.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    много обичам да си седа и да гледам побойща , красиво е
    ти имам логиката
    Fuck you You fucking Fuckers

Колкото и жалко да звучи,боевете в училищата вече се приемат като нещо нормално,те просто са ежедневие,и няма как никой да не е ставал свидетел.Иначе съм виждала и по-хард бой -между баща ми и някакъв.Тогава бях малка и нямам много спомени.

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Колкото и жалко да звучи,боевете в училищата вече се приемат като нещо нормално,те просто са ежедневие,и няма как никой да не е ставал свидетел.Иначе съм виждала и по-хард бой -между баща ми и някакъв.Тогава бях малка и нямам много спомени.
    е не поставяй всички училища под общ знаменател... в моето примерно за 3 години откакто уча там се е стигало до нещо по сериозно 2-3 пъти най- много. Иначе бих казал, че по дискотеките боят си е ежедневие.

Да,ставала съм свидетел и то не един път....Един път пребиха приятеля ми... Имало и други случки ама сега не ми се разказва....

Ставала съм доста пъти свидетел, предимно мъже са се били и не съм се намесвала. Един път го направих и изядох един случаен. Мен са ме удряли, но никога не са ме били наистина сериозно.

da vijdala sam daje u4astvah v edin mejdu momi4eta be6e mnogo gotino iska mi se da se povtori

Град
    София
    Да.
    Нов ник: Cassidy

Днес не съм ставала свидетел на бой. Ебати тъпия и празен ден.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    София
    вчера в даскало биха един мангал :>
    днес дано се появи пак

Да!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Да, много често.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от 3vR
    хахахахахахахахаха не си могла да помогнеш, що не излезе да й помогнеш да си прибере нещата а?

сега аз да ви разкажа няколко историйки за побоища.

отиваме ний с бандата на пазара да бъзикаме някой и виждаме 1 клошарка и няква баба. заговаряме се ний с бабата и тя вика, че не била клошарка. отидохме се поразходим и се връщаме и гледаме бабата обира сичко дет намери и се сещате ко става нали. един приятел я почна пък ний острани са хилим, брат, баси кефа

друга историйка. вървя си аз и гледам някви лапета и един грамаден целят прозореца на няква бабичка и аз отивам и викам на тоз големия "брат, що целите ве, искате ли аз да почна ви целя" пък тоз(2 пъти колкот мен е забрайх да кажа) ми вика в носа напрао ма удари, че паднах и аз ставам и се хиля, ударих го и аз в тъпата кратуна и отзад онея лапета 5-6 лапета на около 14 години ми скачат и аз падам и ма ритат ти казвам после не знаех къде съм чак. на следващия ден извиках бандата и се сещате ко става нали 30 срещу 10 човека някъде, и след 2 дена виждам оня грамадния ми са извинява и аз ко да го прая, го остайх на мира
    Ама честно-аз си мислих,че и 10 нямаш. Жестоко съм учудена,че си над 14...Леле...!
    А по темата...
    Ами живея в Бургас,в Славейков и често ходя до Изгрев,аз от целия град по-свински комплекси не знам. Само пияни пубери някви наркомани. Олеле,ако ме сложат на детектор на лъжата и ме питат за главните канали за дрога... Мн интересно на пет крачки от полицията съм и ставам свидетел на какви ли не свинщини...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си