- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта и вашите мечти?
v me4tite si sum s gadjeto mi i si4ko prekrasno..ala bala,nqa sa obqsnqam mn,tova e prosto
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Любовта си е доста трудно нещоотносно мечтите ми и любовта ... за мен те са 1
ако намеря перфектната си полувинка (както е мечтата ми) не ми трябва повече
успехчета
![]()
vamp много си се отчаял.Ако искаш да ти дам от моята самота![]()
В мечтите си аз се чувствам обичан истински.знам че мога да разчитам на много хора.Имам истински приятели.Виждаме се често,ходиме по купони,веселим се.Обаждат ми се често и аз на тях.Имам свестна работа,която ми харесва.Винаги има човек до мен.Разбирам се с колегите и приятелите.Самостоятелен съм и мога да направя всичко,което ми е на сърцето.аз решавам какво и кога да правя и помагам на семейството си с каквото мога/Ех мечтиии.Наивно нали?Но някои хора ме карат да си мисля че може да е истина.Това,което изброи ти не ми харесва ако няма човек,с които да го споделя.Всеки мечтае за това,което му е трудно да има.
mnogo dobre kazanoПървоначално написано от Bubles
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Това никога няма да стане човече...Невъзможно е да си обичан от всички и да имаш всичко.А и ако толкова много разчиташ на гаджето и приятелите в момента в който те зарежат ще си пред самоубийство.Това си противоречи с мечтата ти да си самостоятелен.Мечтата ти звучи много добре,обаче като,че ли нереална за нашия свят сега.Първоначално написано от Niakoitam
Не съм се отчаял,просто някои хора ме разочароваха за пореден път.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Мечтая много даже за момчето,което обичам и музиката.Мечтая за това един ден да се събудя и животът ни на всички в България да е малко по-хубав.Първоначално написано от vamp
![]()
И всички да сме по-щастливи и по-добри.Мечтая и един ден да няма хора,които да просят по улиците,защото като видя такива хора и ставам много тъжна...
Също така искам и да няма бездомни кучета...какви мечти имам само....
Аз пък си мечтая да си имам семейство и детенце.Да знам,че имам човек,на когото да разчитам и че сме заедно завинаги.Скоро няма да се осъществи(и дано),но все пак това е нещото,което бих желала да се сбъдне в бъдеще.
Аз във своите мечти не съм сама.
Макар и не всичко да е свързано с любимия човек...ми се иска той да е до мен...във всяко едно начинание!Задължително да е до мен!
Не желая всичко...желая най-вече да съм обичана и да обичам...това ще ме стимулира за сбъдване на останалото!
Ne ti puka za priqteli ili lubov iskash prosto da imash luks i zabavleniq mi to za da se zabavlqvash trqbva da imash s kogo tai4e ne si misli 4e kato imash luks i nqmash fr ili priqtelka shte si shtastliv mn si zbyrkal chovek sam nemojeПървоначално написано от vamp
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Мечти,мечти и пак мечти.
Извод:Много мечтаем.
Щом се покачат температурите,плуваме по-добре от шамандурите.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
я па мечтаем за мощно свирки,минети и френска любов![]()
Само това ли е.......Пф.Първоначално написано от Psychopath*
Кажи нещо откачено от рода Бритни Спиърс си обръсна главата гола.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Имам обичта на близките и познатите си, както и своята собствена. За момента това ми стига и предпочитам да насочвам вниманието и усилията си към по-смислени цели... или поне реалистични. Да чакаш цял живот някой да те "спаси" е жалко - ако човек не се научи да живее сам със себе си, никога няма да бъде доволен от живота си...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Здравей.
Виж сега, ако на теб не ти пукаше за околните, някак си нямаше да възпримаш толкова навътре и непукизма им спрямо теб.Ти не си удовлетворен, защото не получаваш това, което даваш, нищо не ти се възвръща...
Колкото до мечтите-те са захарта на живота, но ако пък си прекалено замечтан и литнал в облаците, болката при някое инцидентно падане от високо, би била непоносима.
