.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Един път в автобус 72 един педофил опипа една приятелка и след тва си го изяде боя!Такива лайна не заслужават милост!

..this world is watching me..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от Mortisha`Adams
    Тва не съм виждала ама един път един педофил нещо ми се натискаше в претъпкания автобус и вдигнах скандал до бога.Така го псувах....
    I na men taka vednaj, be6e v 306 i be6e nqkav gaden i gnusen... Stana mi adski otvratitelno i slqzoh na sledva6tata spirka da 4akam drug reis... ne mi e qsno tia 6to ne gi pribirat po ludnicite i zarvorite...
    Ооо и на мен веднъж ми се натискаше един дядка..нищо не му казах просто го настъпах зверски.. на следващата спирка той слезе и се качи на другата врата..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ебахти кви консервативни се извъдихте вси4ките...
    Като се харесват хората и се искат, няма лошо да се пипат къде ли не. Нали не ви пипа вас никой, къв е проблема? На мен ми харесва, сладки са ми такива двойки. Кефя се на хора, на които не им пука от околните.

ПП: Тогава гледайте да не ме мернете мен с мъж ми някъде из София. Като се има предивд колко редовно ме се налазваме из заведенията, или как ми е при4инявал болка пред хора или как ми е мастурбирал и ме е карал да свършвам на обществени места...
    и аз искамммммм е ние почти го постигнахме с моя беше голям майтап седим си ние на една пейка посред бял ден и аз веднъж да се отпусна и да му дам да ми пипа котето на публично място( все пак беше по закътано) и покрай нас прелетя ена бабичка. аз тъкмо му пушкаш колко мн ми харесва да ми прави така, и тая жена милата направо прелетя покрай нас и ние започнахме да се хилим супер много. сигурно е била адски възмутена, нищо и няма. аз съм сигурна че нейните внуци са по зле от нас.
    be a good boy!!!

Тез истории за педофилите, които разказвахте, ме вцепениха

Град
    Пловдив
    v gradskata gradina posred bql den..iii.. na alioshata sashto prez denq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си