.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Imam nujda ot 6ampoan(4e mi e na privar6vane),kristali za kosa,zazdravitel za nokti,dezdorand protiv izpotqvane i mai samo tva za sega!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Кинти за нови пиърси.

Ама... ... съм ебати прахосницата, давам огромна част за бири, сладки и други глупости, ама от скоро се стягам и спестявам!

Аааа, искам и тениска на Ensiferum, ама тука няма, макя им проста! Ще трябва да чакам до началото на септември, когато ще се довлека до Софето.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз не че имам нужда .. но съм си харесала едни обувчици в Adidas .. и сега се чудя как да кажа на майка ми да ми даде 90 лева за някакви съвсем обикновени обувки
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Кинти за нови пиърси.

Ама... ... съм ебати прахосницата, давам огромна част за бири, сладки и други глупости, ама от скоро се стягам и спестявам!

Аааа, искам и тениска на Ensiferum, ама тука няма, макя им проста! Ще трябва да чакам до началото на септември, когато ще се довлека до Софето.
    Като чета написаното, и от малко акъл имаш нужда, ама за жалост не се постига с пари.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Кинти за нови пиърси.

Като чета написаното, и от малко акъл имаш нужда, ама за жалост не се постига с пари.
    Едва ли имам повече нужда от теб от това.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Кинти за нови пиърси.

Едва ли имам повече нужда от теб от това.
    Дали?
    Не аз съм тази, която се прави на 25-годишна пънкарка.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    imam nujda ot dosta neshta predimno dreshki,kozmetika imam mnogo,no drehite mi sa nqkakva maniq i vsqkakvi aksesoari,daje si mislq che prekalqvam vsichkite si pari davam za drehi,no nqmam spirachki....
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

От колан и гадже...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

ooooot nqkoe 6ampoan4e ili parfum4e..

kolkoto i da imam ,kolkoto i da mi davat takiva glezotiiki pak nqma da sa mi dostata4no i vse 6te iskam o6te... i o6te...
    i'm wild and free and what do you want from me!?

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ластик за коса... затрих си моя
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

От чанти.Много,много обичам да копувам чанти,когато съм ядосана или изнервена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си