До колкото разбрагх си претърпял любовно разочарование и това се е отразило достакофти на предишното ти аз, защото си изгубил вяра в хората и в способността им да споделят прекрасни мигове един с друг.
Иначе при мен мечтите в повечето от случаите са тясно свързани с любовта(:...детска му работа![]()
Има хора, които не я търсят, не вярват в нея и чак когато ги сполети отварят очи и виждат колко прекрасен е живота, когато имаш някого до теб(:...Влюбвайки се поемаш две основни отговорности-да понасяш не само щастието, но и тъгата от една връзка, да се радваш на плюсовете, но да не негодуваш срещу минусите, защото във връзката всичко е умножено по 2...
Колкото до теорията за самодостатъчността-Факт е, че когато си сам, работиш изцяло в своя полза и преследваш интересите си без да се ръководиш от чуждо мнение, но в един момент е необходимо да има и такова.Необходимо е да има някого с когото да споделяш емоциите, някого когото да обичаш, дори и само като приятел(:
Толкова е хубаво да виждаш радостта в очите на скъп приятел и да прочиташ трогателен смс, толкова е хубаво/това беше за Блясъчко, дано го прочете/
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
В ме4тите си никога не съм сама. Съжалявам, за мен няма нищо по-тъжно от това да си сам и с удоволствие бих се отказала от какво ли не заради 4овека до себе си.
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз мечтая с патката си да играя
Искам да я стискам че да почна чак да пискам
С малко момиченце да се натискам
Като Майкъл Джексан искам!!!
накратко е това![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Абсолютно 100% права.Това е истината за менПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Според вас любовта е всичко?Любовта ви гради като личности?Първоначално написано от Niakoitam
А когато тя си замине,какво ви остава?Ще чакате просто да дойде отново?Ами до тогава?
Аз изпитах любовта,после изпитах и разочарования.Не съжалявам,поне знам какво е да обичаш и да си обичан.Помня красивите моменти,не малко пъти съм пил на бара и съм си спомнял точно тях.Не искам да ги забравям,няма и за какво да искам да променя миналото.Гледам си напред,това е.
Обаче любовта не е за всички,рано или късно обаче тя си отива.И когато си отиде по добре да имаш и нещо друго освен нея,за да не останеш сам и с празни ръце...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Пич,от друга тема съм запознатПървоначално написано от vamp
с терзанията ти :P
Заеби ги с тея приказки за любов.
Има привличане,готини жени,секс.
Любов(за мен) вече като искам сватба и деца.
Мечтая си, разбира се, мечтите са безплатни... И той участва в тях... Мисля, че всеки си мечтае нещо за половинката си, няма смисъл да се пита... А за въпроса за избора, зависи колко го обичам и колко държа на него, за да избера мечтите пред него или обратното... Ами ако мечтите са ми той?А ти, че не си мечтаеш, може би просто не си срещнал правилното момиче за теб, с което да споделяш мечтите си... Ама ми изглеждаш отчаян и затова слагаш момичетата под общ знаменател, че всички са лицемерки... Е, пожелавам ти да срещнеш някоя, която да избере теб пред мечтите или пък ти да си й мечтата... Щото има такива, просто не си я срещнал...
не е задължително мечтите ти да включват половинката ти,но мисля че ако имаш възможност да сбъднеш мечтите си половинката ти тряабва да те подкрепя![]()
Абе ти си бил много романтична личност. Въпреки, че отдавна не съм тийн в тази тема има неща, които съм ме подсещат за други, случили ми се наскоро, но преди това ще коментирам твоите писания.
