.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98

Тема: АБОРТ

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ами съжалявам много,не съм и казала нещо което да не знае вече и е гадно по-гадно едва ли ще и стане...вече тя да си реши какво ще прави има достатъчно коментари написани по проблема и.дано да реши какво ще прави и дано да е най-доброто решение за нея.

unicorn_f, тя вече написа сто пъти, че НЕ търси съвети да го задържи или не; че вече Е решила КАТЕГОРИЧНО, че ще прави аборт; че НЕ желае мнения "за" и "против"аборта. Темата не е за твоето виждане и мнение по въпроса, никой не ти го е искал. Ако видиш тема, озаглавена "Сифилис", изобщо ще прочетеш ли за какво става въпрос, дали някой е болен или се съмнява, че е болен, дали търси информация или нещо друго, или наизуст ще започнеш да си изреждаш от-до какво знаеш за болестта и венерическите болести, като цяло?

Понеже попита за какво е темата, ако не да си дадеш (неисканото) мнение - темата беше за това дали някой е минал по този път и какъв съвет може да даде.

Коя част не разбра?

Аман от дървени философи.

ysmifka - успех!

а случайно да сте видели някой друг да пише че е имал такъв проблем...НЕ всички пишат мнението си както направих и аз,ама щом сте решили че съм казала нещо по различно от другите няма проблем..излейте си душите

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има и такива, минали по този път. Те писаха.......

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    а случайно да сте видели някой друг да пише че е имал такъв проблем...НЕ всички пишат мнението си както направих и аз,ама щом сте решили че съм казала нещо по различно от другите няма проблем..излейте си душите
    Да видяхме и други мнения,верно по-малко,но свързани с темата!

А от последният ти пост...започвам да се замислям,дали си си дала мнението...Или като видя повечето да я упрекват,айде и ти - да не останеш по назад...Момичето 100 пъти каза,че е решила какво иска да прави...,но ти упорито искаш да си дадеш мнението,за да обмисли и в крайна сметка да вземе някакво решение...Закъсня...решениет о е взето!Освен да влушаваш нещата друго не правиш...По-добре спри...и остави всеки да си избира сам правилният път за собственият си живот...
    A qui

хубоу ади да абортира като иска няма лошо Успех ysmifke !
    ай доволни ли сте всички...?

Predvaritelno se izviniavam, che pisha na latineca , no moia komputur e schupen , a na tozi , koito sam v momenta niama kirilica . Dnes postupih v 9 sutrinta . Obshto vzeto pomnia kak se kachih na magareto , zadadoh niakolko vaprosa na lekurkata dali moga da pia vitamini zaedno s hapchetata, koito sa sled aborta i tia kaza da . Biha mi upoikata i ne pomnia kak zaspah ... Sled tova se sabudih na leglo , zagunata . Stanah , obliakoh se i reshih da si trugvam . Akusherkata me spria kaza da postoia oshte malko , no sled 20 minuti me pusna . Tia se okaza priatelka na babata na priatelia mi . Popitah ia kak mina manipulaciata , a tia mi kaza , che vsichko e minalo uspeshno , che e bila syvsem ranna bremennost . Pitah ia sushto dali sled godini shte moga da imam deca i tia mi otgovori , che shte imam sys sigurnost da ne se trevoja za tova ...

Blagodaria na vsichki, koito me razbraha i podkrepiha, naistina vashite komentari mi vdyhvaha sila , kolkoto i banalno niakak da zvuchi ...

unicorn_f , ne sam iskala razreshenieto ti dali da abortiram ili ne . Tova , che edin chovek e na 18-19-20-21-22 i t.n ne oznachava che e goliam , zrial . Men ne me e sram i ne sam kato povecheto momicheta, koito si misliat, che kato navurshat 18 godini i veche sa porastnali , zreli . Az imam kakvo da nauchavam ot jivota .
    Всъщност какво бях аз до сега ? Разбирах ли значението на живота? Не разбирах, нищо не разбирах. Какво значех аз?....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ysmifka
    Predvaritelno se izviniavam, che pisha na latineca , no moia komputur e schupen , a na tozi , koito sam v momenta niama kirilica . Dnes postupih v 9 sutrinta . Obshto vzeto pomnia kak se kachih na magareto , zadadoh niakolko vaprosa na lekurkata dali moga da pia vitamini zaedno s hapchetata, koito sa sled aborta i tia kaza da . Biha mi upoikata i ne pomnia kak zaspah ... Sled tova se sabudih na leglo , zagunata . Stanah , obliakoh se i reshih da si trugvam . Akusherkata me spria kaza da postoia oshte malko , no sled 20 minuti me pusna . Tia se okaza priatelka na babata na priatelia mi . Popitah ia kak mina manipulaciata , a tia mi kaza , che vsichko e minalo uspeshno , che e bila syvsem ranna bremennost . Pitah ia sushto dali sled godini shte moga da imam deca i tia mi otgovori , che shte imam sys sigurnost da ne se trevoja za tova ...

