.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Град
    Stara Zagora
    Мен ми дойде, когато си играехме на супер герой със съседските момченца в село ... нз кво общо има тва... Хубаво щом те кефи, ама дали като тръгнете примерно и той няма да поиска повече от целувки и прегръдки а? Нз, иначе защо ще вика, че си малка... за мене 2 години не са голяма разлика .. тъй, че Фнимателно- както казва тати

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    4akai 4akai ti si na 12...beznadejdno si vlubena....4oveka ti e poiskal nomerA....qvno sy6to te haresva...da...problema e naistina seriozen

еми няма да поиска повече от това защото сме приятелски семеиства а и той е все още девствен .. доколкото аз знам

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Само 1вия коментар прочетох и щи отговоря: от къде подяволите да знаем??

..this world is watching me..

незнам ... обаче определено профила ти ме кеФи ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    той смята , че съм прекалено малка за него ... а в същото време не се отлепя от мен ... та така ... незнам какво да мисля
    Ако те харесва,ще изчака да пораснеш още малко.Сама реши дали ще чакаш и ти да пораснеш.На 12 години си,а ако започнете връзка той ще поиска секс-рано или късно!Ти готова ли си да му го дадеш?Едва ли.Пак ти казвам-чакай да пораснеш.

И за мен е рано за връзки, но всеки сам си решава. Моето мнение е, че все още има други неща, които не сте успели да изживеете. Ето защо не трябва да бързате толкова да се впускате във връзки.
    А ако и двамата се харесвате, то трябва сами да вземете решение как ще се развият взаимоотношенията ви, без някой да ви се бърка в това отношение.
    И съм съгласна, че ако се съберете, няма лошо да се целувате, прегръщате, но за секс е много рано.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    той смята , че съм прекалено малка за него ... а в същото време не се отлепя от мен ... та така ... незнам какво да мисля
    Ако те харесва,ще изчака да пораснеш още малко.Сама реши дали ще чакаш и ти да пораснеш.На 12 години си,а ако започнете връзка той ще поиска секс-рано или късно!Ти готова ли си да му го дадеш?Едва ли.Пак ти казвам-чакай да пораснеш.
    ^^^ не е такъввв ... той има страшно голяма воля и си е казал , че до 17 годишна възраст няма да се проебе ... аз му вярвам защото знам какви са родителите му и той какъв е ! Познава ме от бебе ... аз него също ... а и не съм толкова тъпа , че да му пусна ... но той няма и да си поиска :P

weeeee aide prati snimki na toq metul to i az sa hodq s edin metul s dulga kosa i mi stana interesno

Цитирай Първоначално написано от nqkfa_malka
    Мен ми дойде, когато си играехме на супер герой със съседските момченца в село ... нз кво общо има тва... Хубаво щом те кефи, ама дали като тръгнете примерно и той няма да поиска повече от целувки и прегръдки а? Нз, иначе защо ще вика, че си малка... за мене 2 години не са голяма разлика .. тъй, че Фнимателно- както казва тати
    ^^^ май си станала червения супер герой ... бзк

Re: страшно си допадаме но ...

Здравейте , аз съм на 12 години и съм страшно влюбена в момче което е на 14 и половина , скоро ще навършва 15 ... прекарахме 2 дена неотлъчно заедно ... той спа у нас ... и се разбираме прекрасно ... родителите ни са приятели и всичко е ОК .. вчера вечерта той ме попита за номера ми ... и аз му го дадох ... ... има ли смисъл да продължавам да храня празни надежди ? п.п. --> обидни коментари моля да не пишете , защото и без това съм достатъчно объркана и все пак благодаря на всички предварително

Малка си бе,мила...за влюбване да ми говориш на 12 години?!?Върви и си гледай кефа-не си вгорчавай живота отрано
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Град
    "градът на мечтите"
    Това че те мисли за малка си е съвсем нормално,защото ТИ СИ МАЛКА
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

ми ако го беше прочела I think щеше да разбереш ...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Е щом те е питал за номера, определено имаш защо да се надяваш... :P И спокойно, 2 години не е фатално, спокс...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Е щом те е питал за номера, определено имаш защо да се надяваш... :P И спокойно, 2 години не е фатално, спокс...
    ^^^ мерси , дано да е така както казваш !

охх просто не се здаржах да пиша по тази тема
    Бившото ми гадже беше почти 3 години по-голямо от мен аз съм на 13 а той е почти на 16. Нещата вървяха много добре докато не направих няколко сериозни грешки да кажем загубих доверието му и сега той е с друга.
    В твоя случай мисля, че разликата няма значение ако го харесваш и той теб няма нищо лошо говори дирекно за чувствата си с него и после кажи как е минало

shte vidim kak shte se stekat obstoqtelstvata !

зимаи го напрао за мъж

ali ,,, ;p napray ytiam eisq do tiiax da my isskbm rbkata

aami az predlagam da go pita6 za6to ti sa lepi kat ta misli za malka i dali 6te stane ne6ty m/u vas za da ne se nadqva6 samo...izprobvano e ...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    м незнам може и да си права ... но майка ми [ според нея ] е време да съм си хванела гадже ,,, защото се развивам много по - бързо от останалите ... 160 см ... 43 кг ... дойде ми ... не съм плоска като дъска ... и според майка ми ми е време ... и все пак благодаря
    винаги съм твърдял,че не друг,а точно майките правят от дъщерите си курви

твоята е поредното доказателство...
    ... a az smiiatam , che si izprostiiaL do bezybraziee

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Eдно уточнение искам да вмъкна - какво общо има девствеността на момчето с цялата тая драма?
    Или пък ти искаш някой по-опитен батко?
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си