Много неща, най вече да съм здрав и да преследвам целите си.Първоначално написано от vamp
За момента нямам половинка, но ако имах такава на която държа и искам да бъда с нея, няма как да не присъства.Първоначално написано от vamp
Ами мечтите първо. Любовта е до време. Освен ако те не са свързани с любимия човек.Първоначално написано от vamp
В голяма степен те подкрепям и съм съгласен с тебе. Но ако нещо в теб отблъсква околните, не е зле да се замислиш за някаква промяна.Първоначално написано от vamp
Да. Сещам се в университета учихме за някакъв учен, май Алвин Тофлър се казва, които с парите спечелени от четене на лекции, е успял да си купи цял остров. Та една от мислите на този човек е, че: “Себедостатъчността е първата стъпка към съвършенството”.Първоначално написано от vamp
Забравяш една важна подробност. Лукса и готиния живот най-често са свързани с момичета и приятели, просто те са неразделна част. Зависи все пак какви. Ако е възможно не такива които да те предадат, както до колкото описваш е станало с тебе. Другия вариант е просто не ги допускай много близко до себе си.Първоначално написано от vamp
Това е постижимо. Като за начало вместо да обикаляш кафетата и да излизаш постоянно с приятели седни и научи някои занаят. Отиди в града. Като за начало докато се ориентираш живей на квартира, намери си добре платена работа, и след това тегли няколко кредита и ще си осигуриш този лукс. Вярно е, че почти цял живот после ще изплащаш, но какво пък, ако си добър специалист в дадена област, имаш всичките неща за които си мечтал и няма за какво да се тревожиш. Обаче знаеш ли, това не е гаранция, че ще си щастлив. Стигнеш ли до там ще сложиш летвата по нависоко и ще искаш още повече неща, например една вила на Златните до брега на морето и т.н. Нормално е, трябва да си дебил за да се задоволяваш с това което имаш и да не искаш още. Иска ми се да ти цитирам една мисъл на един американски писател, Дейл Карнеги: “Нищо не е нещастно или щастливо. Самата мисъл, усещане и нагласа за него ги прави такова.”Първоначално написано от vamp
Така е наистина. И аз ти го пожелавам, на тази основа се гради всичко останало.Първоначално написано от vamp
Не мисля, че има нещо странно и ненормално в това. Да не мислиш, че като се ожениш и създадеш деца ще бъдеш много щастлив. Относително е. Понякога това си е камък на шията. Вой приятели които минаха под венчилото, споделят, че това им било една от най-големите грешки и, че ако човек не познава от дълго време партньора и не е сигурен в него въобще да не се решава на такава стъпка. Аз за себе си също смятам, че ако не срещна жена която да ми пасва почти идеално и да се разбираме пълноценно, не бих сключвал брак. Става много сложно когато се появи дете и ти разбираш, че тоя до тебе не е човека за тебе. Още по неприятно е.Първоначално написано от vamp
Знаеш ли, за близките 5 години си прав. Поживей си поне до 30. Обаче да ти кажа аз съм бил и от двете страни на барикадата и като чели от никоя не можеш да кажеш, че е най-комфортно. Смея да кажа, че живея добре за българин, лятото в едно ранчото ми близо до София, купувам си каквото искам, ходя където ми скимне, не карам кола, но за сметка на това се придвижвам само с колело от вилата до работата ми, ама знаеш ли, че понякога болката от това да няма с кои да споделиш това което сложиш на масата, като чели е също толкова голяма, колкото когато в миналите периоди е нямало какво да сложиш изобщо. Не мисли, че не е болезнено това да се затвориш в големия си имот сам и с книга в ръката де се опитваш да отклониш вниманието си от това, че няма кои да дойде, да легне до теб и да те дари с малко любов. Да се сещаш как до вчера сте си обещавали любов и вярност, пък сега тя е избрала другият. И не колкото да няма кои, а да няма кои подходящ, такъв които ти искаш а не да се преструваш с някои колкото да не е си без хич. Казвам ти го от личен опит. Не ти го пожелавам. Но които търси намира. За всеки влак си има пътници.Първоначално написано от vamp
Ще разкажа и малко за себе си по тази тема. Тази година ми се сбъдна една от най-големите мечти, да работя в ИТ сектора. Тамън завърших една магистратура, от където почти нищо не научих, но въпреки това един човек видя потенциала в мен и ми даде шанс. Малко преди това си хванах и приятелка. В ИТ сектора обаче, важи правилото, че ако искаш да се задържиш на мястото на което си, трябва да тичаш доста бързо. Фирмата където работя инвестира яко в хората си и ме пратиха на два курса в началото. Приятелката обаче, се цупеше, че й обръщам по-малко внимание, та курсовете ли били по-важни. Е стараех се, обръщах и на нея и на курсовете. Веднъж обаче й споменах, че вместо да обикаляме заведенията и да се натискаме по парковете, ние трябва да уважим времето като ресурс, и да го вложим в нещо полезно, като курсове по някакъв език например или нещо друго. Тя пак се цупеше, човек трябвало да отмаря, не можело само да работи. Е ако бях послушал само нея и бях зарязал курсови и работа до къде щях да стигна, представете си.
Вамп го каза много точно и уместно:
Първоначално написано от vamp
Съвсем не е всичко, но БТР, много правилно са го казал, че “живот без любов е като птица без криле”. Сигурно си чувал приказката, че зад всеки успял мъж стои една жена. Знаеш какво е чувството да станеш сутрин и да знаеш, че през деня ще срещнеш любимата си, ще те зареди с положителна енергия ще прекарате приятни мигове, пък до колкото разбирам знаеш и какво е да знаеш, че просто не те чака нищо друго освен ежедневните ти рутинни задачи за през деня. Аз съм оптимист и вярвам, че отново ще изпитам това прекрасно чувство. Пожелавам го и на теб, а до тогава, да не си губим времето и да се залавяме за работа. Но знай където има любов, там рано или късно се появява и болката, разочарованието. Нещата като че ли са свързани.Първоначално написано от vamp
Вамп като чета последните ти постове ми се струва, че ти си намерил пътя към себе си.
Продължавай в същия дух и дано един ден да си наистина щастлив, ти го заслужаваш!
ме4тая за мом4е в което да съм страшно влюбена,той да е влюбен в мен също и да знам 4е няма да ме нарани както и за приятели които да ме оби4ат да ми е супер забавно с тях, да не ме предават и да са до мен в трудните моменнти(но тава последното май си го имам де)
I can't stop myself from loving you <3
хъ бати балъците... мечтаят за постижими неща като коли, апартаменти и гранитни и мраморни подоветва ако са мечти, трябва да си ебати комплексирания тип, щото някой има, а ти нямаш...
но се тая, аз лично съм реалист и не мечтая, а се опитвам да намеря начин да имам това което искам. единствено мечтая за едно много дълго пътуване в което искам да видя австралия, азия и латинска америка (на запад съм бил и не е много интересно..) сега съм много щастлив човек по принцип, след като направя и това пътешествие ще съм още една капка по-щастлив. не съм някакъв ментор тук, но колите и парите са доста преходни, който не го е разбрал още явно живее в голяма заблуда, защото днес ги имаш - утре ги нямаш! а да се мисли за парите като самоцел е доста глупаво, по-важно е да умееш да правиш съвсем малко пари (щото на човек малко му трябва да е щастлив... ама късно се осъзнава това) отколкото да ти дойдат 1 милион накуп и да не знаеш как да ги управляваш! не помня къде беше казано "дай на човек една риба и ще се нахрани днес, научи човека да лови риба и ще е сит цял живот".
тва е всичко. мир вам и бъдете щастливи!
пп о да и къде забравих - разбира се че не съм сам в мечтите си, би било доста егоистично и нетипично за мен. то има ли смисъл да правиш нещо само за себе си? ако не го споделиш едва ли ще си много доволен и щастлив, да има с кой да споделиш мечтите и щастието си е поне 2 пъти по хубаво... все едно да имаш 100 лева и да изпиеш 50 бири сам, ил ида имаш само 4 лева и да изпиеш 1 бира, но с приятел (най-балъшкия пример, ама важи)