- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страшно си допадаме но ...
Успех от мен,и ще се радвам ако след няколко дена кажеш че се е получило..![]()
![]()
Ехехехе вий пък много сте строги към момичето,тя ще си реши сама ,но както виждаме не е тръгнала да прави секс на 12.Ами момчето те харесва според мен ,но се колебае заради разликата ви ,която не е много 2,3 години...А щом си по-зряла ,може би и умствено е така.То момичетата се развиваме по-бързо за това предпочитаме по-големите от нас.Успех!Първоначално написано от Wrathchild
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
momicheto ne govori za liubov da me izvinqvate a za vruzka puk i kakvo kato e e malka tova hi4 ne prechi vsichko e vuzmojno stiga chuvstvata da sa spodeleni
emi estestveno che nqma nikude ne pishe tova e spontanno taka che
страшно ви благодаря ... а ако ви го опишааа майкооо о![]()
![]()
![]()
nedei che shet predizvikash revnosti :d:d:d![]()
![]()
![]()
![]()
айде , айде ... синьо - зелени очи ... черна далга [ до раменете ] права коса ... ( поне и той е метъл ) страшна усмивка ... ама страшна ...'неска беше с тенисчица на металика ... п.п бях им на концерта ... кубинки ... много светло сини дънкиии ... олеее страшен е мамка муууу ... хубавааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^ мнения ... :P
ооо извинявам се за предното мнениепомислих че е тъп фешън
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
eee аз фешъни , рапъри и ЧАЛГАРИ (особено) не одобрявам![]()
То пък и той е един зряяял та презрялПървоначално написано от Cookie_
Иначе продължавай да му се кефиш на сините дънки, кубинките и косата му. Няма лошо. Само че забрави да ни споменеш и неговите мерки, за да ти кажем дали е достатъчно развит и готов за изпепеляващата ти любов...
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от Bubbly
ако ще се правим на велики ... да почвам първа а ?![]()
В всяка връзка си има едно НО...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Игри за Напреднали!Първоначално написано от Tedy_flower
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Лошо нема ... радвай се -->![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
еми като е хубавичъъъккк ...
изперквам вече
Съжалявам,че трябва да противореча на почти всички,но според мен няма смисъл!Не искам да те обидя,аз съм само с година по-голяма от теб!И точно като такава ти казвам,че не си заслужава!Може би когато си на 16-17 разлика от 3-4 години не е много!Не съм имала връзка с толкова по-голямо момче,но според мен той си има нужди,които няма да можеш да задоволиш!Хубаво е,че си момиче с принципи,а не като някой,които са на ъкъла ''хвани си батко,за да ти е сладко''!Мисля,че е хубаво да имаш гадже,но такова,което е на твоята възраст и съответно има нужда от целувки,прегръдки и близост,но не и от нещо повече!![]()
грешкаааразликата не ни е 3 години а е 2 и половина ... а и да ти пратя снимки на момчета на моята възраст ... аз съм 160 см ... а те 145 ... <--- обикновенно ...
просто няма начин ... Thats suxxx
е няма смисъл да се хващаш с дребните, при условие, че има незадоволени батковци, които си търсят млада плът.кой може да устои на тениска на металика?
иначе съм За любовта и целувка и гушкане няма да навредят, щом и майка ти така казва, а тя навярно е по-мъдра от мен..ама като хлътнеш тотално не знам това преспиване у тях докъде ще стигне..
ами,не се оставяй да те баламосватв смисъл вместо да се 4удиш постоянно,не е ли по-добре да го питаш направо дали сте приятели,или нещо пове4е може да се заформи...
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
много вярно![]()
![]()
^^^
Е...на мен ми дойде на 11, но май не бях готова за връзка..Първоначално написано от Cookie_
Щом го чувстваш, кажи му го. Това, че си 12 едва ли е проблем.
Щом и майка ти е съгласна - действай. Успех.![]()
... майка ми е печена жена беее
![]()
![]()
пхах