- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване на краката
искам да ви питам кои крем на вийт от тези депилаторите е як и има ли разлика въобще? Защото в магазина имаше 89274863646273 вида и така и не си взех накрая... аз искам за интимните части ... кой е подходящ или въобще с какво може да се обезкомя долу което да е що годе трайно...
вместо да си хабиш парите за депилатоари за същите пари си вземи кола маска и си ок поне за 1 седмица(освен ако преди не си си ги махала с друго де).вместо да си играеш през 2-3 дена вземи колата и ще ги видиш пак доста по-късно.![]()
каква кола маска ?
Еми аз ползвам кола маска на веет и на стреп...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
добре да не стана досадна но между кола маска и лентички за обезоксмявбане има ли разлика? аз имам лентички едни розови и кат ги използвах нямаше ефект .... може би не ги ползвам правилно...
има едни на dove студена кола маска на лентички.тях ги ползвам от доста време и имат добър ефект,но на taky са още по-добри.пробвай ако искаш тези на dove те са за 5 и нещо,но наистина вършат работа
.а тези на вийт са боклуци
.иначе разлика между кола маската и лентичките няма,просто защото на самите лентички има кола маска и не ти се налага да слагаш първо колата и после лентичките
иначе топлата за някои хора е по-добра,но за мен лично студената е по-добре,защото не ми стават целите крака в червени точки,а мн мн по-малко отколкото от
топлата,но все пак съм с чувствителна кожа,така че не ме слушай.айде успех.
хаха сори за тва... питам и за двете неща![]()
taka i taka otgovarqte preporuchaite studena kola maska i kajete orientirovu4na cena
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И аз искам да се обезкосмя на интимните части с кола маска, но няма да ида в някой салон, прекалено срамежлива съмСлед 5 дни отивам на море, ако ползвам крем или се избръсна няма да има никакъв ефект... моля ви препоръчайте ми кола маска за интимните части и как се прави... в смисъл... мажа се, слагам лентичката дърпам по посока на растежа на космите ли? и коя марка да използвам
и боли ли много
![]()
![]()
Strep moje bi kato marka i da boli pone parvona4alno ama e za sekundi posle kojata ti iztrupva sorry za latinicata
Голям размер на картинката! /machoka/
Ммм и добре де д/г колко струват тия кола маски?
Смисъл те май в аптеките ги има?Не съм си търсиладо сега и не знам ,но... :P
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
Oh yeah
мн се извинявам написала съм грешно марката в предните коментарине е dove,а дева
![]()
странното е,че днес обиколих 10 аптеки(сега ги смятах) и не намерих никъде.
мн ме е яд,защото само от тях съм доволна
.може би са ги спряли по аптеките,защото са евтини и другите почти не се продават.преди инаше във всяка аптека.
![]()
![]()
Аз пЪк сега използвам Mild и сЪм много доволен,защото пЪрво,че не е скЪпо и второ,че след време уредяват космите колкото и налУдничаво да звУчи.До сега сЪм използвал сУпер много депилатоари и то от доста време ама от този Mild за сега сЪм най-доволен,тЪй като виждам,че самият растеж на косЪма ми се забави нз![]()
![]()
![]()
Вчера си взех на дева от сва ако има там където живееш провери, защото и аз бях обиколила доста места и само там имаше и в Метро също имаПървоначално написано от lifelesscorpse
Аз ползвам епилатор.Всеки ме пита дали има разлика между епилаторитеХора,какъвто и да е епилатора,той маха космите с корена
имат много малка разлика,но с всичките боли
така че ... Който издържа на болка да си вземе епилатор.Аз от скоро ползвам(3 години вече) ,но майка ми ползва от 7 и да ви кажа космите и са много уредели,пък и са почти незабележими(русички) ,пък да не ви говоря,че си ползва епилатора почти веднъж на 4 седмици
скоро и аз ще съм така
Вярно че трябва да изчакаш да порастат,но ще се прежалиш 2/3 дена
![]()
A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]