Blagodaria na vsichki, koito me razbraha i podkrepiha, naistina vashite komentari mi vdyhvaha sila , kolkoto i banalno niakak da zvuchi ...

unicorn_f , ne sam iskala razreshenieto ti dali da abortiram ili ne . Tova , che edin chovek e na 18-19-20-21-22 i t.n ne oznachava che e goliam , zrial . Men ne me e sram i ne sam kato povecheto momicheta, koito si misliat, che kato navurshat 18 godini i veche sa porastnali , zreli . Az imam kakvo da nauchavam ot jivota .
    Mili4ka,pozdravqvam te i se radvam,4e vsi4ko e minalo leko i uspe6no>eto o6te edno dokazatelstvo 4e aborta ne e nqkakvo kurvavo zversko klane.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, радвам се че е минало добре. Успех със възстановяването

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, радвам се че е минало добре. Успех със възстановяването
    дам ...Успех!
    Шофирай разумно - стигни жив!

ysmifka защо не помислихте за тези неща преди да махнете презерватива?? и както казах по-горе според мен родителите ти ще го приемат долу-горе и ще помогнат с каквото могат...а щом си с това момче от 5 месеца и незнаеш дали ще си с него след години защо правите необмислени неща..?[/quote]

ima li zna4enie za6to,prestani da q uprekva6 s tezi glupavi vuprosi,belqta ve4e e fakt i moje6 da i pojelae6 uspeh vmesto da q depresira6 izli6no[/quote]

darla_f seki si ima mnenie prestani na vseki da izopa4ava6 dumite ti neostavq6 horata da si izkajat mninieto

emi radvam se 4e si4ko e nared nadqvam se ti da si dobre i uspeh za naprd

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от malkyglezotika
    ysmifka защо не помислихте за тези неща преди да махнете презерватива?? и както казах по-горе според мен родителите ти ще го приемат долу-горе и ще помогнат с каквото могат...а щом си с това момче от 5 месеца и незнаеш дали ще си с него след години защо правите необмислени неща..?

ima li zna4enie za6to,prestani da q uprekva6 s tezi glupavi vuprosi,belqta ve4e e fakt i moje6 da i pojelae6 uspeh vmesto da q depresira6 izli6no[/quote]

darla_f seki si ima mnenie prestani na vseki da izopa4ava6 dumite ti neostavq6 horata da si izkajat mninieto [/quote]
    4ie mnenie sum izopa4ila,FAKT e 4e momi4eto ne pita6e dali da zzapazi deteto ili ne i FAKT e 4e 90% ot otgovorilite vsu6tnost to4no varhu tozi vapros "razmi6lqvaha"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    darla_f няа смисъл да спориш те си знаят тяхното...и още 1000 пъти да го обясниш няма да спрат
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    darla_f няа смисъл да спориш те си знаят тяхното...и още 1000 пъти да го обясниш няма да спрат
    prava si,na takiva trqbva da im se risuva po-cvetno,ne samo da im se govori spokoino

както и да е радвам се че си добре....успех с...всичко

SK0RP10N
    Guest
    Zapazi deteto

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Zapazi deteto
    Ти ли ще го гледаш?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Не прави аборт. Това е най-ужасното нещо, което можеш да направиш. Не е като да си на 12-13 - да не можеш да се грижиш за себе си, камо ли за дете. Можеш да се грижиш да СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ, не го убивай!
    Ква си ти, по дяволите, да й казваш кво да прави? Като иска - нека прави аборт.

Голям фен
    a priqtelq ti znae li kakvo kazvai toi nai dobre zaedno da re6ite uspeh mila

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    a priqtelq ti znae li kakvo kazvai toi nai dobre zaedno da re6ite uspeh mila

А спрете се малко бе ... кат си решил/а да даваш мнение поне прочети цялата тема ....

Поне след като прочетете първия пост, ис направене труда поне да прегледате последната страница.
    Тя вече направи аборт.
    Радвам се, че всичко е минало успешно!

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Поне след като прочетете първия пост, ис направене труда поне да прегледате последната страница.
    Тя вече направи аборт.
    Радвам се, че всичко е минало успешно!

Поздрави за успешния аборт!!!Наистина сега технологиите са доста по-напреднали!!Успех със студенството и умната!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си