- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От какво имате нужда
imam nujda ot ak za nokti ,balsam za kosa,glanc ,toaletna voda ..i mojebi edin skuter koito sa mi obe6tali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tvyrde skromno
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
основно искам Джеймс да си е в Ловеч...и да си купя 1 камара глупости за студенстки град
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Имам нужда от раница или мешка.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
От една страхотна чанта на Adidas![]()
Just haters make me famous! εĭз
уфф..от кола имам нужда..
Дървена четка за коса,течен вит.А,хлорнитромицин,2 салицилови спирта и една коло маска.![]()
миии имам нужда от:
още няколко блузки,черен лак,спирала,пиърсинг на езика,татос,кецове,гащериз н,4 DVD диска,и най вече ВРЕМЕ!!!
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Хмм..от ...пудра и от 4ерен панталон![]()
нови дрешки,гланц,спирала и там най различни неща за обзавеждане на новата квартира
![]()
хубав лак за нокти :P
Имам нужда от:
-Фризьорката миА тя се връща след няколко месеца
![]()
-Нова прическа или поне скасяване на бретона (а се подстригвах по-миналия понеделник... защо косата ми винаги расте там,където не искам ... да расте в дължина отзад,а не бретона
)
-Лак за нокти MAX FACTOR 734 (много сладко розовичко)
-Крем за ръце "Билка" с мавруд (обичам го този крем беее)
-Нов почистващ гел за лице на Нивеа
-Някакви нови гривнички
-Някаква бяла чанта (но този път твърдо съм решила да е по-голяма,защото всичките са ми малки и побират 2 телефона,фотоапарат,портмо не и малко гримове)
-Нов силиконов сутиен (от този тип "невидим сутиен")
Хммм ми май от товаНо в петък с 2 приятелки ще имаме шопинг терапия и мисля да си набавя всичко + още няколко нещица
![]()
![]()
Сако, бяла ризка с панделка, татуировка, сандалки, чехлички, дънки. Не, че си нямам, обче сега това съм намислила да си купя.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Дънки,панталон,няколко блузи,обувки,комплект за френски маникюрможе би и още нещо но сега не се сещам
![]()
Мм.. от слънцезащитен крем,но единствената причина да го нямам все още, е че не съм решила дали да е на Nivea или на Garnier...![]()
От още поне 2 чифта дънки...Направо ми е мания![]()
От кецове, часовник, ризка, нова прическа иии козметика.![]()
Имам всичко което ми трябва но няма да откажа на още дрехи,козметика и бижута![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
гланц за устни, лосион за тяло, пилинг, една-две роклички, физьор о.О, нов лак (старите свършиха или се скапаха), нов костюм, бельо...
Кецове,1,2 лака за нокти,неколко блузки и среща с Chad Michael Murry![]()