- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ви да ви правят смучки ?
Аз бих припикал или облизал моята за да я маркирам :> По страстни целувки са по яки а и няма белег като от изнасилване :>Първоначално написано от Gold_Angel
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
ами за страстните целувни няма лошо... ама не съм сигурна дали ще е с теб, ако я припикаешПървоначално написано от Убиец_На_Мечти
![]()
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Зайко не се мъчи да мислиш :>Първоначално написано от Gold_Angel
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
обожавааммммм гии особено по корема![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Мии все ми е тая ... ама има и по-приятни неща от правенето на смучки![]()
![]()
So free
ми забавно е , и усещането е несртавнимо,но после е мн кофти когато се наложи да се крие (особенно ако е лято),за тва избягвам да ми прави
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
+100Първоначално написано от beautiful~kiss
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Ами едно от бившите ми гаджета се пробва на врата ...,но аз се отдръпнах ... не са ми правили др хора до сега смучки нз![]()
i az haresvam da mi pravqt smu4ki po vrata, no i zaradi tiq smu4ki skysah s biv6eto si gadje
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Не мисля, че е чак селско, на мен ми е правило и момиче на врата, приятелка, ей така, да стане весело и не ми е ставало синьо, а розово-лилаво..![]()
Не
НЕ !![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
ми за мен смучките са секси спомен след страстна нощ, обичам ги и обичам и да правя. Обичам да ми правят по врата, по бедрата, по корема...
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.