.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    Бургас

Мъжка Прическа

Здрасти на всички...
    Може ли да ми предложите някои прически, че не ми се рови из нета... Искам помощ от момичетата

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Навсякъде - дълго около 2-3см, и си я правиш с гел или пяна да стърчи.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Град
    Бургас
    ок... мерси а може ли да ми покажеш такава снимка ?

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    http://prikachi.com/files/276116z.jpg

Нещо такова.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Град
    Бургас
    Тази прическа ще я правя най-малко 30 мин, и мисля че трябва да имаш по-дълга косичка, поне 4-5 см... искам нещо по-просто... пък и днес мисля да ходя да се пострижа, да направя по-къса прическа...

http://a.abcnews.com/images/Sports/n..._070717_ms.jpg
    http://evilbeetgossip.film.com/wp-co...0/beckham3.jpg - мисля да направя такава... и с малко пяна, мисля че ще изглеждам добре ама косата ми няма да е руса

http://dallas.theoffside.com/files/2...ham_982280.jpg
    и тази ми харесва много

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Ами както си решиш.. Ако ти отива къса коса - пробвай. На мен просто ми хареса онази прическа и за това нея сложих.

Момиченцее съмм..

Град
    Бургас
    p0iSsOonN, кажи си скайп... да ти покажа каква прическа си направих сега... или да ти пиша на лична ? че не ми се показват снимки на всички

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Аз съм момче и мисля че с малко по дълга коса ще ми утива повече но гаджето не мисли така и затва сам с доста къса коса,но и така ме радва.Около 2,3 см както казаха по горе е супер и просто с гел си праиш косата на горе
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Gunnercho0 пиши ми на л.с.

Момиченцее съмм..

Град
    Бургас
    Е тая прическа сега си я направих
    Ето две снимки:
    Пишете ми на лична, ако искате да ги видите

хм... на мен не ми харесва много, за това мисля да си направя по-къса, ама искам малко мнения от момичетата, а те си мълчат

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Ми така си добре..

Момиченцее съмм..

Град
    Бургас
    Ми промени ми малко решението... може да постоя така още 1 седмица, пък после ще му мисля, дали да я оставя така... или къса

Ама ще чакам и коментари от момите

Град
    Visages Models
    Не съм момиче , но тази прическа дето си си направил в момента така да се каже не ми прилича много на прическа а само няколко пъти си мазнал с гела , всъщност според мен гела стои грозно отдавна съм ползвал по добре вакса , много хубаво оформя косата да стърчи нагоре и има приятна миризма или пък я оформяш с леко мокри ръце и малко лак за коса ..

http://i37.tinypic.com/2qdq0cj.jpg

погледни най в дясно за това ти говоря .
    Be Happy Be Model !!

пич пусни я още малко по-дълга и ако искаш си направи бритонче,не право а някфо на една страна,според мен седи добре.
    не и слагай мн гел а пробвай наистина с вакса и лак...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от Gunnercho0
    Ми промени ми малко решението... може да постоя така още 1 седмица, пък после ще му мисля, дали да я оставя така... или къса

Аз също съм мома.

Момиченцее съмм..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от p0iSsOonN
    Цитирай Първоначално написано от Gunnercho0

Аз също съм мома.
    Извинявай обарках те с TehPro... като му прочетох коментара си помислих, че си ти... извинявай

Моята прическа която показах преди малко я направих за 2 мин само с Biofresh Wax Styling Glanz и мокра коса... исках просто да пробвам нещо лудо ...

Иначе, може да си пусна по-дълга коса и да пробвам прически като на Фабрегас, Торес и Вия(неговата ми харесва най-много)... Мерси за идеите които ми дадохте

http://i37.tinypic.com/2qdq0cj.jpg
    Вия е 2-рия отляво надясно
    Фабрегас е 3-тия
    Торес е 5-тия ... за тез които не ги знаят

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    На Вия и Торес най ме кефят прическите..

Момиченцее съмм..

Град
    Бургас
    Мииии... на тях има кой да им прави прическите, пък мен ме мързи малко...

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Ами щом си от мързеливите, ще се наложи да се подстрижеш късо, въпреки, че мисля, че с дълга коса си по - добре.

Момиченцее съмм..

