- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нея вместо мене:(...
здравеитеискам да помоля за помощ,едно момче което казваше че ме харесва тръгна с друга,сега ме е блокирал а казваше че харесва ,мен !как да повярвам на такав 1овек които само си играе с нас двете
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не му вярвай, толкова е просто. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
казвал ти е, че те харесва, а ти какво направи по въпроса?ходехте ли?
... няма какво повече да се каже по въпросаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Тегли му една! Да не е единствения няма смисал да си губиш времето с такива хора! Ще срещнеш човек който наистина те заслужава. Това явно не е той :P![]()
+1Първоначално написано от Junona
![]()
Е къв е смисъла да му вярваш,след като си има гадже..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Лесно.
Nqma smisal da vqrvash na chovek koito qvno neznae kakvo iska:P
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ti sama kazvash,4e toi si igrae i s dvete vi.ne se zanimavai s nego,prosto nqma smisul![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Много просто - не му вярвай!И не се занимавай с него, защото не си заслужава.
просто няма смисъл да се занимаваш с неготегли му шута пък нали знаеш колелото се върти ... все някога можеш да му го върнеш
![]()
![]()
![]()
![]()
И на мен това ми е интересно - ако харесването е продължило доста дълго,без никакво развитие и рязане от твоя страна - нормално,щото ако искаш да те \"харесва с години\" и да ти чака кефа,да склониш да си с него...ще има доста да почакаш,докато попаднеш на толкова търпелив човек...Първоначално написано от asasfdf
A qui
i az imam sa6tiq problem samo4e prodaljava da vika 4e mn me haresvala i 4e iska malko vreme da razbere koi haresva pove4e nqma smisal da i davam nali da si ostava s nego sory 4e sam go napisal taka sledva6tite nqma da gi pi6a taka :SПървоначално написано от ne razbiram teb
ем не му вярвай ...![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
+1Първоначално написано от ma tian rui
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
То че да му тегли майна да му тегли,но дали тя му е казала това което той иска да чуе? "!"
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ostavi go,6om 4ak i te e bloknal i ti go blokni i ne my vqrvai
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
4е тоя 4овек не знае на коя планета живеенедей да се занимаваш с него изобщо
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Спри до тук,за да не нараснат твоите 4увства!!![]()
Той просто се ебава с тебе!!
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Просто не му вярвай, защото той те е излъгал, че те харесва, е как да вярваш тогава :P
попитахте ме дали сме ходили,ами не!тои просто казваше че ме харесва,обаче след като го отрязах понеже не бях сигурна в чуствата си тои тръгна с друга ,скарах се с толкова мн момичета заради това момче !сега ме е блокирал 8и аз казах на гаджето му че вече хар нея и аз не искам да им преча!не го хар ,но ме е яд и аз не мога да си го обясна..:S
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·