- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- само за момичета ;)))
Здравейте![]()
искам да ви попитам колко време издаржа приятеля ви прди да свърши когато правихте секс за пръв път ? [/b]
може и момчета да отговарят колко време са издържали когато са правили секс за пръв път с момиче![]()
Malko.![]()
благодаря за отговора![]()
Час,час и нещо ... но не свърши,просто на мен ми беше за 1ви път и се уморих и решихме да спрем![]()
Аз нямам идея но сестра ми каза че е засякла 40 минутиБяхме си у нас и тя явно доста се беше притеснила какво точно ще ми направи гаджето
![]()
На него не му беше за първи път.
ми нз обаче аз доста си играх с него...в смисъл целувки,прегръдки,и такива номерца![]()
![]()
........и преди да минем към нещо повече ............. той каза че е свършил преди да има нещо по-така
..... и тъй де
![]()
![]()
Който се смее последен......... хах.. мисли най-бавно!!!
40 минути по едно време го питах "ти няма ли да свършваш?"
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
първия път не стана щото и двамата бяхме неопитни и не знаехме какво точно да правимза сравнение последния път стана за има няма 5-10 мин
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Забравила съм,около 20 мин ако не се лъжа![]()
питам защото когато ми беше първият път с гаджето ми ... тои горкичкия беше толкова възбуден, че свърши за 2-3 мин![]()
Просто като чета темите ж този сайт и се присетих за моя първи път![]()
snowyy ехеее браво, браво =D>
10-15 вкарвания.......Но и той беше девствен.
Моя свърши два пъти първия път..
Духах му, но не го довърших .. после го вкара 3 пъти и свърши .. После отново - изкара около 30 минутки може би .. Девствен беше. Аз също.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Всеки път ми идва точно това да го попитам .. На мен просто ми омръзва..Първоначално написано от ELFIQ
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Правили сме само орален секс и беше доста бавена и позата беше доста неудобна и половин час съм се мъчила да го накарам да свърши xD
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Еми.....така е моя, ама 2-рия път. Първият ако продължи повече от 10 минути, значи нещо съм дефектна станала.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Naskoro popitah priatelq si neshto podobno i toi mi se obidi i posle kaza, che e prozvuchalo kato Stif ot onaq seria na "Sexyt i gradyt" deto Miranda mu go beshe kazala.Първоначално написано от ELFIQ
![]()
мммПървоначално написано от krem4et0
така беше и при мен
![]()
ехеееееее сериозносамо такааа
сега си по 5-6 часа нали
![]()
доста издържа моят човек..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първият ми път час някъде ..
След това различно в какво настроение съм.. дали сме си играли много преди да почнем.. но никога по малко от 20 минути и максимума ми е бил час и 15 минути..
А и от позата зависи много в някой пози просто ме свършва винаги за почти 20 минути, което си е ПФ.. рядко се случва.