.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

страшно си допадаме но ...

Здравейте , аз съм на 12 години и съм страшно влюбена в момче което е на 14 и половина , скоро ще навършва 15 ... прекарахме 2 дена неотлъчно заедно ... той спа у нас ... и се разбираме прекрасно ... родителите ни са приятели и всичко е ОК .. вчера вечерта той ме попита за номера ми ... и аз му го дадох ... ... има ли смисъл да продължавам да храня празни надежди ? п.п. --> обидни коментари моля да не пишете , защото и без това съм достатъчно объркана и все пак благодаря на всички предварително

Та какъв точно е проблема,щото аз неможах да разбера - всичко ви е ок,разбирате се чудесно,вичко е на 6 с две думи,а ти питаш да продължаваш ли да храниш напразни надежди... Е да май си прекалено малка за връзка...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Та какъв точно е проблема,щото аз неможах да разбера - всичко ви е ок,разбирате се чудесно,вичко е на 6 с две думи,а ти питаш да продължаваш ли да храниш напразни надежди... Е да май си прекалено малка за връзка...
    И аз нещо не схаванах!

Е какъв е проблема?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

той смята , че съм прекалено малка за него ... а в същото време не се отлепя от мен ... та така ... незнам какво да мисля

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    той смята , че съм прекалено малка за него ... а в същото време не се отлепя от мен ... та така ... незнам какво да мисля
    В интерес на истината и аз мисля така...малка си за връзка все още...В смисъл такъв...,де да знам и аз,но невиждам смисъл да избързваш от сега с любовните драми...и обвързвания...,имаш достатъчно време пред себе си...
    A qui

м незнам може и да си права ... но майка ми [ според нея ] е време да съм си хванела гадже ,,, защото се развивам много по - бързо от останалите ... 160 см ... 43 кг ... дойде ми ... не съм плоска като дъска ... и според майка ми ми е време ... и все пак благодаря

м незнам може и да си права ... но майка ми [ според нея ] е време да съм си хванела гадже ,,, защото се развивам много по - бързо от останалите ... 160 см ... 43 кг ... дойде ми ... не съм плоска като дъска ... и според майка ми ми е време ... и все пак благодаря
    Това можеш да си го решиш само ти...На мен ми се струва рано,защото колкото и да си се развила...,все пак си дете още...поне в моите очи,предполагам и в очите и на други хора....В смисъл такъв,че още ти е много рано,да страдаш от любовни разочарования евентуално...,а пък да не говорим за интимни контакти...
    A qui

Град
    с0фия
    ем нз поговори с него що се ти се лепи след като те мисли за малка
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

и аз това не разбирам ... извинете но след 3 месеца навършвам 13 ... той няма да ми е 1-то гадже ,,, естевствено , че няма да водя полов живот от някаФ келеш ... но не мисля , че за 12 - 13 годишно момиче да се целуваш е странно

Няма значение колко бързо се развиваш, не мисля, че си много узряла за връзки. Не и в истинският смисъл, виж, за прегръдки и целувки това никой не го бърка, но по-далеч ти е рано. Ти си решаваш, само внимавай да не вземеш в леглото да скочиш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

неееееее ! никакъв случай по рано от 16 - 17 годишна възраст ... ясно ми е , че съм ПРЕКАЛЕНО малка за полов живот ... чак толкова куха не съм ...

неееееее ! никакъв случай по рано от 16 - 17 годишна възраст ... ясно ми е , че съм ПРЕКАЛЕНО малка за полов живот ... чак толкова куха не съм ...
    Хахах никoй не е казал,че си куха
    Дано продължаваш да мислиш и занапред така...,че ако се появи някои батко,които да ти завърти главата...леле майко...Иначе както каза някои по-нагоре прегръдка,целувка не е фатално...
    A qui

благодаря на всички ... като ви чета мненията и ми става забавно ... в смисъл не смешно , а просто ме развеселяват мерси отново големи сладури сте всичките

А така. Никъв секс, че бой
    ~

Град
    Boulevard of broken dreams
    ... чак толкова куха не съм ...
    не ти личи особено.... момчето не те харесва... ако не знаеш момчетата на тая възраст казва че си малка като по деликатен начин да ти покажат че не искат друго освен приятелство.... тва че не се отлепя от теб може би е защото те мисли за приятелка
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

ami taka de kakto sa kazali nadejdata umira posledna ako smqtash che toi e podhodqsht i shet se suobrazqva s vuzrasta ne se otkazvai jivota se jivee vednuj i trqbva da go izjiveesh pulnocenno i taka kakto na teb ti haresva

той не го каза така ... един приятел нещо го е питал и той казал малко ми е мъничка но ... но-то е много важно ама аз не се и надявам ... ако стане , стане ! Ако не ... всичко продължава

ako ne stane nishto vqrvai mi napravil e greshka i tova e lichno negov problem no ako izbere teb evala shte vi bude chudesno PONE TAKA SE NADQVAM STISKAM PALCI I AO IMA RAZVITIE PISHI ILI TUK ILI V LICHNI

еее ... мерси много ... радваш ме ... не съм спряла да се надявам ... но все пак каквото стане и BTW много сладка жабка имаш като аватар ...

hah mersi aide otivam da qm tuka li shte si posle

eto meeeeeee naqdena gotova za forumi

съжалявам че може би коментарът ми ще ти се стори груб,но аз не виждам проблема тука според мен също както казват другите си малка щот каккто го описваш може да те харесва за гадже,ама може и за приятелка само.мисля че не си влюбена...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми