- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Били ли сте свидетел на бой?
Ставал съм свидетел на бой.Въпростната вечер просто неможах да отреагирам да плясна другия който в последствие се намеси в бой м/у 1 приятел и 1 паляк.
Има схватки в които просто не е редно да се месим.
Ако сме някъде с приятели в центъра или на дискотека или незнамсикъде и някой хаплю да се сопа зависи от състоянието ми,НО със сигурност няма да го търпя дълго....
Много пъти съм била свидетел ... но още си спомням една случка ... бях в трамвая към 4 следобяд и някфи цигани .Майка дъщеря и мъжа ... Дъщеряим ми мязаше към 20 годишна държеше някъф алкохол в ръката си и се наливаше и нали най -спокойно си говорят там с майка и а мъжа беше напред доста ... и там нали нещо си роват из косите и тази жената като почна да я бие ... момичето се разрева дойде и мъжа и почнаха мн яко да я налагат ... аз бях застанала до един непознат мъж и едва ли не се бех сгушила в него че яко ме хвана шубето а те бяха на метър от мен ... бях се паникьосала ... а иначе един път и в у-ще имаше една случка къдет един ненормалник от класа ми се беше заял с едно момиче от другия клас и беше почнал да я бие ... главата и я е трябскал в радиотора ... а другите само са записвали клипчета ... мен още ме нямаше защото в повечето случаи закъснявам за първия час.. иначе кфи ли не др истории съм била свидел ... не е приятно![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Na vlizane v turcia, vidiah, kak niakakav mangal bieshe momiche![]()
ПФф![]()
аЗ жИвЕя във ВаРнА !!! ТуК в НаШиЯ кваРтАл (вл-в0) Ак0 нЕ си ВиЖдАл Б0й ЗнАчи Не ТрЯбвА дА сИ иЗлИЗаЛ 0Т вАс
![]()
БиЛа СъМ сЕ СаМо ВеДнЪж с ЕдНа МъРшА . БеШв 3- пъти к0лк0т0 мене ама накрая избяга + т0ва я беши страх да ма удря мн щ0т0 0к0л0 нас имаше твърде мн м0и х0ра
![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
Първоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
ami ako taq mur6a 3-puti po golqma ot teb te be6e hvanala na tqsno i okolo VAS da ima mn neini hora ... togava piklo kfo 6e prai6 ?!6te6e li da q ydrq6 mn ... i nqma6e li da izbqga6 ?!![]()
Не съм ставала свидетел, само на ритници и няколко шамара... Но нищо повече.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз също съм ставала свидетел и са ме били.
Най - ярко си спомням една случка с едно бившо гадже.Беше 14 февруари и той дойде да ме вземе от училище, но по пътя се сдърпахме за нещо, защото и двамата сме големи инати и той с цялата си наглост ми удари шамар(действието се случва на главна улица, близо до полиция, и часовете бяха свършили и цялото училище беше там).Аз бях шокирана, и веднага пожелах да си тръгна, но той ме държеше и стискаше.Последваха още няколко удара от негова страна, като се има впредвид, че не бяха някакви си шамарчета, а цели юмруци.Минувачите и полицаите седяха и гледаха сеир.За мое щастие видях един познат, който ме закара вкъщи.
От тогава гледам, да си нямам работа с толкова агресивни момчета..
хАХАХАХАХ Саме.Първоначално написано от Whisskas
Един път, се прибираме с един приятел той пян и залян, аз все още дишащ и глеадаме едни се налагат.
Ония вика "ще се включа и аз". И един акто му изпраска едно круше. После трябваше да му помагам да се прибере.![]()
![]()
Иначе, редовно като се прибирам се бият здраво.
Ушевите с една патрулка минават по главнат аулица, ама пак се дърпат и се пляскат.
В училище е яко като се сбият и аз разтървавам, хората който ги разтървават, да има повече зрелище...!
x
аь ус ефь пьтнсше
Била съм свидетел много пъти но един от тях беше между брат ми и един космат олигофрен/брат ми го натупа/Даже косматия глупак се разрева а беше с 1 година по голям
![]()
Първоначално написано от borovinkaa
![]()
По-шокирана съм от факта,че никой друг не ти е помогнал...![]()
![]()
Ако младеж бие приятелката си никога не се замислям колко е голям и тн винаги се намесвам и слагам нещата в ред!А ако някви момчета се бият извън дискотека и тн не ме интересуват мн мн освен ако 3-ма не бият 1!
да, тва да удариш момиче е супер тъпо изпълнение. А иначе станах свидетел преди време как едно момиче преби приятела си
Простак, Боклук, Извратеняк, Съдист, Жялък Кретен!!!!!![]()
![]()
Мътните го взели!!!!!
![]()
![]()
![]()
А по темата - не съм ставала свидетел на бой![]()
О да...един фр ме викна по ГСМ "ЕЛА ПРЕД НДК ВЕДНАГА,ВАНКАТА Е ЗАГАЗИЛ"....и не само бях свидетел,но и горд участник![]()
..this world is watching me..
оф бой бой колкото искаш. Ужасно е. Можете ли да си представите две 14 годишни момичета се сбиха в даскало защото "едната копирала другата" и тая по-агресивната кат хванала другата за пиргите и й набучила няколко пъти лицето в оградата на даскалото, а охраната и учителите просто гледаха. Накрая викнаха полицията и така се опрайха. А другото момиче ходише мн време с гигантейшън синина на окото.
Fuck you You fucking Fuckers
Да бил съм свидетел много пъти![]()
Била съм много пъти - мъж бие жена, жена пребива детето си, мъж срещу мъж, мъже срещу мъж, маааса момци, тупащи се яката, без да можеш да разбереш бомба ли е паднала, или някви се мелят от бой.
И в наши дни е нормално да си свидетел на такива неща, всеки ден се случват, а и нищо не можем да променим.
ставала съм свидетел мноого пъти...в повечето случай просто няма какво да направиш...
АХАХАХХАХА, КОЙ БИЛ ТУК ;pПървоначално написано от Венорьез
Първоначално написано от ^Santra^
на седмица по няколко пъти гледампък зависи от обстоятелствата може и да участвам...
Са си спомних как миналото лято като си запах през балкона,двама шоф.на мархрутки се збиха за улицата.Ама такъв бой и в даскалото не съм виждала
![]()
Даже каквито дяха дебели,ми приличаше боя на сумо![]()
![]()