- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От какво имате нужда
Реално погледнато нямам нужда от нищо в момента, но пък аз си мисля, че имам..![]()
Та: лак за коса, кичури, пола, някоя и друга блузка също няма да откажа... и нови гуменки.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Imam nujda ot fon dio ten, kichuri, roklq, pasta za zybi...
Реално погледнато и аз нямам нужда от нищо , но не бих отказала рокля и сандали , които със сигурност няма да нося .![]()
Имам нужда от нова къса, черна поличка, от нещо което да прикрие отвратителните сенки под очите ми, от блейзър, някоя и друга блузка с дълъг ръкав, по-официална ризка, часовник, някакъ блед лак, ръкави, късо якенце...
Тва за сега.
Imam nijda ot o6te drehi!Ne 4e nqmam cql garderop.......![]()
![]()
В момента имам нужда от още дрехи,блузки,шампоан,фон дьо тен,лак за коса и нокти![]()
Суетата.Моят любим грях.
прави зъбииначе бели обувки с малък,тънък ток,едно черно потниче и къси панталонки
Cruel Intentions
Амиии от нови дрехи , един къс черен панталон , потничета , блузки , лак за нокти , гланц за устни и тфа е може би .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
От пудра,гланц и някоя друга нова дрешка.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
От дънки някоя друга блузка и гланц :P
Имам нужда от едно море.Утре заминавам![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Нужда чак нямам от нищо в момента,но не бих отказала една поличка и обувчици с нисък ток :P
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
:P az iskam beli k1si pantalonki,hubav glanc,i novi 4ehli4ki-vsi4ko e v spis1ka
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
аз се нуждая от кецове,джапанки,някой нов потник,шапка,нов лак за нокти(мн бързо свършват :d ) ии ами това е![]()
Имам нужда от някоя нова блузк за новата ми пола. Ама повече от 5-6 лв няма да дам!
От поне 2 лака за нокти и нов черен молив, от спрей и лосион за тяло на Фрутини и от пилинг-маска![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз утре заминавамПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
та по темата: имам нужда от едни супер яки обувки с ток4е, които отдаван съм си набелязала; от къса пола;от някой и друг готин потник и от слънчеви очила![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ami az dnes "stro6ih"edna dobra suma po magazinite,no vse pak imam nujda ot-
1.uniklen banski koito vidqh dnes i 6te si go vzema za moreto
2.dva mantalona-6alvari(ne poturi,mrazq duno do kolenete),koito su6to 6te vzema na vsqka cena
3.nqkakvo solarium4e 6te e dobre tezi dni da drupna
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
x
аь ус ефь пьтнсше