Град
    Цитирай Първоначално написано от eminemims
    пич пусни я още малко по-дълга и ако искаш си направи бритонче,не право а някфо на една страна,според мен седи добре.
    не и слагай мн гел а пробвай наистина с вакса и лак...
    Емъ и ти напрай момчету на ему но да и аз мисля че по ше му утива с малко по дълга.Но и така си е добре де :P
    Skype--> teh_pro_3

Голям фен
    http://www.koodos.com/blog/wp-conten...m1_300_400.jpg
    1-2 мл по-дълга.Идеалната прическа за момче според мен.

AMAN!

близко си до истината, ама не си се направил както трябва, не се подстригвай на номер според мен пази си косата, значи купи си гел на schwarzkopf Taft към 7 кинта е и може да ти стигне за страшно много време, защото се слага доста малко :P Къпеш се, бършеш се и си съхнеш нали, когато се усетиш, че косата ти е влажна, не мокра, влажна - взимаш на върха на пръста и разпределяш гел по косата, без да я вдигаш вообще, както си е слегната. Слагай малко и навсякъде! Взимаш един гребен и решеш назад. Оформяш добре, не да си зализан назад и т.н. Мен така с голо чело не ми харесва...Леко бритона го пускаш напред и от бритона назад правиш косата от предната страна на главата, бодлите да не стърчат право нагоре, а леко да падат към бритона постепенно. Едва ли ще ме разбереш, имам впредвид да има преход от стърчащата коса към падналия бритон. Бритона ти е къс, не няма да е като на емо стига глупости, просто го направи готино, с малко въображение. Като си подстригваш врата, кажи на фризъорката да не го дига високо, грозно е с гол врат...Бакембардите ако са ти дълги, може да сложиш малко гел и на тях и да ги оформиш готино, примерно леко с гребена по посока носа... ;} Начина ти го казах, въображението оставям на теб. НЕ СЕ подстригвай на номер...вкарай малко стил ;}

Град
    хахаха брат кефиш ме!!! ти ми даде яка идея миси мноу , без да се хилите обаче така бех изтрещел ко по различно да напрая че бех тръгнал се праа кат ему прическата,ама ти ми даде добра идея и ше проам шса сниъм и шсложа снимка като стане така че да ме радва миси пак

ПС само не разбрах ако не на номер как? ко да кажа на фризиорчету? пиши ЛС ако искаш да не го напраим кат чат тука
    Skype--> teh_pro_3

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от eXciTeD
    близко си до истината, ама не си се направил както трябва, не се подстригвай на номер според мен пази си косата, значи купи си гел на schwarzkopf Taft към 7 кинта е и може да ти стигне за страшно много време, защото се слага доста малко :P Къпеш се, бършеш се и си съхнеш нали, когато се усетиш, че косата ти е влажна, не мокра, влажна - взимаш на върха на пръста и разпределяш гел по косата, без да я вдигаш вообще, както си е слегната. Слагай малко и навсякъде! Взимаш един гребен и решеш назад. Оформяш добре, не да си зализан назад и т.н. Мен така с голо чело не ми харесва...Леко бритона го пускаш напред и от бритона назад правиш косата от предната страна на главата, бодлите да не стърчат право нагоре, а леко да падат към бритона постепенно. Едва ли ще ме разбереш, имам впредвид да има преход от стърчащата коса към падналия бритон. Бритона ти е къс, не няма да е като на емо стига глупости, просто го направи готино, с малко въображение. Като си подстригваш врата, кажи на фризъорката да не го дига високо, грозно е с гол врат...Бакембардите ако са ти дълги, може да сложиш малко гел и на тях и да ги оформиш готино, примерно леко с гребена по посока носа... ;} Начина ти го казах, въображението оставям на теб. НЕ СЕ подстригвай на номер...вкарай малко стил ;}
    Мерси много, ще го пробвам ... имам Лак на Schwarzkopf Taft, но с това няма да стане. Ще си купя гела им... Благодаря ти

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от TehPro
    хахаха брат кефиш ме!!! ти ми даде яка идея миси мноу , без да се хилите обаче така бех изтрещел ко по различно да напрая че бех тръгнал се праа кат ему прическата,ама ти ми даде добра идея и ше проам шса сниъм и шсложа снимка като стане така че да ме радва миси пак

ПС само не разбрах ако не на номер как? ко да кажа на фризиорчету? пиши ЛС ако искаш да не го напраим кат чат тука
    Айде слагай снимка, ако си пробвал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си