.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Изборът

Re: Изборът

Цитирай Първоначално написано от siwcho
    Здравейте,искам вашето мнение по един проблем.
    Приятелката ми взе 2 пъти наркотици,за двата месеца в които бяхме заедно тя е пушила и е взимала екстази,вярно само по веднъж,но все пак... (знам че преди да се съберем е взимала също наркотици).
    Въпросът ми е такъв:Още от началото и казах,че ако разбера нещо подобно ще скъсаме,първия път й простих,готов съм да й простя и този път,но тя ме помоли да й разреша да пуши веднъж месечно,та правилно ли постъпвам като й отказвам и я карам да спре окончателно с дрогата за да е с мен?
    начи брат позволи и само да си пуши трева и то 2 пъти в месеца най-много, и ти опитай, тревата в малки количества е полезна, не случайно в някои религии е известна като "билка". ама помоли я да не взема бонбони(екстази), че оттвам почват сериозните неща-кока, херо, гъби и т.н. от личен опит го знам. ако искаш слушай тъпаците от форума, дето мама им казва да не пушат трева и те си мислят, че ако дръпнат ще умрат, ако искаш слушай човек с опит, който си е патил от тея неща

EDIT:обясни й че си търсил помощ и си намерил човек, дето е минал през тея неща. кажи й че може да й харесва, но лошо ще стане ако се престрасти. питай я дали иска да няма коса и зъби на 35 години и цялото и тяло да е в дупки с размер на бирена капачка...
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от 3vR
    Цитирай Първоначално написано от siwcho
    Здравейте,искам вашето мнение по един проблем.
    Приятелката ми взе 2 пъти наркотици,за двата месеца в които бяхме заедно тя е пушила и е взимала екстази,вярно само по веднъж,но все пак... (знам че преди да се съберем е взимала също наркотици).
    Въпросът ми е такъв:Още от началото и казах,че ако разбера нещо подобно ще скъсаме,първия път й простих,готов съм да й простя и този път,но тя ме помоли да й разреша да пуши веднъж месечно,та правилно ли постъпвам като й отказвам и я карам да спре окончателно с дрогата за да е с мен?
    начи брат позволи и само да си пуши трева и то 2 пъти в месеца най-много, и ти опитай, тревата в малки количества е полезна, не случайно в някои религии е известна като "билка". ама помоли я да не взема бонбони(екстази), че оттвам почват сериозните неща-кока, херо, гъби и т.н. от личен опит го знам. ако искаш слушай тъпаците от форума, дето мама им казва да не пушат трева и те си мислят, че ако дръпнат ще умрат, ако искаш слушай човек с опит, който си е патил от тея неща

EDIT:обясни й че си търсил помощ и си намерил човек, дето е минал през тея неща. кажи й че може да й харесва, но лошо ще стане ако се престрасти. питай я дали иска да няма коса и зъби на 35 години и цялото и тяло да е в дупки с размер на бирена капачка...
    Точно така.
    Свавчо, видя, че си ме цитирал.. някъде в поста си бях писала, че ако желаеш може да поговориш с нея да взема някакви по-леки наркотици.. защото екстазите определено не си е оферта...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Точно така.
    Свавчо, видя, че си ме цитирал.. някъде в поста си бях писала, че ако желаеш може да поговориш с нея да взема някакви по-леки наркотици.. защото екстазите определено не си е оферта...
    не искам да те засягам, мацка, ама не четох на никой постовете освен автора, щот това съм го преживял и знам какво е, реших веднага да пиша, за да помогна

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Точно така.
    не искам да те засягам, мацка, ама не четох на никой постовете освен автора, щот това съм го преживял и знам какво е, реших веднага да пиша, за да помогна
    Ама, аз не съм казала нищо за тебе и за поста ми. Теб те цитирах, щото бях съгласна с теб, и добавих още за към автора.

Точно така.
    Ама, аз не съм казала нищо за тебе и за поста ми. Теб те цитирах, щото бях съгласна с теб, и добавих още за към автора.
    опа, извинявай, вчера бях пийнал малко, беше горещо и това са последиците

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Точно така.
    опа, извинявай, вчера бях пийнал малко, беше горещо и това са последиците

Колко малко 1 литър Собиески
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

1 път в месеца тревичка даже е полезно (всъщност само това й позволявай) Ако е по-начесто води само до едно--- губене на мозъчни клетки
    ..Why can't I be innocent..

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    щом е поискала да й позволиш да пуши ,значи държи на теб и ти има доверие. а ако поставиш този ултиматом 'мен или тревата' ще я поставиш в такова положение, че тя трябва да се крие от теб,защото се съмнявам, че ако има някакви по-сериозни чувства ще ти каже 'ми не, късаме, предпочитам да се друсам'. позволи и да си пафка, приеми,че това е един неин недостатък. помоли я да не го прави пред теб ако ти е толкова неприятно.
    но само за трева - други наркотици не толерирай.
    +1 .. Напълно съгласна съм ...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ОМГ. Ако пуши веднъж в месеца нито ще умре, нито ще стане наркоманка...

че къф ти е проблемът? О_О
    един път е взимала Е, не е пристрастена.
    а към тревата дори не може да си зависим.
    остави я да си прави кефа и да си живее живота О_О
    баси, тва е егоистично да я караш да спира нещо, което харесва.

Град
    Targovishte
    Ne mn e pravilno zashtoto dori da e samo zaradi teb shte e dobre da gi spre tezi gadni bokluci
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си