- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страшно си допадаме но ...
Мен ми дойде, когато си играехме на супер герой със съседските момченца в село ... нз кво общо има тва... Хубаво щом те кефи, ама дали като тръгнете примерно и той няма да поиска повече от целувки и прегръдки а? Нз, иначе защо ще вика, че си малка... за мене 2 години не са голяма разлика .. тъй, че Фнимателно- както казва тати![]()
4akai 4akai ti si na 12...beznadejdno si vlubena....4oveka ti e poiskal nomerA....qvno sy6to te haresva...da...problema e naistina seriozen![]()
еми няма да поиска повече от това защото сме приятелски семеиства а и той е все още девствен ..доколкото аз знам
![]()
![]()
Само 1вия коментар прочетох и щи отговоря: от къде подяволите да знаем??![]()
![]()
..this world is watching me..
незнам ... обаче определено профила ти ме кеФи ...![]()
![]()
Ако те харесва,ще изчака да пораснеш още малко.Сама реши дали ще чакаш и ти да пораснеш.На 12 години си,а ако започнете връзка той ще поиска секс-рано или късно!Ти готова ли си да му го дадеш?Едва ли.Пак ти казвам-чакай да пораснеш.Първоначално написано от Cookie_
И за мен е рано за връзки, но всеки сам си решава. Моето мнение е, че все още има други неща, които не сте успели да изживеете. Ето защо не трябва да бързате толкова да се впускате във връзки.
А ако и двамата се харесвате, то трябва сами да вземете решение как ще се развият взаимоотношенията ви, без някой да ви се бърка в това отношение.
И съм съгласна, че ако се съберете, няма лошо да се целувате, прегръщате, но за секс е много рано.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
^^^ не е такъввв ... той има страшно голяма воля и си е казал , че до 17 годишна възраст няма да се проебе ... аз му вярвам защото знам какви са родителите му и той какъв е ! Познава ме от бебе ... аз него също ...Първоначално написано от sasha_90
а и не съм толкова тъпа , че да му пусна ...
но той няма и да си поиска :P
weeeee aide prati snimki na toq metul to i az sa hodq s edin metul s dulga kosa i mi stana interesno
niiamam negowi picsss ;(
:P
^^^ май си станала червения супер герой ...Първоначално написано от nqkfa_malka
бзк
Първоначално написано от Cookie_
Малка си бе,мила...за влюбване да ми говориш на 12 години?!?Върви и си гледай кефа-не си вгорчавай живота отрано![]()
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Това че те мисли за малка си е съвсем нормално,защото ТИ СИ МАЛКА
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
i pr0blema e
ми ако го беше прочела I think щеше да разбереш ...![]()
![]()
![]()
![]()
^^^ мерси , дано да е така както казваш !Първоначално написано от yuyuto
![]()
охх просто не се здаржах да пиша по тази тема
Бившото ми гадже беше почти 3 години по-голямо от мен аз съм на 13 а той е почти на 16. Нещата вървяха много добре докато не направих няколко сериозни грешки да кажем загубих доверието му и сега той е с друга.
В твоя случай мисля, че разликата няма значение ако го харесваш и той теб няма нищо лошо говори дирекно за чувствата си с него и после кажи как е минало![]()
shte vidim kak shte se stekat obstoqtelstvata !
ali ,,, ;p napray ytiam eisq do tiiax da my isskbm rbkata![]()
aami az predlagam da go pita6 za6to ti sa lepi kat ta misli za malka i dali 6te stane ne6ty m/u vas za da ne se nadqva6 samo...izprobvano e ...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
... a az smiiatam , che si izprostiiaL do bezybrazieeПървоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
Eдно уточнение искам да вмъкна - какво общо има девствеността на момчето с цялата тая драма?
Или пък ти искаш някой по-опитен батко?![]()
You are broken, I can fix you...