежди, по-скоро има шанс да го нападнеш и да го отблъснеш. А той сега сигурно е доста чувствителен след раздялата с приятелката си.
Възможно е да ти прави такива " намеци ", защото се чувства самотен , а не защото отново има чувства към теб. А може би и ти не си достатъчно обективна, за да прецениш и просто ги интерпретираш грешно ( замисли се и над това, колкото можеш по-обективно).
Във всеки случай, не бих казала " Бори се за него". Не... По-скоро, ако си убедена в това, което искаш и то е да си с него, тогава бъди до него, така че наистина той да си спомни, че ти си момичето за него.
Успех!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Много дълго и прекалено задълбоченоПървоначално написано от Josefinne
Но съм съгласна с теб
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
дееба за кво трябва да пишеш като първия идиот?! ...червено и ОГРОМНО! майната ти, няма да ти отговоря, изтекоха ми очите. мн дебили се навъдиха разбираш ли!
Първоначално написано от Riot
аС също съм 'За' за мнението на Josefinne ! А пък и ти го познаваш най-добре би трябвало сама да се опиташ да си решиш проблема вместо да поволяваш на другите да то се мешат и да те объркват още повече... Изчакай времето да покаже какво ще излезне м/у вас..![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Първо си изясни дали искаш отново да си с него и тогава действай
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от Ellie_
няма смисъл... побъркаи сееее![]()
![]()
![]()
![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
ето това е най-точния отговорАмии просто престани да мислиш толкова задълбочено върху въпроса. Ако нещо се получи отново между вас и ви е приятно да излизате заедно - тогава чудесно. Но възлагайки надежди, по-скоро има шанс да го нападнеш и да го отблъснеш. А той сега сигурно е доста чувствителен след раздялата с приятелката си.
Възможно е да ти прави такива " намеци ", защото се чувства самотен , а не защото отново има чувства към теб. А може би и ти не си достатъчно обективна, за да прецениш и просто ги интерпретираш грешно ( замисли се и над това, колкото можеш по-обективно).
Във всеки случай, не бих казала " Бори се за него". Не... По-скоро, ако си убедена в това, което искаш и то е да си с него, тогава бъди до него, така че наистина той да си спомни, че ти си момичето за него.
Успех!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не мисля,че след като скоро се е разделил с приятелката си трябва да го притискаш!Бъди му опора!Но изчакай месец-два преди да помислиш за възобновяване на връзката ви!
аз искам да съм с него и то много! а доколто това да не го притискам аз не го правя за никъде не бързам имам много времеПървоначално написано от sasha_90
![]()
LoVe... Wtf
ем поговори с него щом ти е толкова близък![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...