- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За промоцията на Кока-Кола.
Йееееееееееее!
Тати купува всеки ден двулитрова кока-кола и винаги има печеливш символ.![]()
Живота е много красив!![]()
Ехх подсети ме с тфа да си ги проверя
имам около 40 събрани![]()
Ама всеки ден ли трябва да се регваш ???Аз спечелих наградата дет беше парти и пълната промяна,но направих един подарък на сестра ми и брачед ми
![]()
Не, бе, не всеки ден.Първоначално написано от `Elizabeth`
На 10 етикета = една регистрация.![]()
![]()
![]()
![]()
Е ,че то кой-знае колко етикета имашако спечелиш копуваш една каса кола и ги сабираш останалите
![]()
![]()
![]()
Той и моя купува всеки ден, ама досега нито едно не ми се е паднало... Нямам късмет... Само гадни плюшки съм печелила от Кола КолаПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
...аз досега ги раздавах..сега ги събирам и имам 2![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аз вече имам 7 събрани![]()
Е имала си късмет, бравос... Втори път едва ли... И естествено, че целта на тия неща е да се продават повече, щото всеки вярва, че ще спечели и накупува, за да събере нужните символи и прави оборот... Пък и съм чувала, че тези награди предварително им е определено при кой ще отидат, някой техен познат, инвиститор, дете на инвиститор... Разбира се, чувала съм, че е така, не мога да кажа, че е така със сигурност...
Една приятелка преди време го спечели този телефон!!! Хубав е , и прави страхотни снимки!! Много искам и аз да спечеля,ама шанса е минимален май![]()
![]()
![]()
Регнах се 11(даде ми че имам 110 етикета о.О). пъти без да искам (пуснах един рефреш скрипт).
К'во да правя сега?
Супер хомосекса.
Ем чи аз цялата рода регнах и нищуПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Дам, така е. Веднъж реших да си пробвам късмета /а тогава бях убедена, че нямам никакъв шанс с моя карък/ и спечелих гсм за 20 и няколко стотинки.Първоначално написано от halino0r
![]()
И аз се регистрирах. :Д
What you give is what you get!
Ебахти как сте се зарибили![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от Majestic12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sq ako spechelish she trqa tursish ot nqkude 110 etiketa hahaha![]()
Такаааа...
СПЕЧЕЛИИИИИИИХ!![]()
![]()
![]()
![]()
Верно?
Куул, 4естито!
Як ли е тоя телефон прословут?
![]()
Робинята на Quench
Да бе, майка ми ей сега ми се обади.![]()
А аз дори не знам какъв е телефона.Сега ще проверя..ааа, много се радвам.
![]()
Аз имам такива мисля че 14 етикета регистрирах се ама К*Р както винаги кога биха ме изтеглили мене?! Тва ако стане ще дойде края на света.. аз да спечеля нещо хах...![]()
А нз обаче съм се записал 3 пъти,сега се води че имам 30 етикета,тва ще рече че имам шанс да спечеля 3 пъти? якоо ама нямам в реалност толкова етикетчета
Аз и на веднъж се надявам на тела
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
лооол за какво са ти толкова много?Първоначално написано от cherinka
иначе ана мене трябва да ми го донесат до няколко дена телефона![]()
Добрем, регнах се, ако спечеля ще ми помагате с капачки и етикети![]()
Хм, за предишната им промоция дънех кока-кола като за последно и не знам колко х5 етикета бях събрала, но нямах възможност /и нерви/ да проверявам на всеки час какво съм спечелила. От вчера чакам да попадна на 20тия символ![]()
А, вас печелившите,как ви уведомяват, че печелите? Или си проверявате чинно?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хохо, браво, късметлийки сме. ;рПървоначално написано от Taste the rainbow
Имам една капачка. За цялата история и изпити около 1001 бутилки кола - имам една капачка. Ако имаше някаква промоция на Спрайт е тогава бих имала количествен шанс.