С риск да ме храните ще пусна тази тема!

Загооврихме се с една приетялка за наркотиците ,12 год. момичета и секса и "гъзарчетата "...Чудя се защо всеки трябва да е по- "голям" от другия и защо трябва да се мислим за повече от човека който седи с/у теб??!Едно време енямало "големи" и малки" едно време момичетата на 12-13 не са мислели само за секс и за свирки, а са играели пред площадките и не са смеели да погледант момче!
сега обаче наще моми се отракаха .. станах свидетелка на един разговор м/у две момичета (едното на 12 другото на 13)
цитирам:
"Офф, на мен ми омръзна да правя секс вече! Нямам желание"
ВЕЧЕ??!
спред вас нормално ли е една дрисла която по цял ден си клати гъзягата да приказва такива неща??

А да не говорим за партита ,купони и тн.. Там нещата са много по-зле! Там за да се впишеш в колектива трябва да се натупаш, напиеш и да се направиш на свиня за да те харесат и да си кажат "ее тоя е пич щом се натупа -от наще е !" Еми не е пич!
Едно време хората са се друсали от интерес , стрес или просто да опитат за какво става дума .. и се почва от най -малкото докато не станеш една кръгла нула и не изоставаш все по-назад и по-назад!Губиш приятели ,познати губиш хората около себе си и оставаш сам с дрогата която я мислеше за най-добър приятел и че тя е решението за по-нататък! и какво се оказва ? Че тези хора който са ти говорили да спреш, че те чака бъдеще ,семейство,работа са много по напред и са изградили мн неща в живота докато ти си още зад нулата! И не можеш да спреш -искаш силен човек до сеебе си който да ти помага и подкрепя в трудните моменти без дрога ! За това повечето наркомани не могат да спрат дрогата
1 -во защото нямат вече такива хора до себе си
2-ро защото дрогата е по-силна вече и от самия теб!
Преди хората са ходили по партита ,купони и тн за да се забавляват истински, а не да се надрусат като копелета и да се мисли за най-великия.

Сега обаче по партитата и по улиците е много по опасно! Хората отиват на купони за да покажат колко може да изпие и да се надруса.А не да се наслаждава !

Аз мога да кажа от личен опит ,че на парти или купон и тн .. на една минерална вода е много по -добре отколкото на 1 линия и да се мислиш да най-великия !Предпочитам да пия минерална вода и да ми се смеят, че не съм се напушила с компанията ... но идва момента в който и аз се смея накрая когато не могат да направят нищо а остават назад..

това исках да кажа, благодаря !