- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против сеска с непознат ?
е споделяйте![]()
според мен яко![]()
еми не съм правила секс с непознат...Мисля,че от един път няма да стане нищо...затова не мога да кажа ,че съм твърдо против.Но определено не мисля,че на човек това трябва да му се превръща в хоби.Абе за 1-2 пъти съм ЗА...ако стане вече начин на живот съм НЕ
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
Да - на За или против или Не на за или против X_X малко некоректно зададени отговори на анкетата. По темата - против секса с непознати съм. Не бих го правила.
ПРОТИВ!
Sasho1988
Варна..
е що пък не.стига да си single и да използвате презерватив!
хах , ако толко ми се е доеб*ло , че да си търся някоя непозната за изчукването по-добре да си удара 1 чикия и да се успокоя....
Не целта е цел, а пътят
Spored zavisi
Първоначално написано от Sprite :)
май съм против.. ама от друга страна ако не си кажем имената и после кой-откъде, та да не ми излиза кофти име що не..
и все пак не мисля че характер като мен ще се отпусне с непознат човек за вечер.. не знам, зависи![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Досега не беше ми са случвало с непозната !! Но преди няколко дена го направих с непозната на плажа във ВН на златните и не съжелявам ДАЖЕ БЕШЕ МНОГО ЯКО !! Трябва да са пробва за да кажеш ДА или НЕ !!!
ЗА СЪМ !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Против мн ясно!Макар че гаджето ми е за и го направи за това се разделихме преди 3 часа
против![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Е тези, който казват против имат гаджета.. да речем, че сте свободни, тогава какъв е проблема?
Аре си одиме! НА СЕЛО!
За.
лова и клецам, ни ми пука
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
твърдо против![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
естествено че не то цялото удоволствие се губи... (лично мое мнение)![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3