- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Препоръчайте ми книга
Прочети тая:Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
Стивън Кинг - ОноПървоначално написано от naviboy
![]()
![]()
![]()
Да, това е една от малкото книги които съм чел до край.![]()
От кое село е бил той, Драгалевци или Суходол?
Джаки Колинс - Американска звезда![]()
![]()
няма да съжаляваш ако я прочетеш! супер е направооо любимия ми роман
![]()
![]()
![]()
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Последно прочетох "Малтийският сокол" на Дашиъл Хамет и не беше никак зле.![]()
What you give is what you get!
София?Първоначално написано от BornFromPain
Но не, сигурно не е София, нали викаш че не е близо до градовете, а Сф е близо до Перник все пак.![]()
Аз направо не повярвах колко много ми хареса един разказ (принципно по разкажи си падам), който принципно се изучава в 10-ти клас. Става въпрос за Шинел на Гогол. 30 странички, ама е превъзходен. Иначе много обичам разкажите на Айзък Азимов, те са фантастика.
Първоначално написано от dark_angel3
Това, че провинциалните ти представи издигат в култ обсипани като цигански сергии коли и безмозъчни путки, които биха вързали на всеки, който е навит да ги разходи из кафенцата, не значи че Перник е повече град от София.
Айде стига сега, че нафлудихме една от малкото теми в които се говори за нещо смислено.
Пърл Бък- Източен вятър, западен вятър
Послепис: аз ако мразех нещо толкова силно, нямаше ежедневието и съществуването ми да бъде така обсебено и пропито с него.
Ми като си куха лейка как може да кажеш нещо смислено в която и да е тема, камо ли па в тая?Първоначално написано от BornFromPain
![]()
Ти винаги гледаш как да си избиеш комплексите, каквито явно имаш доста.![]()
![]()
![]()
![]()
От софиянките по-лесни за ебане нема никъде, а в Перник най-много да те натепат ако сваляш чуждо гадже например, но софиянците нали са путьовци и там нема такива проблеми.![]()
А дали Перник е повече град от селото София? Що за въпрос.![]()
И аз се забавлявам с твоите комплекси.![]()
А каква друга дума да се използва толкова много след като повечето тука сте от селото София и НАИСТИНА сте комплексари?![]()
Предлагам да преброим в колко от мненията му фигурира наименованието на столицата.Първоначално написано от BornFromPain
Ами аз не повтарям нищо, само отговарям на софийските комплексарски коментари. Вие като сте мазохисти и комплексари, така ке е...Първоначално написано от BornFromPain
![]()
Я кажи сега нещо за СофияПървоначално написано от Рангел
Ето виждаш ли, на вас постоянно само тъпата ви София се върти кухите ви тикви... А после защо некой бил говорил против софия...Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Ти си свали гащите и се одупи на магистралата, па после защо са те били ебали...![]()
А сега за комплексите на софиянците кажи нещоПървоначално написано от Рангел