.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Успех от мен,и ще се радвам ако след няколко дена кажеш че се е получило..

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    А така. Никъв секс, че бой
    Ехехехе вий пък много сте строги към момичето,тя ще си реши сама ,но както виждаме не е тръгнала да прави секс на 12.Ами момчето те харесва според мен ,но се колебае заради разликата ви ,която не е много 2,3 години...А щом си по-зряла ,може би и умствено е така.То момичетата се развиваме по-бързо за това предпочитаме по-големите от нас.Успех!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

momicheto ne govori za liubov da me izvinqvate a za vruzka puk i kakvo kato e e malka tova hi4 ne prechi vsichko e vuzmojno stiga chuvstvata da sa spodeleni

да и възраста няма никакво значение..щом има привличане..

emi estestveno che nqma nikude ne pishe tova e spontanno taka che

страшно ви благодаря ... а ако ви го опишааа майкооо о

nedei che shet predizvikash revnosti :d:d:d

айде , айде ... синьо - зелени очи ... черна далга [ до раменете ] права коса ... ( поне и той е метъл ) страшна усмивка ... ама страшна ... 'неска беше с тенисчица на металика ... п.п бях им на концерта ... кубинки ... много светло сини дънкиии ... олеее страшен е мамка муууу ... хубавааа

Град
    Boulevard of broken dreams
    ооо извинявам се за предното мнение помислих че е тъп фешън
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

eee аз фешъни , рапъри и ЧАЛГАРИ (особено) не одобрявам

Голям фен

Re: страшно си допадаме но ...

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Здравейте , аз съм на 12 години и съм страшно влюбена в момче което е на 14 и половина , скоро ще навършва 15 ... прекарахме 2 дена неотлъчно заедно ... той спа у нас ... и се разбираме прекрасно ... родителите ни са приятели и всичко е ОК .. вчера вечерта той ме попита за номера ми ... и аз му го дадох ... ... има ли смисъл да продължавам да храня празни надежди ? п.п. --> обидни коментари моля да не пишете , защото и без това съм достатъчно объркана и все пак благодаря на всички предварително
    То пък и той е един зряяял та презрял Иначе продължавай да му се кефиш на сините дънки, кубинките и косата му. Няма лошо. Само че забрави да ни споменеш и неговите мерки, за да ти кажем дали е достатъчно развит и готов за изпепеляващата ти любов...
    Don't worry, be happy!

Re: страшно си допадаме но ...

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Здравейте , аз съм на 12 години и съм страшно влюбена в момче което е на 14 и половина , скоро ще навършва 15 ... прекарахме 2 дена неотлъчно заедно ... той спа у нас ... и се разбираме прекрасно ... родителите ни са приятели и всичко е ОК .. вчера вечерта той ме попита за номера ми ... и аз му го дадох ... ... има ли смисъл да продължавам да храня празни надежди ? п.п. --> обидни коментари моля да не пишете , защото и без това съм достатъчно объркана и все пак благодаря на всички предварително
    То пък и той е един зряяял та презрял Иначе продължавай да му се кефиш на сините дънки, кубинките и косата му. Няма лошо. Само че забрави да ни споменеш и неговите мерки, за да ти кажем дали е достатъчно развит и готов за изпепеляващата ти любов...

ако ще се правим на велики ... да почвам първа а ?

В всяка връзка си има едно НО...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Действай !

Цитирай Първоначално написано от Tedy_flower
    Действай !
    Игри за Напреднали!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Лошо нема ... радвай се -->
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

еми като е хубавичъъъккк ... изперквам вече

Съжалявам,че трябва да противореча на почти всички,но според мен няма смисъл!Не искам да те обидя,аз съм само с година по-голяма от теб!И точно като такава ти казвам,че не си заслужава!Може би когато си на 16-17 разлика от 3-4 години не е много!Не съм имала връзка с толкова по-голямо момче,но според мен той си има нужди,които няма да можеш да задоволиш!Хубаво е,че си момиче с принципи,а не като някой,които са на ъкъла ''хвани си батко,за да ти е сладко''!Мисля,че е хубаво да имаш гадже,но такова,което е на твоята възраст и съответно има нужда от целувки,прегръдки и близост,но не и от нещо повече!

грешкааа разликата не ни е 3 години а е 2 и половина ... а и да ти пратя снимки на момчета на моята възраст ... аз съм 160 см ... а те 145 ... <--- обикновенно ... просто няма начин ... Thats suxxx

Голям фен Аватара на asasfdf
    е няма смисъл да се хващаш с дребните, при условие, че има незадоволени батковци, които си търсят млада плът.кой може да устои на тениска на металика?
    иначе съм За любовта и целувка и гушкане няма да навредят, щом и майка ти така казва, а тя навярно е по-мъдра от мен..ама като хлътнеш тотално не знам това преспиване у тях докъде ще стигне..

Град
    Бикини-Ботъм
    ами,не се оставяй да те баламосват в смисъл вместо да се 4удиш постоянно,не е ли по-добре да го питаш направо дали сте приятели,или нещо пове4е може да се заформи...
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на Pliok0019
    м незнам може и да си права ... но майка ми [ според нея ] е време да съм си хванела гадже ,,, защото се развивам много по - бързо от останалите ... 160 см ... 43 кг ... дойде ми ... не съм плоска като дъска ... и според майка ми ми е време ... и все пак благодаря
    Е...на мен ми дойде на 11, но май не бях готова за връзка..

Щом го чувстваш, кажи му го. Това, че си 12 едва ли е проблем.

Щом и майка ти е съгласна - действай. Успех.

... майка ми е печена жена беее пхах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си